از ما می پرسی هیچ کدوم اینترنت سکیوریتی خالص فقط
از ما می پرسی هیچ کدوم اینترنت سکیوریتی خالص فقط
خیالتون رو راحت کنم،شما کومودو رو نصب کنید و آنتی ویروس +دیفینس پلاسشو هم disable کنید،حتی آپدیت اولیه هم نکنید،بر روی هر بدافزاری دلتون بخواد کلیک کنید،محاله چیزی بشه!!!
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
واقعا" وقتی ملیح(مدیر کومودو)می دونس قراره کومودو رو با آی وی جی مچ کنن،هیچ وقت اینترنت سکوریتی تولید نمی کرد!
با سلام
کسی از دوستان درمورد نرم افزار GeekBuddy چیزی میدونه.
جدیدا همراه CIS نصب میشه.
چند سوال در این مورد داشتم :
1- چگونه از این نرم افزار استفاده کنم.
2- چگونه می توانم بیش از 60 روز از این نرم افزار استفاده کنم.
با تشکر
آقا ما هم COMODO داریم راضییم به رضای خدا !!!
ولی خب یه کم سنگینه رو سیستم نه ؟؟
پس آقا من الان میخوام دانلود کنم کدوم نسخه رو دانلود کنم؟
فرقشون چیه؟
کرک و سریال هم اولش میخواد؟
نه والا سیستم رو سنگین نمیکنه
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
یه اینترنت سکیوریتی فری بیشتر تو سایتشون نیست اونو دانلود کن خودش آخرین نسخه اس
کرک وسریال هم نمی خواد
من از كل كل خيلي بدم مياد. نميخواستم جواب پستهاي اخير رو بدم ، چون قبلا سطح اطلاعات بچه هاي اين انجمن براي من آشكار شده.
فقط در جواب اين كاربر كه منو بي منطق خطاب كردن ، خواستم بگم كه كدوم يك از پستهايي كه من گذاشتم بي منطق بودند !!!!
تمام پستهاي من بر اساس منابع معتبر مثل نتايج AV-Comparative هستش.حداقل با اين همه سابقه فعاليت تو انجمن هاي مختلف، ميدونم كه بايد براي حرفام سند و مدرك محكم داشته باشم.
مثلا شما اين پست من رو گفتيد بي منطق :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر صورتي كه زير همون تاپيك ، منبع رو هم ذكر كردم كه كاملا معتبر هستش.
يه بار ديگه هم منبع اون پستم رو ميزارم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا كجاي حرفاي من بي منطق بوده ؟!!!
ديگه اين بحث رو با كارابري كمودو ادامه نميدم ، چون شما هيچ منبع و سند معتبري رو قبول نداريد ، پس بحث كردن با شما بي فايده است.
Last edited by outpost; 13-12-2010 at 12:04.
کاربرای کومودو به سند و مدرک نیازی ندارند،چون از پروفشنال های دنیای سکوریتی و کامپیوتر هستن،
ما خودمان لابراتوار خودمان هستیم،
.
.
.
هواداران کومودو در P30world به 39 نفر رسید...
دوستان من کسپر رو پاک کردم و به جاش دوباره کومودو رو ریختم....امیدوارم دوباره قاط نزنه....بدون اغراق میگم تا حالا به قدرت کومودو توی شناخت ویروسها و کیلاگرها انتی ویروس ندیدم....شاهکاره واقعا...تعصب خاصی روی هیچ انتی ویروسی ندارم اما این کارش عالیه...یه خورده فقط پیامهای فایروالش زیاده اونم یه خورده زمان میبره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)