تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 117 از 515 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این پست حذف شد
    Last edited by petrose.kabir; 30-09-2010 at 21:00.

2. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال دیگم دارم ... اونم اینه که نظرتون درباره سی دی های این سایت چیه؟ ( پژوهندگاه راه دانش!)
    کسی استفاده کرده؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره من استفاده کردم.
    ببین سی دی هاش بد نیست ولی اینجوری که تبلیغ میکنه نیست که ریاضی و فیزیک رو تو 30 روز یاد بگیری بالای 80 بزنی.بعد قیمت سی دی هاش خیلی زیاده.یعنی اگه بخوای همشو بگیری 1 میلیون در میاد،که به نظر من اصلا به این قیمت نمی ارزه.
    گول تبلیغات این سایتها رو نخورید.
    هر سال تو کنکور خیلی از این بچه هایی که وضع مالی خوبی نداشتن نتیجه های فوق العاده ای میگیرن.
    چون پول ندارن که بخوان از اینجور سی دی ها بخرن پس به تبلیغاتشم توجهی نمیکنن.

4. 3 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی که نگفت قطعش کنید کمتر که می شه کرد حالا دیگه هرچی خودتون صلاج می دونید

به قول یکی از بازیگر فیلم ها : یه سال بخور نون و تره،یه عمر بخور نون کره
    من رتبه دورقمي خواهم آورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

اشتباه كدومه ؟ بهترين كاره اين روش
    تا عيد تفريح ميكني و با روحيه بهتر درس ميخوني كه موفق بشي

من اراده قوي و استعداد زياد دارم و اگه بخوام از عيد شروع كنم درس خوندن حتما رتبه دو رقمي رو ميارم
    ببین این کارهاییی که تو میخوای بکنی..من قبلا در کنکور 88 و 89 از خودت بهتر انجام دادم..

این همه هزینه و وقت و عمرم رفت... اشتباه کردم بدجور... دوست داری مثل الان من بشی؟

مهم نیست..هر جور راحتی... من دیگه تا آخر عمرم درس گرفتم و این جور زمانمو نمیکشم..هیچ وقت

ولی خب مثل اینکه شما دوست نداری از تجربیات بقیه استفاده بکنی. به هر حال برو به امان خدا..

ببینیم موفق میشی یا نه..

7. 3 کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببین این کارهاییی که تو میخوای بکنی..من قبلا در کنکور 88 و 89 از خودت بهتر انجام دادم..

این همه هزینه و وقت و عمرم رفت... اشتباه کردم بدجور... دوست داری مثل الان من بشی؟

مهم نیست..هر جور راحتی... من دیگه تا آخر عمرم درس گرفتم و این جور زمانمو نمیکشم..هیچ وقت

ولی خب مثل اینکه شما دوست نداری از تجربیات بقیه استفاده بکنی. به هر حال برو به امان خدا..

ببینیم موفق میشی یا نه..
    من براي استفاده از تجربيات ديگران دارم اينجا پست ميدم و هميشه هم استفاده خواهم كرد .
    ولي استفاده از تجربه كسي معنيش اين نيست كه دقيقا به همه كارهايي كه ايشون كرده عمل كنيم

من حتما موفق ميشم

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ولي من وقتي ميگم اراده دارم يعني اراده دارم . الان چرا بشينم و ارادمو تست كنم ؟
    اينترنت و فيلم و موزيك و بالاترين و فيسك بوك و راديو فردا هم چيزايي هستن كه خوراك روح بشر هستن هر ايراني كه از اينها به دور باشه در تاريكي به سر ميبره . من حاضرم اصلا هيچوقت درس نخونم ولي ارتباطم رو با تكنولوژي كه بشر به وجود آورده قطع نكنم
    باید تست کرد چون به گفتن نیست. اراده رو باید به کار برد و قوی ترش کرد. من چند بار این پس فردا رو گوش کردم. دیدم وقت زیاد میره و من هم در این برهه زیاد بهش نیاز ندارم. رادیو فردا هم همین طور. فیس بوک و ... هم همین طور. از هر 14 نفر (اگر جمعیت رو 7 میلیارد بگیریم) 13 نفرش تو فیس بوک عضو نیستند ولی موفقیت کسب می کنند و زنده هستند. در ضمن تو فیس بوک هم اطلاعات مفید بسیار کم داده میشه. یعنی بیشتر تفریحی هست. بالاترین هم یه عده هستند که نظرات مشابه دارند و به مطالبی که خودشون دلشون میخواد رای میدن. یعنی شما با عقاید یک عده هم عقیده مواجه هستی که تا الآن باید گیرت اومده باشه چه نوع عقایدی هستند و سال بعد که کنکور دادی هم بیایی به اونا رای میدن.
    در ضمن این سن و این وقت رو نمیشه پای بالاترین و فیس بوک و ... تلف کرد.اولا که شما به این نوع بحث ها نیازی نداری چون فقط اطلاعات میره بالا که یه نوع دلمشغولی و درد میاره و هم هم نمی تونی کاری بکنی. کاری بخوایی بکنی تو زمان دانشجویی و بعدش هست.
    بعدش هم در مورد فیلم و موزیک فکر نکنم اصلا مفید باشند! باز اون بالاترین و رادیو یه اطلاعاتی میده اینا که همش تفریحه. فوقش چهارتا پیام هست تو فیلم و موزیک که سریع تر تو .... پیدا میشه. یا شاد میکنه و حالت روحی رو عوض می کنه که زیاد ماندگار نیست و مقطعی هست.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستانی که تو آزمون 2 مهر گزینه 2 شرکت کردند تو بستشون تست پیش بود یا پایه؟

10. 3 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من اراده قوي و استعداد زياد دارم و اگه بخوام از عيد شروع كنم درس خوندن حتما رتبه دو رقمي رو ميارم
    نخيرم
    من رتبه خوبي ميارم

مثل بعضي مشاورا حرف ميزنين . منطقي و با دليل
    ولي من وقتي ميگم اراده دارم يعني اراده دارم . الان چرا بشينم و ارادمو تست كنم ؟
    اينترنت و فيلم و موزيك و بالاترين و فيسك بوك و راديو فردا هم چيزايي هستن كه خوراك روح بشر هستن هر ايراني كه از اينها به دور باشه در تاريكي به سر ميبره . من حاضرم اصلا هيچوقت درس نخونم ولي ارتباطم رو با تكنولوژي كه بشر به وجود آورده قطع نكنم
    من رتبه دورقمي خواهم آورد
    من براي استفاده از تجربيات ديگران دارم اينجا پست ميدم و هميشه هم استفاده خواهم كرد .
    ولي استفاده از تجربه كسي معنيش اين نيست كه دقيقا به همه كارهايي كه ايشون كرده عمل كنيم

من حتما موفق ميشم
    صلاح مملكت خويش خسروان دانند ..

موفق باشي پسر خوب ..

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

صلاح مملكت خويش خسروان دانند ..

موفق باشي پسر خوب ..
    نخير . صلاح هر چيزي رو بايد با خر جعي به دست آورد

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه چی میگم این بحث رو دیگه تموم کنیم ! بعد از عید فقط واسه ی مرور و جمع بندیه وقتی برای شروع کردن نیست ! اینایی که میگن ما از 2 ماه مونده به کنکور یا از بعد از عید شروع کردیم 2 رقمی شدیم همه چرندیاته ! اگه رو این گفته ها حساب باز کردی که هیچی !

14. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

یه چی میگم این بحث رو دیگه تموم کنیم ! بعد از عید فقط واسه ی مرور و جمع بندیه وقتی برای شروع کردن نیست ! اینایی که میگن ما از 2 ماه مونده به کنکور یا از بعد از عید شروع کردیم 2 رقمی شدیم همه چرندیاته ! اگه رو این گفته ها حساب باز کردی که هیچی !
    سلام دوستان
    اما این مطلب زیاد هم چرند نیست....
    درسته که باید تا عید خوند.. اما زمانی که خیلی مهم و موثره ماههای آخر مخصوصا 2 ماه آخره...
    به شخصه دیدم افرادی رو که شروع خوبی داشتن اما چون 2 ماه آخر رو خوب نخوندن و خسته شدن کنکور رو اونجوری ندادن که انتظاری میرفته...

مثلا شخصی بود با میانگین تراز 7300 که چون دوماه آخر رو خوب نخوند رتبه اش 1500 اینا شد در صورتی که با این تراز ما انتظار رتبه ای زیر 500 رو داریم...

توصیه من به شما اینه که الان هم بخونید و بعد از عید هم بیشتر بخونید.. و مطالعتون بهتره روند صعودی داشته باشه نه نزولی.... چون خیلی مهمه ماهای اخر.. خیلی...

کسی که الان نمیتونه 10 ساعت بخونه( تو یه روز کاملا آزاد) پس نباید خودش رو گول بزنه که اون موقع شروع میکنم! چون اون موقع هم نمیتونه....
    بخونید با عشق و علاقه... کاری کنید که به درس خوندن عادت کنید.. حال کنید و درس بخونید نه اینکه درس بخونید تا بعدا حال کنید .. متاسفانه این مشکل خیلی از ماست که کار امروز رو تحمل میکنیم برای لذت بردن در آینده ولی هیچ وقت با الان خودمون حال نکردیم... درس خوندن رو تحمل میکنی که بری یونی... یونی هم 1 ترم خوش میگدره باز تحمل میکنی که بری سربازی و سر کار .. سر کار میری یه ماه اول رو حال میکنی اما بعدش کار میکنی فقط فقط واسه حقوقش....... ازدواج میکنی و فقط یه مدت احساس لذت میکنی از زندگیت .... این زندگی میلیارد ها انسان که همیشه لذت رو چیزی میدیدن که بهش نرسیدن... در صورتی که میشه از هر کاری لذت برد... چرا من وقتی دارم درس میخونم لذت نبرم؟؟؟ چرا؟؟؟

به امید روزی که لذت ببریم از حال خودمون.....به امید آن روز

16. 13 کاربر از Special User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •