توی سایت خود وسترن دیجیتال که چیزی ننوشته ولی این لینک مربوط به هارد شما هستش
یه سری نرم افزار و توضیحات برای دانلود زده!! یه نگاه بندازید شاید به دردتون خورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی سایت خود وسترن دیجیتال که چیزی ننوشته ولی این لینک مربوط به هارد شما هستش
یه سری نرم افزار و توضیحات برای دانلود زده!! یه نگاه بندازید شاید به دردتون خورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اون قطعه Network Controller من که توی Device Manager نمی شناخت با نصب R258276 حل شد.
دوستان گلم من این کار و برای راحتی شما انجام میدم و هیچ وجی در مقابل اون دریافت نمی کنم
خلاصه خوشحال می شم که بهتون به هر نوعی که میشه و میتونم کمک کنم![]()
ممنونم.اونجا چیز به درد به خوری نیست به جز تست سلامت هارد .ولی اگر کسی این فریم ور رو پیدا کرد ممنون میشم.
دوستانی که وقتی از بازی مافیا خارج میشن نور صفحشون کم میشه
نیازی نیست log off کنید
کلید F1 رو تو حالت multi media منظورم fn هست رو بزنید
یه صفحه ای میاد 4 تا گزینه داره
1computer only
2duplicate
3extend
4project only
مال خروجی تصویره
چند بار بزنید تا بیاد رو اولی computer only
درست میشه
یه چیز باحال، میدونم تکراریه ولی وقتی داشتم bios رو به A08 آپدیت میکردم فن لپ تاپ چنان صدایی از خودش به مدت چند دقیقه در آورد که مو به تنم سیخ شد! جالب اینکه تمام هوایی هم که به بیرون میداد کاملا خنک بود. از اون جالب تر هم به نظرم بعد از انجام این آپدیت کلا هوایی که فن دستگاه به بیرون میده خنکتر شده، مخصوصا وقتی بازی میکنم.
در ضمن: آقا این Visual Studio که روی 64بیت کار نمیکنه. نصب میشه، برنامه ها رو اجرا میکنه ولی موقع ادیت کد پیام میده که روی سیستم 64بیتی این کار امکان پذیر نیست. کسی تجربه ای داره که با من قسمت کنه؟!
Last edited by mss_195; 13-10-2010 at 22:34.
دو ستان من تمامی درایور ها رو نصب کردم اما هنوز نتونستم وایرلس و بولوتوس رو استفاد ه کنم می شه راهنمایی کنید لطفا
اين درايورا تو سايت dell واسه هر كدووم چنتا مدل داره بالفرض واسه بلوتوس و وايرلس چنتا مدل داره.. من كدومو بايد دانلود كنم..؟؟
در ضمن نميدونم چرا اين درايور كارت گرافيك رو سيستمم نصب نميشه ويندوز 7 .. 1ماه ژيش ميشد الان نميشه..؟؟
سلام دوستان. من دیروز این مدل رو خریدم که مال اروپا تولید شده و جزو سری دل اوبونتو هست. الان میخواستم ویندوز روش نصب کنم ولی هرچی درایور هست گویا مال ویندوز 7 64 بیتی هست. ولی چون هنوز خیلی برنامه تو ویندوز 64 بیتی مشکل دارن میخواستم 32 بیتی نصب کنم. تو نصب درایور مشکلی پیش نمیاد؟! یا حتما باید 64 بیتی نصب کنم؟!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)