روی mirror download کلیک کنی دان میشه
اگه با مارکت گوشیت دانلود شد بهم خبرشو بده...مرسی
روی mirror download کلیک کنی دان میشه
اگه با مارکت گوشیت دانلود شد بهم خبرشو بده...مرسی
بارکد ریدرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه مارکت که همه نرمافزارهارو داره بصورت مجانی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من هم زود خالي ميشه ،اسپيكرش خرخر داره ،بالا پايين رفتن منوهاش دچار مكثهاي كوچيكه ،اشكال ديگه اي هنوز نديدم
از data manager تیک background data رو بردارید...شارژتون به طور شگفت انگیزی زیاد میشه
میشه تسک کیلر رو جوری تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو نبنده؟؟؟
آره تو تنظیماتش برید و برنامه مورد نظرتون رو رو به ignore لیستش اضافه کنید دیگه نمی بندش
دوستان که از باتری شاکین این کارا رو بکنید اگه بازم زود خالی کرد لابد بقول دوستمون تقلبی
1- اول کلا گزینه های قسمت data manager رو غیر فعال کنید (با این اینترنت زپرتی مسخره اشغال همراه اول و ایرانسل با اون هزینه های گزافشون مفت نمی ارزهاصلا من اسم اینترنت میاد قاط میزنم
)
2-تو قسمت battery manager >battery profile>batery saver mode رو فعال کنید
3-brightnes گوشی تا جای که امکان داره بیارید پایین (مال خودم که صفر) در صورت لزوم استفاده از نور بیشتر از ویدجت power control استفاده کنید هر وقت لازم شد با یه اشاره اندازه نور صفحه رو تغییر بدید
4-wireless &networks>mobile networks>select network روی 2g only بزارید
دیگه کانکشهای اضافی رو هم خاموش کنید مثل بلوتوس و وایرلس و...
از advence task killer هم واسه بستن برنامه های بلا استفاده باز استفاده کنید
امیدوارم با اینکارا مشکلتون حل بشه
چه جوری ؟؟؟
گزینه ایی برای اد کردن نداره فقط یه گزینه کلیر ال داره...
تو همون قسمت برنامه که لیست برنامه های باز رو داره رو برنامه مورد نظر چند لحظه بزنید تا منو بیاد همونجا گزینه ignore رو بزنید به لیست اضافه میشه
لینک یه بارکد ریدر رو اگه کسی داره ممنون میشم بزاره...
برنامه اوور کلاک مخصوص دیفای رو فقد کدش (اون عکس های شطرنجی) رو پیدا کردم...
احتمالا" شما از برنامه تسک کیلر استفاده میکنی که نمادش آدمک قرمز رنگ هست . من یکبار نصب کردم اما باهاش حال نکردم برگشتم به همون advance task kille که نماد آدمک سبز رنگ داره و تنظیماتشم میتونی انتخاب کنی چه برنا مهاایی رو ببنده با نبنده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)