سلام... من قبلا چند بار روی ایکس باکس فیفا 10 و WC2010 رو بازی کرده بودم این بازی کپی اوناست. دیگه بازی که نمره اش 10 هست و دهها نقد مثبت براش نوشته شده دیگه ما چی کاره هستیم بیاییم براش نقد بنویسیم. دانلود 3 دقیقه بعد اتمام بازی رئال و آژاکس تموم شد نصبش کردم از اینکه دارای تنظیمات اکسترنال مثل PES داشت حسابی ذوق زده شدم ولی یه مشکل وجود داره اونم گیم پد هست من هنوز نتونستم حلش کنم وقتی یک گیم پد وصل می کنیم دکمه ها دوبل عمل می کنن... باید یه جوری حل کنم این مشکل رو مطمئنم راهی هست پارسال هم اینطوری بود دموی فیفا 10 با یه تغییر در فایل های ini میشه این رو برطرف کرد گیم پلی بازی که معرف حضور همه فیفا نکست باز ها هست خودم که بینشون تازه کار محسوب میشم دیگه حسین مسعود و سایرین خودشون فیفا 10 خور بودن و بیشتر بچه ها هم همینطور خوشحالم که فیفاامسال نکست هست و یک گرافیک و گیم پلی کم نقص رو به PC گیمر ها عرضه کرده کسانی که برای خودشون تجربه کردن فیفا رو روی کنسول قدغن کردن امسال متوجه خواهند شد که فوتبال حرفه ای به چی میگن. من تنها 3 یا چهار بازی تونستم انجام بدم 2 تاشو شب ساعت 2 بازی کردم 2 تا هم قبل اینکه بیام شرکت. خوشبختانه بعد از ظهر تعطیلیم و من فرصت کافی برای بازی خواهم داشت. جزئیات و نقدهای بعدی رو هم خواهم گذاشت. به کمک سایرین هم نیاز دارم بخصوص در مورد مشکل گیم پد. فقط من نمی دونم اون تنظیمات اکسترنال چه اون تنظیمات داخل بازی چیه چون اصلا ربطی نداره... در ضمن من یه مشکلی هم دارم من همیشه عادت کردم با دایره تکل بزنم و سانتر کنم ولی حالا این تغییر پیدا کرده یه جا نمی افتن اینا با دکمه شوت تکل میزنه که من اصلا عادت ندارم به این. امیدوارم یه چیزی بیاد که کل اینها رو بشه کاستومایز کرد
موفق باشید... امسال سال فوتبال گیمه
آرمین جان خیلی خوشحالم که میشنوم تایید میکنی نسخه pc کاملا نکسته چون میدونم خودت فیفا نکستو زیاد بازی کردی و از جزئیاتش اطلاع داری . همش این شکو داشتم که نکنه EA امسالم بازیو صد در صد نکست نزنه اما الان خیالم راحت شد چون میدونم الان تمام دوستان خوبم در اینجا امسال فیفا رو میتونن نکست بازی کنن .
من پارسال چون کنسول نداشتم همیشه در حسرت بازی کردن این بازی بصورت نکست بودم اما الان که میبینم همه میتونن فیفا نکستو تجربه کنن حقیقتا خیلی خوشحالم . امیدوارم همه دوستان گلم از این بازی لذت ببرن .
......................................
در ضمن من و مسعود ( همکار انجمن ) و مصطفی ( NBA ) امروز عصر قراره هم دیگه رو ببینیم و نسخه دموی 360 رو بگیریم هر کسی از بچه های مشهد این دمو رو میخواد پیام خصوصی بده تا هماهنگیهای لازم برای ساعت و محل قرار انجام بشه .