از این بهتر هم مگه میشه!!!!پینگ 839!3روز پیش پینگ من زیر 400 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این بهتر هم مگه میشه!!!!پینگ 839!3روز پیش پینگ من زیر 400 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر من پینگ زیاد مهم نی..پس پینگ منو چی میگی ؟؟؟؟1114
ولی با این سرعت دانلود که داری حتما خیلی حال میکنی.
ما رفتیم مثلا سرعت 1 mg گرفتیم اون وقت سرعت دانلودمون از همون روزایه اول تو سه ثانیه اول میرسید به 125 بعد یه دفه میومد رو 45-65 .
الانم که دیگه ........
انگار فایده نداره
من 2روزه با دیال آپ دارم میام-اعصابم دارم داغون میشه
به نظرتون با این شرایط کدوم بهتره-من همین 2راه را دارم:
شاتل
یا تمدید صبانت
کدوم؟؟؟؟؟؟؟
از نامحدود مخابرات چه خبر؟
میشه خرید یا نه؟
من چند روز دیگه شارژم تموم میشه میرم سراغ شرکت بهتر
اگه یادتون باشه سال قبل همین روزا بود که سرعت شبانه را 2 مگ کردن و قیمت را 39 تومن
حالا معلوم نیست چه فیلمی میخوان پیاده کنن
تغییر به شاتل چند مزیت داره فعلاً.
1 اعصابتون آرومتر میشه
2 شاتل رو هم تست میکنید
3 اگه شاتل بهتر بود میمونید با شاتل
4 اگه فرقی با صبا نداشت هم دیگه فکر تغییر سرویس دهنده از سرتون میاد بیرون
![]()
سلام
هر جا میرید شاتل نرید-اینو به همه گفتم-
بد نیست در مورد اسیاتک و داتک تو منطقه خودتون تحقیق کنید-لطفا تحقیق کنید همین جوری و با حرف دیگران سراغ چیزی نرید-
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
سلام
شما خودتون شاتل دارید ؟
اگه دارید و راضی هستید پس احتمالا مثل اون چند دوست خوش شانس صبانتی هستید.
من از چند نفر که شاتل داشتند پرسیدم گفتند مال اونا کلا شبانه کار نمیکنه-سرعت صفر ثابت-
حالا دیگه خود دانید.
سلام
بنده چندین ساله مشتری صبانت هستم. همیشه راضی بودم. البته اهل دانلود نیستم. کاربرد عادی دارم. شبانه هم استفاده نمی کنم. صد در صد شبهایی که با اینترنت کار میکنم با افت سرعت شدید مواجه هستم و حتی سایت به زور باز میشه. اما چون روزانه مشکل خاصی نداشتم شکایتی از این بابت نداشتم.
اما اخیراً روزانه هم خیلی اوضاعش خراب شده و اذیتم میکنه. از همکاران و دوستان در مشهد که شاتل دارند پرس و جو کردم. از کیفیت سرویس هاشون راضی اند. حداقل شاتل به بهانه های مختلف گاهی ترافیک رایگان هدیه میده. صبانت که همین ترافیک معمولی رو هم گویا بالا میکشه.
در کل که هیچکدوم باجی به هم نمیدن. اما نمیدونم چرا با خوندن نظرات دوستان کلاً حالم از صبانت و سرویس ها و خدماتش به هم خورده![]()
همونطور که دوستمون گفت بهترین گزینها الان آسیاتک هستش و داتک.
من از افرادی که از این شرکتا سرویس داشتن پرسیدم همه راضی بودن....
من دلم به حال اونايي ميسوزه كه اكانتي داشتن و نتونستن دانلودي بكنن...
واقعآ كسي نيست جوابگو باشه ؟...
اگه خوبه که مشهدیای عزیز بگیرن
ولی به نظر من شاتل و صبا انقدر سیرن که هر روز یه بامبولی سر مشتری در میارن.تا زنگ میزنی شاکی هم بشی میگن سرعت واقعی شما باید 16 باشه که ما لطف میکنیم سرعت بالا تر بتون میدیم شبانه هم که واسه اشانتیونه و ............
اخ چقدر دوست دارم یه بار زنگ بزنم این چیزا رو به منم بگه اونوقت چشممو میبندمو دلی از عزا در میارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)