تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 451 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیزان

من تا قبل از این اول شارژر رو به برق میزدم و بعد به لپتاپ.

ولی امروز که راهنمای لپتاپ را میخوندم نوشته بود که اول شارژر رو به لپتاپ بزنید و بعد به برق. در غیر اینصورت شارژر صدمه میبینه. متن کامل را میتونید در صفحه 24 eManual بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا سوال اینه که با توجه به نوسانات برق! کدوم کارو بکنیم؟ لپ تاپ یا آداپتور؟ مسئله اینست!
    اتفاقا من یه همچین موقعیتی برام پیش اومده بود !
    باتری داشت شارژش تموم میشید ، من گفتم اگر العان منبع تغذیه رو بزنم ، ممکنه در محل اتصال جرقه زده بشه ! و حتی به منبع تغذیه فشار لحظه ای بیاد ، بخاطر همین اول از برق جدا کردم ، بعد زدم به لپ تاپ و دوباره زدم به برق !

2. این کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

5 اپدیت بایوس و خیلی چیزهای دیگه

سلام دوستان تو سایت اسوس بایوس جدید و چیزهای دیگه اومده به نظر شما الان که لپتاپ خوب کار میکنه باید اپدیت کنیم یا نیاز یست سوال دیگه من اینکه من بازی جیمز باند quantum of solace نصب کردم رو سون 64 بیت این لپتاپ وقتی بازی میکنم تو قسمتهایی که کنترل کاراکتر دست منه هر چند ثانیه حدود 20 تا 30 مبازی به مدت کوتاهی 1تا 2 ثانیه فریز میشه دو باره درست میشه خواستم بدونم مشکل از لپتاپه یا ویندوز یا چیزهای دیگه البته روی بسته این بازی نوشته شده بود برای xp و vista البته بیرون از این بازی هیچ مشکلی ندارم و خیلی خوب کار میکنه من همین یه بازیو نصب کردم

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

یعنی اینی که گفتید بهترین کانفیگشه؟اندشه دیگه؟
    ممنون
    نظر من روی هارد 500 با بلو ری هست چون هارد ممکه اجازه نده کارایی کامل رو لپ تاپ شما داشته باشه

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

مبارکه. امیدوارم همیشه واست کار کنه.

بازی هم اینها هستن.

Metro 2033
    Bad Company 2
    Call of Duty - Modern Warfare 2
    Risen
    Need For Speed Shift
    Dirt2
    Anno 1404
    Fear 2
    Far Cry2
    World in Conflict

Crysis را هم میشه با تنظمات Medium بازی کرد. اما توی High فریمش میاد پایین و در حالت Ultra هم اصلا نمیشه بازی کرد.
    کرایسیس رو high اجرا میشه.
    فریم هم حول و حوش 35-6 هست که بد نیست

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من هنوز نخریدم دارم از مال دوستم که با کارانتی امرتات خریده استفاده میکنم واقعا عالیه به نظرم!
    منم میخواستم g51 بگیرم ولی با این قیمتی که داره بیخیالش شدم ارزش این همه پول دادن رو نداره!!!
    البته یکی از دوستام هم G51VX داره با این کانفیگ:
    cpu c2d 2.0
    ram 4gb ddr2 800
    vga nvidia gtx260m 1gb
    hdd 320gb
    15'6 inch hd
    ۶ ماه پیش خرید ۱۴۰۰ !
    تو بازی ها خیلی عالیه ولی در کل کانفیگ خوبی نداره...
    اها
    شما ممیخوای چیکار کنی؟n61 بگیری؟
    منم نمیخوام زیاد هزینه کنم موندم چی بگیرم
    راستی دوستت g51vx گرون گرفته ها 1200 ایناست
    گرافیکش واقا خوفه اما رم و cpu یکم خوب نیست
    یه موضوع دیگم که هست این مدل رفیر زیاد داره

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

آرم من میخوام n61 بگیرم از رم و سی پی یو g51vx خوشم نیومد...پیشنهاد میکنم تو خرید n61 شک نکنی! g51vx فقط واسه بازی خوبه...

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    یکی از کسانی که از صدای نرم و ضعیفی که از این لپ تاپ بگوش میرسید ، شکایت کرده بود من بودم ولی باید عرض کنم به مرور زمان این صدا خیلی کم شده و در فواصل زمانی بلند گاها شنیده نمیشه و دیگه اینکه وقتی سکوت کامل برقراره این صدا شنیده میشه که شبیه شاتر زدن دوربین های مکانیکی قدیمی هست و خیلی نرم و لطیف . و همونطور که یکی از دوستان اشاره کرده بود ، ظاهرا از سمت هارد دیسک شنیده میشه .
    یکی از دوستان فرموده بودند که به مرور آب بندی میشه و عملکردش بهتر میشه که برای من اون موقع زیاد قابل قبول نبود ولی الان بعد از مدتی که دارم استفاده می کنم ، خودم هم به همین نتیجه رسیدم و به نظر واقعا آب بندی شده لپ تاپم.
    مساله ی دیگر این هست که به هر حال این تفکیک هایی که کارخانجات سازنده ی لپ تاپ در مورد مدل های مختلفشون انجام میدن بی حکمت هم نیست و هر دسته به درد یک کار می خوره از جمله سری جی اسوس که برای بازی هست و سری ام که برای کارهای مالتی مدیا! و مسلما هر کدوم در همین زمینه ها برتری هایی دارن! حالا وقتی یک لپ تاپی مثل n61jq پیدا میشه که با این قیمت این قدرت سخت افزاری رو ارایه میده که حتی میشه به راحتی با اون بسیاری از بازی های خوب روز رو هم اجرا کرد ، این یک مزیت بزرگ برای این لپ تاپ هست . باید اشاره کنم ، مهمترین مساله همیشه در هنگام خریدات تجهیزات و وسایل تکنولوژیک از جمله لپ تاپ این هست که شما به عنوان خریدار به نیاز ها و کاربردهایی که از این وسیله در آینده دارید اشته باشید . اینطوری ، شما هم کمتر سردرگم میشید و هم در انتخاب کمتر دچار اشتباه و احساسات...
    همونطور که دوستمون گفتند ، N61JQ یک لپ تاپ مالتی مدیا ی جانشین پی سی هست و بنابراین به درد کسی می خوره که بخواد موزیک گوش بده و فیلم تماشا کنه و کارهای گرافیکی و ویرایش های صوتی و ویدیویی انجام بده (کاملا در این زمینه ها گردن کلفت و کارآمد هست این لپ تاپ بنظر من) و همینطور بدرد کسی می خوره که زیاد جابجایی نداشته باشه و نخواد در هنگام سفر از این لپ تاپ استفاده کنه. من راضی هستم از انتخابم چون من دنبال اول کیفیت صدای خوب بودم (که بنظرم خیلی عالیه در حال حاضر وصلش کردم به اسپیکر ادیفایر R401 و واقعا دارم باهاش حال می کنم) و بعدش هم سخت افزار گردن کلفت و بروز که همه ی اینها رو برآورده کرده و دیگه اینکه اسوس جزو برترین های دنیای آی تی در طراحی تکتولوژی های نوین و جدید هست و جزو اولینهای طراحی لپ تاپ در دنیاست و در عمل هم جزو خوش نام ترین برند های لپ تاپ!
    به هر روی ، این امر سلیقه ایست و همونطور که گفتم اولین قدم شناخت نیاز ها و انتظار های شخصیست و گام بعد تحقیقات علمی و مستدل در مورد کارایی و توانایی های برند ها و مدل های مختلف.
    مرسی

8. 2 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان سلام
    یکی از کسانی که از صدای نرم و ضعیفی که از این لپ تاپ بگوش میرسید ، شکایت کرده بود من بودم ولی باید عرض کنم به مرور زمان این صدا خیلی کم شده و در فواصل زمانی بلند گاها شنیده نمیشه و دیگه اینکه وقتی سکوت کامل برقراره این صدا شنیده میشه که شبیه شاتر زدن دوربین های مکانیکی قدیمی هست و خیلی نرم و لطیف . و همونطور که یکی از دوستان اشاره کرده بود ، ظاهرا از سمت هارد دیسک شنیده میشه .
    یکی از دوستان فرموده بودند که به مرور آب بندی میشه و عملکردش بهتر میشه که برای من اون موقع زیاد قابل قبول نبود ولی الان بعد از مدتی که دارم استفاده می کنم ، خودم هم به همین نتیجه رسیدم و به نظر واقعا آب بندی شده لپ تاپم.
    مساله ی دیگر این هست که به هر حال این تفکیک هایی که کارخانجات سازنده ی لپ تاپ در مورد مدل های مختلفشون انجام میدن بی حکمت هم نیست و هر دسته به درد یک کار می خوره از جمله سری جی اسوس که برای بازی هست و سری ام که برای کارهای مالتی مدیا! و مسلما هر کدوم در همین زمینه ها برتری هایی دارن! حالا وقتی یک لپ تاپی مثل n61jq پیدا میشه که با این قیمت این قدرت سخت افزاری رو ارایه میده که حتی میشه به راحتی با اون بسیاری از بازی های خوب روز رو هم اجرا کرد ، این یک مزیت بزرگ برای این لپ تاپ هست . باید اشاره کنم ، مهمترین مساله همیشه در هنگام خریدات تجهیزات و وسایل تکنولوژیک از جمله لپ تاپ این هست که شما به عنوان خریدار به نیاز ها و کاربردهایی که از این وسیله در آینده دارید اشته باشید . اینطوری ، شما هم کمتر سردرگم میشید و هم در انتخاب کمتر دچار اشتباه و احساسات...
    همونطور که دوستمون گفتند ، N61JQ یک لپ تاپ مالتی مدیا ی جانشین پی سی هست و بنابراین به درد کسی می خوره که بخواد موزیک گوش بده و فیلم تماشا کنه و کارهای گرافیکی و ویرایش های صوتی و ویدیویی انجام بده (کاملا در این زمینه ها گردن کلفت و کارآمد هست این لپ تاپ بنظر من) و همینطور بدرد کسی می خوره که زیاد جابجایی نداشته باشه و نخواد در هنگام سفر از این لپ تاپ استفاده کنه. من راضی هستم از انتخابم چون من دنبال اول کیفیت صدای خوب بودم (که بنظرم خیلی عالیه در حال حاضر وصلش کردم به اسپیکر ادیفایر R401 و واقعا دارم باهاش حال می کنم) و بعدش هم سخت افزار گردن کلفت و بروز که همه ی اینها رو برآورده کرده و دیگه اینکه اسوس جزو برترین های دنیای آی تی در طراحی تکتولوژی های نوین و جدید هست و جزو اولینهای طراحی لپ تاپ در دنیاست و در عمل هم جزو خوش نام ترین برند های لپ تاپ!
    به هر روی ، این امر سلیقه ایست و همونطور که گفتم اولین قدم شناخت نیاز ها و انتظار های شخصیست و گام بعد تحقیقات علمی و مستدل در مورد کارایی و توانایی های برند ها و مدل های مختلف.
    مرسی
    آقا این صدا چیه لپ تاپ من ندارهههههههههههههه.
    مال من شانسی خوب در اومده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا! اگر اصلا همچین صدایی نمی شنوی (البته گوش قوی ای می خواد شنیدنش ) پس حتما مال شما شانسی همچین صدایی نمیده و یا شایدم نباید بده و مال ما شانسی این صدا رو میده
    من قصد داشتم روی سایت اسوس از از متخصصینشون بپرسم درباره ی این صدا اما هرچه گشتم روی سایتشون نتونستم اون قسمتی که مربوط به طرح سوالات و مشکلات فنی هست رو پیدا کنم ! در فروم سایت سازگار هم پرسیدم که کسی از متخصصینشون پاسخ درستی نداد و گفت طبیعیه !
    حالا باید دید ایراد سخت افزاریست یا چیز دیگر و یا اینکه طبیعیست! واقعا آزار دهنده نیست و خیلی هم تنک و کم بگوش میرسه ! گاها بعد از ساعت ها بخودم میام می بینم صدایی نشنیدم! (در همین موقع است که دوباره بگوش میرسه :-)) )
    در هر صورت پیگیری می کنیم اگر این صدا ایراد سخت افزاری باشه ، گارانتی رو مجبور به تعویض قطعه ی معیوب خواهیم کرد !
    چند تا مطلب دگر هست که ذهنم رو بخودش مشغول کرده!
    من توجه کردم و دیدم که سرعت کپی کردن اطلاعات چه از روی سی دی و دی وی دی و چه از یک دروایو به دروایو دیگه به نسبه کمه!
    مثلا الان از روی دی وی دی دارم کپی میکنم فایل های موسیقایی رو که سرعت کپی کردنش6.42 مگابایت بر ثانیه است (الان که فکر می کنم می بینم همچین کم هم نیسن ) و از روی یک درایو به درایو دیگه معمولا روی 10 و یا شاید کمتر باشه! البته بستگی به خود فایل هایی که کپی میشه هم داره . من با خودم فکر می کردم که این سرعت باید در حد 20 مگابایت در ثانیه باید باشه دست کم .
    البته ، من در قیاس با پی سی از دور خارجم میگم که با ICH2 و رم SD single Channel حدود 13 مگابایت بر ثانیه از یک دروایو به درایو دیگه کپی میکرد هاردم هم 5400 دوربوده .
    نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

والا! اگر اصلا همچین صدایی نمی شنوی (البته گوش قوی ای می خواد شنیدنش ) پس حتما مال شما شانسی همچین صدایی نمیده و یا شایدم نباید بده و مال ما شانسی این صدا رو میده
    من قصد داشتم روی سایت اسوس از از متخصصینشون بپرسم درباره ی این صدا اما هرچه گشتم روی سایتشون نتونستم اون قسمتی که مربوط به طرح سوالات و مشکلات فنی هست رو پیدا کنم ! در فروم سایت سازگار هم پرسیدم که کسی از متخصصینشون پاسخ درستی نداد و گفت طبیعیه !
    حالا باید دید ایراد سخت افزاریست یا چیز دیگر و یا اینکه طبیعیست! واقعا آزار دهنده نیست و خیلی هم تنک و کم بگوش میرسه ! گاها بعد از ساعت ها بخودم میام می بینم صدایی نشنیدم! (در همین موقع است که دوباره بگوش میرسه :-)) )
    در هر صورت پیگیری می کنیم اگر این صدا ایراد سخت افزاری باشه ، گارانتی رو مجبور به تعویض قطعه ی معیوب خواهیم کرد !
    چند تا مطلب دگر هست که ذهنم رو بخودش مشغول کرده!
    من توجه کردم و دیدم که سرعت کپی کردن اطلاعات چه از روی سی دی و دی وی دی و چه از یک دروایو به دروایو دیگه به نسبه کمه!
    مثلا الان از روی دی وی دی دارم کپی میکنم فایل های موسیقایی رو که سرعت کپی کردنش6.42 مگابایت بر ثانیه است (الان که فکر می کنم می بینم همچین کم هم نیسن ) و از روی یک درایو به درایو دیگه معمولا روی 10 و یا شاید کمتر باشه! البته بستگی به خود فایل هایی که کپی میشه هم داره . من با خودم فکر می کردم که این سرعت باید در حد 20 مگابایت در ثانیه باید باشه دست کم .
    البته ، من در قیاس با پی سی از دور خارجم میگم که با ICH2 و رم SD single Channel حدود 13 مگابایت بر ثانیه از یک دروایو به درایو دیگه کپی میکرد هاردم هم 5400 دوربوده .
    نظرتون چیه؟
    نمیدونم.
    ماله من از بلو ری کمه ولی تو خود هارد عالیه

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب ! ظاهرا این لپ تاپ قصد بردن آبروی من رو داره چون الان فایل کپی کردم بین دو درایو روی هارد و سرعت 22 مگابایت بر ثانیه بود!
    این قابل قبوله نه؟

13. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •