آقا ممنون.در ضمن عشق است فریدون مشیری.دیدم یه بیت از شعر گرگ رو نوشتی حال کردم.حرف نداره مشیری.من عاشق شعر ریشه در خاک و نوازش استادش هستم.بازم ممنون.مرسی
آقا ممنون.در ضمن عشق است فریدون مشیری.دیدم یه بیت از شعر گرگ رو نوشتی حال کردم.حرف نداره مشیری.من عاشق شعر ریشه در خاک و نوازش استادش هستم.بازم ممنون.مرسی
سام سرویس کار اصلیش اشتباهه . من تلویزیون خریدم کدش رو ثبت کردنی میگه توسط شخص دیگری ثبت شده در حالی که خودم با ناخن روی کد رو خراشیدم زنگم زدم میگه آره یکی دیگه ثبت کرده شما از کارتون و پشت تلویزیون عکس بنداز بفرست ببینیم چی میشه بعد هم میگه طول میکشه رسیدگی بشه میگم خوب قرعه کشی هم تموم میشه میگه دفعه بعد. هر چند که من خودم اصلا به قرعه کشی اعتماد ندارم
آدم بدون گاراتنی بخره از لحاظ روحی خیلی به نفعشه!
کد چی رو باید ثبت کرد؟
تو جعبه tv ما کدی برای ثبت نبود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
نمي دونم اينجا جاي اين سواله يا نه ولي در صورت امكان دوستان جواب بدن
براي ديدن كانال هاي 3D،از چه ر.س.ي.و.ر.ي ميتونم استفاده كنم؟كسي اينو امتحان كرده؟
آقا ابي درود بر شما
بالاخره فرستنده ديجيتال كرمانشاه راه افتاد (از روز جمعه گذشته) وتيونرديجيتالc6900 ما هم داره كولاك ميكنه دوتا سوال داشتم آيا تعويض كانال ديجيتال با مكث دوسه ثانيه اي همراه است يا خير
سوال دوم: امروز رفتم پيش يكي از دوستام كه وسايل الكترونيكي ميفروشه يه ريموت كنترل سامسونگ كه به قول خودش مال lcd بود داشت من هم ازش خريدم رنگش سفيده وپشتش حك شده made in korea برام جالبه كه يكسري قابليت جديد داره كه ميتونم ازش استفاده كنم مثلا ورود به كانال ديجيتال با يك دكمه امكان پذير شده يعني اگر روي رس ي و ر باشم بخواهم وارد tv بشم ديگه از سورس استفاده نميكنم دكمه dvd و.. داره كه براي ديگر وسايل سامسونگ كاربرد داره مثلا dvd من كه سامسونگه با اين ريموت كار ميكنه همچنين ديگر وسايل سامي مانند رس ي ور+vcr ,.. اما بعضي امكانات هم نداره مثل دكمه tools واينترنت
حالا سوال من اينه با توجه به اينكه ريموت كنترل مال خودش نيست اين ريموت ممكنه به led آسيب برسونه يا مشكلي ايجاد نميكنه
بازم از شما كه هميشه سريع جواب سوال ها را ميدي سپاسگزارم
Last edited by kamyab11; 14-03-2011 at 22:11.
-دروود عزيز خوب خدا رو شكر عالي شد پس
-نه همينطوره كمي تاخير داره توي همه برند ها وگيرنده ها ي ديجيتال
-نه موردي پيش نمياد خيلي از كنترل هاي متفرقه توي بازار همينطوره كليد هاي جالبي دارند گاهي
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
-بيشتر رسي...هاي Hd بازار اين قابليت رو دارند
-دوستان زيادي دارند اينجا استفاده ميكنند
سلام
من c5550 خریدم. با کابل hdmi لپتاپ رو به tv وصل کردم اما صدا نداره!؟؟؟
و اینکه چطوری از طریق wireless تصویر لپتاپ رو روی tv ببینم؟؟
ممنون
-در مورد صدا بايد به ستينگ خروجي صداي لپ تاپ برين وگزينه مورد نظر رو انتخاب كنيد
-بايد يك دانگل usb واي فاي تهيه كنيد
ستينگ خروجي صداي لپ تاپ رو پیدا نکردم.!
واسه ahare کردن هم باید از این دانگل استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)