به نظر شما بازی شبیه Blur نشده یخورده؟
تو Blur هم وقتی با سلاح ها ماشین های دیگه رو میزدی 10 دور دور خودشون میچرخیدن![]()
به نظر شما بازی شبیه Blur نشده یخورده؟
تو Blur هم وقتی با سلاح ها ماشین های دیگه رو میزدی 10 دور دور خودشون میچرخیدن![]()
تو یه مصاحبه سایت EuroGamer با Patrick Soderlund سرپرست ساخت بازیهای NFS EA black box گفته یه بازی به بازار میده که از کیفیت بالایی برخوردار هستش
بطور کل همه باید از تمام زحمات این شرکت ممنون باشیم چون وقتی همه میگن این بازیهاش همهش افتضاح بود اگه این شرکت نبود اونوقت NFS وجود خارجی نداشت در نتیجه.....
[QUOTE=Pooya Raki;5661143]سلام
کرک خوبیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این کرک Reloaded هست کرک خوبیه. همون کرکیه که بالا هم لینکش هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از لینکتون.ولی آنتی ویروس nod که دارم اینو ویروس میشناسه.چی کار کنم؟
[QUOTE=armin_punisher6;5662603]سلام
یک کرک دیگه هم تو همون پست من چند خط بالاتر بود شما میتونی اون رو دانلود کنی. ولی این هم چند تا کرک خوبه دیگه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونی رو هم که گفتید ویروس شناخت خودم با کسپر نسخه اصلی آپدیت چکش کردم ویروس نداشت احتمالاً nod باهاش مشکل داره ولی نیازی هم به اون ندارید این کرک هایی که الان قرار دادم رو دانلود کنید. امیدوارم اینها رو دیگه ویروس نشناسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
من پچو نصب کردم
ولی مثل قبل نه افکت بارون اضافه شده و نه برف
البته تک و توک بارون خیلی شدیدی میاد!
من پچ رو نصب کردم... خیلی عالی میشه بارونش...
ولی.. دیگه ترینر هام کار نمیکنن.. تا اجراشون میکنم.. بازی بسته میشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من camera ha-ck رو ریختم ولی هر کاری میکنم دیگه بازیم اجرا نمیشه!!!
مشکل چیه؟
از کرکت هست یه کرک 9 مگی بریز درست میشه
این کرک رو کجا میتونم پیدا کنم؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)