والا! اگر اصلا همچین صدایی نمی شنوی (البته گوش قوی ای می خواد شنیدنش
.gif)
) پس حتما مال شما شانسی همچین صدایی نمیده و یا شایدم نباید بده و مال ما شانسی این صدا رو میده
من قصد داشتم روی سایت اسوس از از متخصصینشون بپرسم درباره ی این صدا اما هرچه گشتم روی سایتشون نتونستم اون قسمتی که مربوط به طرح سوالات و مشکلات فنی هست رو پیدا کنم ! در فروم سایت سازگار هم پرسیدم که کسی از متخصصینشون پاسخ درستی نداد و گفت طبیعیه !
حالا باید دید ایراد سخت افزاریست یا چیز دیگر و یا اینکه طبیعیست! واقعا آزار دهنده نیست و خیلی هم تنک و کم بگوش میرسه ! گاها بعد از ساعت ها بخودم میام می بینم صدایی نشنیدم! (در همین موقع است که دوباره بگوش میرسه :-)) )
در هر صورت پیگیری می کنیم اگر این صدا ایراد سخت افزاری باشه ، گارانتی رو مجبور به تعویض قطعه ی معیوب خواهیم کرد !
چند تا مطلب دگر هست که ذهنم رو بخودش مشغول کرده!
من توجه کردم و دیدم که سرعت کپی کردن اطلاعات چه از روی سی دی و دی وی دی و چه از یک دروایو به دروایو دیگه به نسبه کمه!
مثلا الان از روی دی وی دی دارم کپی میکنم فایل های موسیقایی رو که سرعت کپی کردنش6.42 مگابایت بر ثانیه است (الان که فکر می کنم می بینم همچین کم هم نیسن
.gif)
) و از روی یک درایو به درایو دیگه معمولا روی 10 و یا شاید کمتر باشه! البته بستگی به خود فایل هایی که کپی میشه هم داره . من با خودم فکر می کردم که این سرعت باید در حد 20 مگابایت در ثانیه باید باشه دست کم .
البته ، من در قیاس با پی سی از دور خارجم میگم که با ICH2 و رم SD single Channel حدود 13 مگابایت بر ثانیه از یک دروایو به درایو دیگه کپی میکرد هاردم هم 5400 دوربوده .
نظرتون چیه؟