تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 311 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک فایل کانفیگ خودش جدا داره که میشه بیرون از بازی تنظیمات کیبورد رو انجام داد
    من از اون قسمت تنظیم کردم مشکلی نداشتم
    ولی یک چیزی که اعصابم رو خورد کرده اینه که هر دفعه که میری داخل بازی باید زبان بازی - تیم مورد علاقه و این که اکانت EA داری ای نه رو تنظیم کنی
    اصلا سیو نمیشه...

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان!
    بالاخره سیستمم کم اورد! آخه لعنتی الان وقتشه!
    بازی کند اجرا میشه دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل از کدوم قطعه هست عوضش کنم!
    VGA: 1GIG GFORCE 9500GT
    RAM:2GIG
    CPU:3.4 2MBCACH
    بنظر شما کدوم قطعه کم آورده؟!
    !!!
    فیفا 11 رو بخوام رو High بازی کنم شما چه گرافی رو پیشنهاد میدین!ممنون
    ram رو ببر بالا در ضمن خیلی ها با دمو مشکل افت فریم داشتن باید وایسی تا نسخه کامل بیاد اگر مشکلت حل نشد بعد بخر

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم.

وقتی دمو رو نصب می کنم و اجرا، اون صفحه که عکس کاکا میاد، اما صفحه بعدی بازی کرش می کنه و ارور FIFA 11 has stopped working میده (تو ویندوز 7)، تو ویندوز xp هم ارور مشابهش رو میده و میاد بیرون.

کسی می دونه مشکل از چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما جایی رو سراغ دارین که حتما آورده باشه ¿
    گفتم که نیلوفر آبی که حتما آورده سعدی هم من پارسال از یه جا گرفتم که دقیق نمیدونم کجا بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فیفا 11 رو بخوام رو High بازی کنم شما چه گرافی رو پیشنهاد میدین!ممنون
    گرافیکی که توسط EA Sports توصیه شده، nVidia 8800 GT هستش که دیگه تولید نمی‌شه. به جاش 9800 GT تولید میشه.
    پس حداقل دنبال کارت های زیر باشید :

nVidia 9800 GT
    nVidia GTS 250
    ATI/AMD HD 4830
    ATI/AMD HD 4770
    ATI/AMD HD 5670
    ATI/AMD HD 5750
    ATI/AMD HD 4850

در ضمن اگه تو رزولویشن Full HD ( مانیتورهای 21.5 اینچ به بالا ) می خواید بازی کنید، احتمالش وجود داره که بعضی از کارت های بالا، فریم ریت پایینی ارائه بدند. پس در هنگام خرید کارت گرافیک حتما رزولویشن مانیتورتون رو هم در نظر بگیرید.
    Last edited by Yi Yi; 16-09-2010 at 10:37.

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    لینک های رپیدشر سالم دمو 2011 فیفا اومده؟!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    لینک های رپیدشر سالم دمو 2011 فیفا اومده؟!
    لینک مستقیمش هست نیازی به رپید شر نیست!

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان - بچه های تهران کسی دمورو داره ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام... من قبلا چند بار روی ایکس باکس فیفا 10 و WC2010 رو بازی کرده بودم این بازی کپی اوناست. دیگه بازی که نمره اش 10 هست و دهها نقد مثبت براش نوشته شده دیگه ما چی کاره هستیم بیاییم براش نقد بنویسیم. دانلود 3 دقیقه بعد اتمام بازی رئال و آژاکس تموم شد نصبش کردم از اینکه دارای تنظیمات اکسترنال مثل PES داشت حسابی ذوق زده شدم ولی یه مشکل وجود داره اونم گیم پد هست من هنوز نتونستم حلش کنم وقتی یک گیم پد وصل می کنیم دکمه ها دوبل عمل می کنن... باید یه جوری حل کنم این مشکل رو مطمئنم راهی هست پارسال هم اینطوری بود دموی فیفا 10 با یه تغییر در فایل های ini میشه این رو برطرف کرد گیم پلی بازی که معرف حضور همه فیفا نکست باز ها هست خودم که بینشون تازه کار محسوب میشم دیگه حسین مسعود و سایرین خودشون فیفا 10 خور بودن و بیشتر بچه ها هم همینطور خوشحالم که فیفاامسال نکست هست و یک گرافیک و گیم پلی کم نقص رو به PC گیمر ها عرضه کرده کسانی که برای خودشون تجربه کردن فیفا رو روی کنسول قدغن کردن امسال متوجه خواهند شد که فوتبال حرفه ای به چی میگن. من تنها 3 یا چهار بازی تونستم انجام بدم 2 تاشو شب ساعت 2 بازی کردم 2 تا هم قبل اینکه بیام شرکت. خوشبختانه بعد از ظهر تعطیلیم و من فرصت کافی برای بازی خواهم داشت. جزئیات و نقدهای بعدی رو هم خواهم گذاشت. به کمک سایرین هم نیاز دارم بخصوص در مورد مشکل گیم پد. فقط من نمی دونم اون تنظیمات اکسترنال چه اون تنظیمات داخل بازی چیه چون اصلا ربطی نداره... در ضمن من یه مشکلی هم دارم من همیشه عادت کردم با دایره تکل بزنم و سانتر کنم ولی حالا این تغییر پیدا کرده یه جا نمی افتن اینا با دکمه شوت تکل میزنه که من اصلا عادت ندارم به این. امیدوارم یه چیزی بیاد که کل اینها رو بشه کاستومایز کرد

موفق باشید... امسال سال فوتبال گیمه
    آرمین جان خیلی خوشحالم که میشنوم تایید میکنی نسخه pc کاملا نکسته چون میدونم خودت فیفا نکستو زیاد بازی کردی و از جزئیاتش اطلاع داری . همش این شکو داشتم که نکنه EA امسالم بازیو صد در صد نکست نزنه اما الان خیالم راحت شد چون میدونم الان تمام دوستان خوبم در اینجا امسال فیفا رو میتونن نکست بازی کنن .
    من پارسال چون کنسول نداشتم همیشه در حسرت بازی کردن این بازی بصورت نکست بودم اما الان که میبینم همه میتونن فیفا نکستو تجربه کنن حقیقتا خیلی خوشحالم . امیدوارم همه دوستان گلم از این بازی لذت ببرن .

......................................

در ضمن من و مسعود ( همکار انجمن ) و مصطفی ( NBA ) امروز عصر قراره هم دیگه رو ببینیم و نسخه دموی 360 رو بگیریم هر کسی از بچه های مشهد این دمو رو میخواد پیام خصوصی بده تا هماهنگیهای لازم برای ساعت و محل قرار انجام بشه .
    Last edited by 4039; 16-09-2010 at 11:39.

11. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

lمن با سرعت 7 کیلو بایت در ثانیه حرکت میکنم به سوی فیفا 11 پس با امید زیاد تا فردا تموم میشه ما هم بی نصیب نمیشیم و تا شنبه هم یه گرافیک جی تی 240 سفارش دادم
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •