سلام.. آقایون من بعد از 2ماه اومدم بالاخره
.gif)
منم مشکل شارژ داشتم. اما با تنظیم AutoKill یهکمکی بهتر شده. در ضمن شبها یا خاموش میکنم یا روی (offline (Airplane میذارم. کمتر شارژ میخوره. یه تستی هم کردم دقیقه به دقیقه چک کردم که برنامه هایی که باز میمونه چقدر شارژ میخوره. امه همه برنامه ها پروسسشون 0% بود. توی Battery Use هم چک میکردم که کدوم برنامه ها چقدر شارژ برده. البته همه رو نشون نمیده اما برای تست همون Opera و Asphalt که پر کاربرد ترینن کافی بود. من اپرا و اسفالت رو کیل نکردم و با زدن کلید Home اونا رو minimize کردم. بیش از صد بار چک کردم و دیدم که پروسسشون 0% هست و battery use روی همون درصدهایی هست که قبلا بوده. پس به این نتیجه رسیدم که مشکل اصلا به باز موندن برنامه ها ربطی نداره یا حد اقل مقدارش قابل توجه نیست. بلکه شارژ اصلی رو Android System مصرف میکنه که نمیشه اون رو کیل کرد و اگه کیل کنید بعد از یه ReBoot کوتاه دوباره خودش فعال میشه و پروسسش هم معمولا بین 10-30% هستش. همچنین Phone Idle هم شارژ زیادی میبره که در واقع به خاطر کم و زیاد شدن قدرت سیگنالهای مخابراتی هستش. توی مکانهایی که آنتن دهی مناسبی نداره این اتفاق میتونه باعث خورده شدن شارژ تا حد زیادی بشه. راه فرارش هم رفتن به حالت Airplane هستش. که البته بیشتر شبها مورد استفاده داره.
دوستانی که میخوان شبها از Wireless استفاده کنن میتونن برای این منظور از نرم افزارهایی که با فعال نگهداشتن وایرلس به حالت هواپیما میره استفاده کنن.
(تا حالا تو عمرم اینهمه متن رو یهویی تایپ نکرده بودم)
راستی من بازی NeedforSpeed Shift رو دانلود کردم به حجم 99.3MB اونم با GPRS اما حالا که میخوام نصب کنم ایراد میگیره. Memory full میزنه. یاد خدا بیامرز S700 افتادم که از این چیزا زیاد توش میدیدم.
توی اپرا هم اگه تعداد Imageها زیاد باشه اون آخریاش رو لود نمیکنه..
بعد از آپدیت باز هم مشکلم با نوشتن اسم آهنگ روی MW600 حل نشده. مدیااسکیپ بهتر شده اما باز هم آبرو ریزیه جلوی W800دارا.
.gif)
آهان یه مشکل دیگه
.gif)
توی اپرا اگه حجم فایلها بالا باشه دانلودش نمیکنه.. فایلهای بالای 22-23 مگ رو دانلود نمیکنه.. با وایرلس تست نکردم البته..
دوستان کمک کنن خواهشا
با تشکر از همه عزیزان..gif)