نه برادرم میخواد حتما آیفون بخره حالا مگه فرق لاک با آنلاک تنها تو زمان انتقال به فریم ویر جدید نیست؟؟؟فقط باید منتظر باشه یه کسی -- کنه دیگه ......من چون خودم آنلاک دارم خیلی تو نخ لاک نبودم
قیمت 16 لاک چنده؟؟
نه برادرم میخواد حتما آیفون بخره حالا مگه فرق لاک با آنلاک تنها تو زمان انتقال به فریم ویر جدید نیست؟؟؟فقط باید منتظر باشه یه کسی -- کنه دیگه ......من چون خودم آنلاک دارم خیلی تو نخ لاک نبودم
قیمت 16 لاک چنده؟؟
سلام
من یک سوال راجع به این گوشی دارم خیلی حیاتیه خواهش میکنم راهنمایی کنیو. من الان 3GS دارم و ایرانسل. وقتی یک نفر از ایرانسل اس ام اس فارسی طولانی بفرسته اسمش نمی افته و شمارش میاد ولی انگلیسی بفرسته مشکلی نداره.اگر همراه اول بندازم مشکلی نداره. میخواستم بدونم تو این ۴ هم این مشکل هست یا نه خیلییی ممنون
با سلام
به نظر میرسه گوشیتون جیلبریک کرده باشید و سورس calllerid fix رو هم نصب کرده باشید.
شما یه کار دیگه میتونید بکنید
شماره ها رو به صورت فرمت کامل ( کد موبایل و کد کشور و ... وارد کنید )
موفق باشید.
??????????????????
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
از کجا میشه فهمید انلاک فکتوریه ؟؟
از کجا میشه فهمید گوشی اکبند هست ؟؟
مشکل انتن هم که نداره ولی با کاور دورش 100% حله دیگه ؟؟؟؟؟
آیپاد 4 مگه اومده؟من 3 روز پیش سوال کردم نیومده بود.
من برم تا مجتبی نیومده![]()
پارت نامبر پشت گوشی رو سرچ کنید در اینترنتاز کجا میشه فهمید انلاک فکتوریه ؟؟
از کجا میشه فهمید گوشی اکبند هست ؟؟
مشکل انتن هم که نداره ولی با کاور دورش 100% حله دیگه ؟؟؟؟؟
معمولا از پلاستیک دور جعبه مشخص هست ، یه نگاهی به تصاویر جعبه ها توی نت بندازید متوجه میشید چگونه هست. در ضمن وقتی گوشی رو روشن می کنید با ارور بده عکس یک کابل بیاد بگه به آیتیونز وصل کنید.
انشالله که حله
هنوز که نیومده ولی فکر کنم منظورش کلی بود ، یعنی صبر کنه بیاد بعد بگیره.آیپاد 4 مگه اومده؟ من 3 روز پیش سوال کردم نیومده بود.
من برم تا مجتبی نیومده
آخرین تصحیح : گویا اومده
ا ، وایسا ببینم ، کجا در میری ، کلید از کجا آوردی ؟!![]()
Last edited by SIMON137; 27-10-2010 at 17:57.
???
خبری نشد ؟؟؟
هنوز رنگ سفید توسط اپل تولید و عرضه نشده.مشکل انتن دهی ایفون مثل این که در سری سفید رنگش حل شده درسته ؟؟؟
الان تو بازار رنگ سفیدش موجود هست یا نه ؟؟
شما که میگین یه پیغام برای ارتباط با آیتونز میده اگه اونجا دسترسی به آیتونز نداشته باشیم چه جوری باید سیم کارت انداخت و گوشی رو تست کرد؟
سلام دوستان داشتم دیروز قسمت 6 سریال Vampire Diaries رو میدیم جالبه که گوشی آیفون 4 اش مشکل آنتن داره !!!
البته من که جیل برک کردم کمتر 2 تا میرسه !!! نمی دونم واسه جیلبرکه یا !!! عادت کرده به سیم کارت (چون روزهای اول زودی به 2 تا میرسید)
![]()
Last edited by morteza_jacobi; 27-10-2010 at 01:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)