تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 598 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

4 روز ؟؟؟
    واقعا فوق العاده اس !
    .....................................
    یه سوال...شما اصلا به گوشی دست هم میزنید ؟
    اگه دست نزنم که خیلی بشتر نگه می داره!!!

من یک بار تست کردم گوشی رو دست نزدم بهش گذاشتم بمونه ببینم کی 10% از charge خالی می شه!!
    16 ساعت و 40 دقیقه!!!
    با کار شدید میشه 8 ساعت تقریبا!!
    خودتون حساب کنید رو stand by تقریبا می شه 7 روز!!!!!
    مگه میشه ادم x10 داشته باشه بهش دست نزنه!!

بیشترین شارژ مصرفی واسه LCD هست!!!
    من با کار معمولی 3 یا 4 روز charge دارم!!!بله با استفاده زیاد تمام high-end ها باید روزی یک بار charge شن!!
    اگه مشکل باتری دارین ، نگران نباشین اینو ببینین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.. آقایون من بعد از 2ماه اومدم بالاخره
    منم مشکل شارژ داشتم. اما با تنظیم AutoKill یهکمکی بهتر شده. در ضمن شبها یا خاموش میکنم یا روی (offline (Airplane میذارم. کمتر شارژ میخوره. یه تستی هم کردم دقیقه به دقیقه چک کردم که برنامه هایی که باز میمونه چقدر شارژ میخوره. امه همه برنامه ها پروسسشون 0% بود. توی Battery Use هم چک میکردم که کدوم برنامه ها چقدر شارژ برده. البته همه رو نشون نمیده اما برای تست همون Opera و Asphalt که پر کاربرد ترینن کافی بود. من اپرا و اسفالت رو کیل نکردم و با زدن کلید Home اونا رو minimize کردم. بیش از صد بار چک کردم و دیدم که پروسسشون 0% هست و battery use روی همون درصدهایی هست که قبلا بوده. پس به این نتیجه رسیدم که مشکل اصلا به باز موندن برنامه ها ربطی نداره یا حد اقل مقدارش قابل توجه نیست. بلکه شارژ اصلی رو Android System مصرف میکنه که نمیشه اون رو کیل کرد و اگه کیل کنید بعد از یه ReBoot کوتاه دوباره خودش فعال میشه و پروسسش هم معمولا بین 10-30% هستش. همچنین Phone Idle هم شارژ زیادی میبره که در واقع به خاطر کم و زیاد شدن قدرت سیگنالهای مخابراتی هستش. توی مکانهایی که آنتن دهی مناسبی نداره این اتفاق میتونه باعث خورده شدن شارژ تا حد زیادی بشه. راه فرارش هم رفتن به حالت Airplane هستش. که البته بیشتر شبها مورد استفاده داره.
    دوستانی که میخوان شبها از Wireless استفاده کنن میتونن برای این منظور از نرم افزارهایی که با فعال نگهداشتن وایرلس به حالت هواپیما میره استفاده کنن.
    (تا حالا تو عمرم اینهمه متن رو یهویی تایپ نکرده بودم)
    راستی من بازی NeedforSpeed Shift رو دانلود کردم به حجم 99.3MB اونم با GPRS اما حالا که میخوام نصب کنم ایراد میگیره. Memory full میزنه. یاد خدا بیامرز S700 افتادم که از این چیزا زیاد توش میدیدم.
    توی اپرا هم اگه تعداد Imageها زیاد باشه اون آخریاش رو لود نمیکنه..
    بعد از آپدیت باز هم مشکلم با نوشتن اسم آهنگ روی MW600 حل نشده. مدیااسکیپ بهتر شده اما باز هم آبرو ریزیه جلوی W800دارا.
    آهان یه مشکل دیگه توی اپرا اگه حجم فایلها بالا باشه دانلودش نمیکنه.. فایلهای بالای 22-23 مگ رو دانلود نمیکنه.. با وایرلس تست نکردم البته..
    دوستان کمک کنن خواهشا
    با تشکر از همه عزیزان.
    shift!!!
    مگه واسه x10 اومده!!!
    واسه نصب shift رو sd card به 2GB فضا نیاز هست حداقل!!
    مشکل از android 1.6 هست در MW600 !!
    در android 2.1 این مشکل حل شده!!
    خوب مسلما مشکل از opera هست!!چون من با مرورگر خود گوشی 380MB هم دانلود کردم!!!

3. این کاربر از dave3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوال بی ربط به این تاپیک البته چندان هم بی ربط نیست.

من میخوام گوشیم را عوض کنم.قصد خرید x10 mini pro را دارم.میخواستم بدونم این android 2.1 و 2.2 که میاد بر روی این مدل گوشی هم نصب میشه یا فقط برای x10 هست؟؟

ممنون

5. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوال بی ربط به این تاپیک البته چندان هم بی ربط نیست.

من میخوام گوشیم را عوض کنم.قصد خرید x10 mini pro را دارم.میخواستم بدونم این android 2.1 و 2.2 که میاد بر روی این مدل گوشی هم نصب میشه یا فقط برای x10 هست؟؟

ممنون
    android 2.1 واسه کل خانواده x10 عرضه می شه!!

7. 2 کاربر از dave3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا میخوا بزارم باتری خالی بشه بعد فولش کنم ببینم میتونم 4روز نگه دارم یا نه. هر چی فکرشو میکنم می بینم غیر ممکنه
    بخدا نمیشه 4روز

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا میخوا بزارم باتری خالی بشه بعد فولش کنم ببینم میتونم 4روز نگه دارم یا نه. هر چی فکرشو میکنم می بینم غیر ممکنه
    بخدا نمیشه 4روز
    چرا باب میشه . ولی 100 در صد به برنامه هایی که باهاشون کار میکنی ربط داره .
    ولی من یه جایی خوندم یه بنده خدایی تو یکی از این سایای خارجی به نقل از یکی از مسئولین سونیاریکسون(چقدر نقل قول شد) ثابت کرده بود که کشتن برنام ها یا به اصطلاح خارجیا تسک کیلینگ اصلا ربطی به مصرف بالای شارژ گوشی نداره . یارو گفته بود آندروئید مثل لینوکسه و برنامه ای که باهاش کار نمیکنی اصلا ازش استفاده نمیشه . و حتی میکفت برا گوشی کیل کردن تسکا ضرر داره .
    راستو دروغش با خودش

داره خودمونی میشه EMPREX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بخدا نمیشه 4روز
    این مدل باتری ها هیچ وقت نباید کاملا تخلیه بشن. اگه چند بار این کار رو انجام بدید دیگه باتریتون شارژ نگه نمیداره. قبل از اینکه به 5 درصد برسه باید بزنیدش به شارژ ...

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای x10 باتری جدیدی طراحی شده که خیلی مدت زمان بیشتری دوام داره! البته یک کاور جدا هم با باتری هست که گوشی را کپل می کنه!!! قطر گوشی بیشتر میشه
    تصاویر:

12. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آره این باطریه 1600 هست . یکی دیگه هم اومده که 1300 هستش و دیگه گوشیو تغییر شکل نمیده .

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آره این باطریه 1600 هست . یکی دیگه هم اومده که 1300 هستش و دیگه گوشیو تغییر شکل نمیده .
    یه مدلش 1800 هست که تاثیری تو قطر گوشی نداره این کت و کلفته هم 3600میلی آمپر هست!
    چرا باب میشه . ولی 100 در صد به برنامه هایی که باهاشون کار میکنی ربط داره .
    دیشب تا حالا چند بار کشتمشون برنامه هارو برایتنس رو هم گذاشتم رو اتوماتیک خیلی تاثیر گذاشته دمش گرم

15. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •