هنوز خبری از DEAD SPACE3 نشده؟
ای وای.............
به جان خودم اگه خبری شد اصلا من از طریق PM (Private massege)h به شخص شخیص شما خبر میدم
نه خبری نشد به جون خودم من خودم هم ازین بازی لذت بردم (2) و خیلی منتظرشم ولی خبری نیست
پ.ن: قلیون ضررش از سیگار خیلی بیشتره
.....
مدت زمان زیادی تا بزرگترین نمایشگاه بازی های رایانه ای موسوم به E3 2012 نمانده است و بسیاری از شرکت های بازی سازی به دنبال معرفی محصولات جدید خود، در حال تکاپو و فعالیت هستند. نمایشگاه E3 امسال یکی از بهترین هاست. زیرا که قرار است بازی های خوبی معرفی شوند و از همه مهمتر از نسل بعدی Xbox های خانگی رو نمایی صورت گیرد.
دیروز که در اینترنت گشتی می زدم، مقاله ای جالب از سایت Egplanet پیدا کردم که درباره ی بازی هایی بود که شرکت بازی سازی EA قرار است آنها را در E3 امسال معرفی کند. در کنار این عنوان ها درصد هایی دیده می شود و این نشان دهنده ی این است که این بازی تا چه حد احتمال دارد که در این نمایشگاه و از طرف شرکت EA معرفی گردد.
Dead Space 3
30 درصد- به نظر من در دنیای بازی های رایانه ای هیچ بازی ترسناک تر و مهیج از از نسخه ی دوم از بازی Dead Space نیست. نسخه ی دوم بازی Dead Space یک اثر معمولی نیست و بازی کردن آن فقط برای یک بار هم هر بازیکنی را میخکوب می کند. این احتمال وجود دارد که شرکت EA از شماره ی سوم بازی Dead Space پرده برداری کند اما ممکن است در نمایشگاه E3 2012 نباشد. اما باز هم می توان به اطلاعاتی بیشتر از Dead Space 3 در ماه های آینده، امیدوار بود.
Last edited by CRIS Joon CR7; 27-04-2012 at 22:19.
دوست من فیلم The Thing هم نسخه 1 و هم نسخه 2 (ابتدا نسخه 2011 رو ببین بعد نسخه 1982 رو
کاملا ایده و داستان dead space از روی این فیلم برداشته شده (نسخه سال 1982 جزو 250 فیلم برتره جهانه)
keith david صدا پیشه نقش anderson در مس افکت هم در فیلم نسخه 1982 بازی کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AlexMercer; 28-04-2012 at 00:26.
البته 1989 و 1982![]()
Call of Duty: Black Ops 2 به عنوان شماره بعدی سری Call of Duty تایید شد
در حالی که توی این چند وقت اخیر شایعه های زیادی در مورد این بازی به گوش می رسید حالا یه کارت پیش خرید بازی برای خواننده IGN به نام Richard فرستاده شده که عنوان بازی و تاریخ انتشار اون رو تایید می کنه...
در این کارت تاریخ انتشار بازی 13 نوامبر 2012 اعلام شده و بازی حداقل برای Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد
Black Ops 2 به طور رسمی 1 می در جریان مسابقات پلی آف NBA تایید خواهد شد
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rich lemarchand طراح ارشد سری Uncharted استدیو Naughty Dog رو بعد از 8 سال ترک کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طی تیتری این خبر رو قرار داده و گفته که ریچ بعد از هشت سال از ناتی داگ جدا شده و به تدریس در USC مشغول خواهد شد وی اشاره کرده است با توجه به امکان اموزشم همچنان به ساخت بازی ادامه خواهم داد...
..
.
.
Last edited by Layken; 30-04-2012 at 16:31.
در تکمیل این خبر باید بگم که امروز توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی هم این تایید شد و Call of Duty: Black Ops 2 در 13 نوامبر امسال منتشر خواهد شد
فعلا هم اطلاعات خاصی از بازی نیومده و فقط مشخصه بازی مثل شماره اول اون در دهه های 60 و 70 میلادی قرار نداره و زمان اون خیلی جلوتره
اولین ویدئوی اون هم امشب نمایش داده میشه که باید منتظر اون موند
اینم اولین تصاویر بازی به نقل از vg247 :
اینکه داستان بازی مربوط به آینده باشه از نظر من زیاد جالب نیست ! یکم از حال و هوای نسخه های قبل خارج می شه ...
این حرکت میتونه ، یه حرکت انقلابی تو این سری باشه ....
موقعی که هم میخواست بازی از جنگ جهانی در بیاد خیلی ها مخالف بودن ، ولی وقته عرضه شد ، شوتر نبود که جلوش توان ایستادگی داشته باشه !!
Valve در کنفرانس E3 نمایشی از بازی های جدید نخواهیم داشت...
والو استدیو بزرگ اعلام کرده که در کنفرانس امسال نمایشی از قسمت ها جدید Half-Life 3 or Portal 3 or Left 4 Dead 3 ، نخواهیم داشت و تمرکز ما روی عنوان Dota 2 خواهد بود..
The great wait to fill that Freeman-shaped space in our hearts goes on
عنوان انحصاری جدید کنسول PS3 که Datura نام دارد و از تکلونوژی حرکتی موو ساپورت میکند امروز در یک نمایشی کوچک از تکلونوژی این سیستم ویدئویی رو نشون داده که واقعا جای دیدن دارد..
انها هفته بعد نمایشی از کاربرد این بازی رو کنترلر SixAxis or DualShock رو به نمایش خواهند گذاشت
ویدئو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)