هر کسی ضربه سر اتوو به سبک زیدان رو ندیده
میتونه از اینجا دانلود کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کسی ضربه سر اتوو به سبک زیدان رو ندیده
میتونه از اینجا دانلود کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک پاکسازی شد
حتما با متخلفین برخورد جدی خواهد شد
دوستان دقت کنید به هیچ عنوان با افراد آماتور وارد بحث نشوید و پست های اینجور افراد رو نادیده بگرید و فقط ریپورت این پست ها رو ارسال کنید تا مدیران رسیدگی کنند
مسلما اگر کسی با این افراد وارد بحث شود به همان چشم به او نگاه خواهد شد
نامردا بالاخره اخطار رو گرفتم،گفتم بس کنید ولی نکردید....
جالب اینجاست که من که داشتم بحث رو کمرنگ میکردم
پست های منم پاک کردن
اینجاست که میگن تر و خوشک با هم میسوزه
بیخیال فدای سر طرف دارای MAN RED
میگم یونایتد جمعا چندتا بازیه که در مجموع لیگ برتر و لیگ قهرمانان و کلا هرچی جام دیگه هست نباخته ؟
من نمیدونم دیگه شکست ناپذیر به چی می گن ؟![]()
این فصل اصلا باخت نداشته....حدودا 20 بازی میشه
دوستان!! برای تلطیف فضای تاپیک هم که شده، در آستانه ی بازی های لیگ قهرمانان امشب و فردا شب، بیایم همگی برای تیمهای لیگ برتری آرزوی موفقیت کنیم.
viva premier league
از اول این فصل هیچ باختی نداشتیم .. یعنی 14 بازی تو لیگ ... 4 بازی تو چمپیونز لیگ ... 1 بازی تو جام اتحادیه ... و بازی با چلسی تو چریتی شیلد ...
4 بازی هم از فصل قبل نباخته بودیم ... پس میشه 24 بازی رسمی ...
رکورد ما تا الان 18 بازی بدون باخت تو لیگ هست ... ( همین امسال ) ... بیشترین رکورد هم دست آرسنال هست با 49 بازی که به دست خودمون تو ot نوارش قطع شد ....
الان همه تیم های پریمیر لیگ تو گروهاشون اولن ... امیدوارم همینجوری اول بمونن تا به هم نخورن ....
چقدر حرف زدم
البته دوم هم بشن مسئله ای نیست چون تو یک هشتم به هم نمیخورن ...
ولی اینکه همشون تو گروهاشون اولن اقتدار پریمیر لیگ رو نشون میده !![]()
آنچلوتی: نه، از چلسی نمیروم
سایت گل – کارلو آنچلوتی، مربی چلسی شایعات مبنی برجداییاش از باشگاه را تکذیب کرده است.
باشگاه غرب لندنی از چهار دیدار قبلی خود در لیگ برتر سه تایش را باخته و بدترین شکست خانگی از سال 2002 را تجربه کرده است. آنها از فصل 06-2005 به این سو هرگز دو باخت پیاپی خانگی را تجربه نکرده بودند.
آنچلوتی پس از بازی با بیرمنگام گفت که کنترل کامل اوضاع باشگاه را در دست ندارد. او با این حال در نشستی خبری در روز دوشنبه رفتنش را تکذیب کرد:«نمیدانم چقدر باید نظر خود را شفاف اعلام کنم تا این شایعات و حرفها خاتمه یابد. این شایعات کاملا غلط هستند. من نمیدانم چرا آنها را میسازند.»
مربی ایتالیایی شایعات مبنی بر تماس با اتحادیه مربیان لیگ برای استعفا را رد کرده است: «با این اتحادیه صحبت نکردم. آنها یکشنبه شب که خانه بودم با من تماس گرفتند تا ببینند چه شده است. این شایعات کاملا ناصحیح است. قرارداد من تا سال 2012 اعتبار دارد، آن هم این جا، در این باشگاه. من بارها گفتهام که دوست دارم این جا بمانم.»
در جریان نتایج ضعیف چلسی، ری ویلکینز کمکمربی باشگاه که آنچلوتی در کتاب زندگینامهاش بسیار از او ستایش کرده بود اخراج شد. بسیاری از بازیکنان بزرگ چلسی این اخراج را نکوهش کردند و گفته میشد جنگ قدرت در استمفورد بریج درگرفته. با این حال آنچلوتی می گوید: «نه تنها این باشگاه، که این بازیکنان را هم دوست دارم. من بسیار به این بازیکنان و به این تیم باور دارم. پس دلیلی ندارد ایدههایم را عوض کنم.
تیم به نظرم به نتایج درستی نرسید، چون مربی تحت فشار است. روشن است که من تحت فشارم چون میخواهم چلسی در هر بازی پیروز شود.»
محتوای مخفی: منبع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)