دوستان بازی واسه من خیلی خوب اجرا میشه ولی نمیدونم چرا سیو)save( و نگه نمیداره؟تا تو بازیم کانتینو و داره ولی خارج شو دیگه سری بعد سیو ندارم باید از اول بازی کنم!
پ.س:من بازی رو روی هارد اکسترنالم ریختم و بازی میکنم
دوستان بازی واسه من خیلی خوب اجرا میشه ولی نمیدونم چرا سیو)save( و نگه نمیداره؟تا تو بازیم کانتینو و داره ولی خارج شو دیگه سری بعد سیو ندارم باید از اول بازی کنم!
پ.س:من بازی رو روی هارد اکسترنالم ریختم و بازی میکنم
آقا برای من اینقدر هنگه که اصلا نمیشه رفت تو بازی.
مشکل از کرکه؟
چون فکر نمیکنم سیستمم نخواد بکشه این بازی رو.
بار اول که میزنی نیو گیم داره حالا یه بار اسکپ بزن برمیگردی توی منوی قبلی بعد دوباره برو سیوات میاد برای من اینجوریه
این بازی اینجوری که میگید مشکل نداره دوستان
من دی وی دی بازی رو گرفتم.2 تا دی وی دی
اپدیت و کرکی که تو این تاپیک گذاشته بودن دوستان ریختم
بدون هیچ لگ یا مشکل صدایی یا تصویری بازی اجرا میشه
روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب کردم
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.![]()
پست های دوستان رو یه نگاهی بکنید تقریبا صفحه دوم هستش /.
مشکل از خود بازی هستش /.
منم همین مشکل رو داشتم /.
همه دوستان در جریانن که یک حالت مولتی پلیر افلاین داشته این بازی که تنها با خرید نسخه اصلی بازی میشه بازی کرد(در اون صورت افلاین چرا؟آنلاین میزنیم)
روشی میخوام براتون بزارم که با کمک اون میتونید این حالت رو فعال کنید و بازی کنید.خودم بازی میکنم و مشکلی نداره
برای اجرای این حالت دو متود هست که من متود دوم که راحت تره رو براتون میگم.
یک این فایل رو دانلد میکنیم با حجم 3 مگ
فایل BLACKOPSMP.EXE که از فایل rar دانلد شده بدست میاد رو داخل فولدر اصلی بازی میریزیم و جایگزین فایل اصلی میکنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل config_mp.cfg رو در این محل میریزیم x:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\players .
حالا برنامه blackopsmp.exe رو اجرا میکنیم(از رو دسکتاپ یا فولدر بازی)
پس وارد شدن بازی سعی بر اتصال به سرور هاش داره ولی ار مودم شما خاموش باشه یا به اینترنت وصل نباشید(که نباید هم باشید)
ارور میده و شما اوکی میکنی و بعد دکمه ~ رو زده تا قسمت کنسول بازی فعال شه. حالا از اینجا میتونید با وارد کردن کد نقشه و یا مد بازی به اجرای مولتی پلیر افلاین بپردازین.
خوب برای اینکه مد انتخاب کنید این کد رو میزنیم g_gametype و بعد با ذاشتن یک فاصله هر کدوم از کدهای پایین رو که بخوایم میزنیم(بعضی کار نمیکنند.)
محتوای مخفی: gametypes codes
برای تغییر نقشه هم این کد را میزنیم map و بعد با گذاشتن یک فاصله یکی از کدهای زیر را درج میکنیم
محتوای مخفی: List Of Maps
دقت کنید برای اجرای مد های بازی باید کدش رو قبل از زدن کد نقشه بزنید وگرنه کار نمیکنه. ولی اگر همون اول کد نقشه رو بزنید خود بازی براتون یک مد انتخاب میکنه
اینم راهی برای استفاده از باقی تفنگهامحتوای مخفی: HOW TO SWITCH GUNS AND UNLEASH KILLSTREAKS AND PERKS!!
من خودم این آخری رو تست نکردم فقط به جای map باید بنویسید devmap همین.(البته فکر کنم تست نکردم)
این فایل رو هم دانلد کنید و در فولدر بازی بریزین و بعد برنامه ItsModsloader.exe رو اجرا کنید تا بعد از اون درجه شما و یارانتون 50 باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی کم لطفی کرد؟
بازی به این خوبی!!
شاید در بعضی موارد از MW2 ضعیف تر باشه ولی در خیلی موارد از اون قویتره!
یکی از نقاط قوت MW صحنه های سینماتیک بازی بود که توی این نسخه هم به وفور دیده میشه
گرافیک هم که از اون بالاتره
اکشن بازی بالاتره
انفجار ها عالی کار شده بر عکس انفجار های ضعیف MW
فیزیک بازی هم خیلی خوبه
کمی نور پردازی در کل از MW پاینتره ولی جاهایی دیده میشه که از اون هم بهتره
توی این جور بازی ها سلاح و تنوع سلاح یک مولفه اصلی هست.من به شخصه با سلاح های مدرن که تو MW بود بیشتر حل میکنم ولی خوب دیگه نمتونستن واسه سال 1968 اون سلاح ها رو بیارن که!
از نظر باگ هم من تا الان باگ خاصی ندیدم جز چند مورد خیلی ریز
موتور گرافیکی هم که دیگه آخر روان بودن هستش و خیلی بهینه شده.
بازی هم که تا دلت بخواد طولانی شده!
داستانشم که ماشالله شده فیلم!(البته باید زبانتون خوب باشه تا اون صحبت های تند رو متوحه شید)
و ...
Last edited by H M R 0 0 7; 18-11-2010 at 00:22.
خوب دوستان منم این بازیرو چند ساعت پیش گرفتم و نصبیدم و کمی رفتم...
گفتم بیام این خبرو به شما هم بدم...
تا اینجایی که من اومدم فکرکنم مرحله 3 هستم فعلا بهترین برتری و نوآوری این بازی به نظرم حرکات موتور و ماشینش بود که خیلی خوبتر از قبل و بازی های دیگه ای که رفته بودم کار شده بود
البته خود بازیش از نظره گرافیکی که به نظرم به پای مدرن وار فیر2 نمیرسه ولی جزوه اون گرافیک بالاهاست و یکچیزی که خیلی خوب شده در این بازی به نظرم سیستم نشونه گیری بازی هست (البته منظورم از این لحاظه که مثلا وقتی شیشه دوریبن تفنگت کثیفه خوب نمیتونی ببینی یا در کنار پنجره قرار میگیری که نور داخل دوربینت میوفته تغییر رنگ لنز خیلی جالب شده)به نظره من که تا اینجا خوب بوده حالا برم باقیشو ببینم دیگه چیمیشه
تاالان هم که خداروشکر به باگی برنخوردم و نسخه ی بازیم هم 2 دی وی دی هست
راستی دوستان این نسخه ی 2 دی وی دی یا 3 دی وی دی چه فرقی داره؟؟؟از بازی کم شده یا فقط در نسخه 2 دی وی دی بازی فشرده تر شده؟؟؟![]()
تو نسخه 3 دی وی دی یه 100 مگ میریزن برای پول بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)