تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 139 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان لطفا کمک کنید
    من مدل 8901G دارم
    تنظیماتش هم pppoeهست
    چراغ WLANهم روشنه
    با این وجود شبکه بیسیم با هیچکدوم از DEVICE هام پیدا نمیشه!!
    من ( و با مطالعه تاپیک متوجه شدم خیلی ها ) این مشکل را دارم و با گذاشتن در حالت بریج کانکت می شه ولی فقط با کابل لن و با وایرلس هم کانکت میشه اما سایت بالا نمیاره.اینترنتم مال مخابراته و 30 صفحه آخر این تاپیکو خوندم و خیلی ها این مشکلو دارن...راهی نیست؟
    -------------------------------

پ . ن : راه حل اینجاست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کمی سعی خطا ، ریست نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه ، پسورد جدید برای وایرلس ، و حتما و حتما در قسمت virtual circuit ،
    pvc ای را اانتخاب کنید که vpi = 0 and vci = 35 باشد.

"try select the other pvc for the "virtual circuit" like pvc1
    is the value of the vpi and vci change when you select a different value for "virtual circuit"?
    if yes then try to change the "virtual circuit" value until the vpi = 0 and vci = 35
    then try to save."
    Last edited by Badform; 01-08-2013 at 03:46.

داره خودمونی میشه MZN84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان فریمور این 8901g رو آپدیت کنید خیلی از مشکلاتش حل میشه.البته فقط با لن! راهنما توی سایت اصلیش هست.
    تنظیمات adsl رو هم داشته باشین.بعد از ریست فکتوری از طریق ویزارد دوباره وصل شید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سه ورژن مختلف برای آپدیت هست که با توجه به ورژن مودمتان یکی را باید انتخاب کنید . مثلا اگر ورژن مودمات 2.2 هست نمیشه روش ورژن 6 بریزید.
    ( البته تا اونجا که من مال خودم و دوستمو نگاه کردم فعلا فقط برای مودم های ورژن 6 آپدیت اومده از سمت شرکت سازنده )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان این مودم 8901 رو با اینترنت مخابرات 3 هفته هست که راه اندازی کردم...با همان تنظیمات صفحه اول همین تاپیک راه اندازی کردم...
    بعد از 1 هفته استفاده 1 روز بطور کامل قطع شد (با وجود روشن بودن چراغع های adsl و internet)و بعد از کلی توجیح کارمندان مخابرات که مشکل از من نیست و با چند دستگاه امتحان کردم قعطی را..بالاخره پورت رو ریست کردند و مشکلم حل شد...لازم به توضیح هست من چه با pc و چه با موبایل فقط از وایرلس استفاده میکنم...
    الان مجددا 3 روزه که قطع هستم و بعد از کلی حرف زدن با اپراتور های مخابرات و ریست پ.رت مشکل حل نشد تا اینکه یکی از اپراتور ها با توضیح اینکه در قسمت Network Connections و properties wireless در قسمت internet protocol قسمت ip ها رو وارد کردم و از حالت اتومات خارج شدم و مشکلم در کاپیتوتر حل شد و اینترنتم وصل..به گفته خود اپراتور مخابران بعضی مودم ها ip نمیگیرند.. حالا من با این شرایط در گوشیهام اینترنت ندارم و فقط در pc اینترنت دارم.. میشه کاری کرد ip رو در مودم وارد کرد. یا مشکل رو جوری دیگه حل کرد ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه
    من یک مشکل عجیب دارم ! مودم تی‌ پی‌ لینک دبلیو ۸۹۵۱ ان دارم !
    با کامپیوتر می‌تونم بیام اینترنت یعنی‌ با کابل لن اما از ویرلس نمیتونم استفاده کنم !
    با گوشی مثلا وصل میشم یوزر و پاس رو هم میدم می‌زنه کنکتد اما سایت باز نمیکن یا یاهو رو باز نمیکن ! و لپ‌تاپم اسمتهن کردم همین وضع بود . چند روز پیش دوستم اومد کوخ ریخت شانسی درست شد اما اومدم مهندسی‌ کنم خودم یاد بگیرم خرابش کردم باز ! می‌شه کمک کنید ؟!

6. این کاربر از -_- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام خدمت همه
    من یک مشکل عجیب دارم ! مودم تی‌ پی‌ لینک دبلیو ۸۹۵۱ ان دارم !
    با کامپیوتر می‌تونم بیام اینترنت یعنی‌ با کابل لن اما از ویرلس نمیتونم استفاده کنم !
    با گوشی مثلا وصل میشم یوزر و پاس رو هم میدم می‌زنه کنکتد اما سایت باز نمیکن یا یاهو رو باز نمیکن ! و لپ‌تاپم اسمتهن کردم همین وضع بود . چند روز پیش دوستم اومد کوخ ریخت شانسی درست شد اما اومدم مهندسی‌ کنم خودم یاد بگیرم خرابش کردم باز ! می‌شه کمک کنید ؟!
    چه جوری درست شد که دوباره خراب شد؟
    تنظیمات رو دستکاری کردید
    به نظر من
    یا کسی رو بیارید که درست کنه
    یا مودم ریست و از دوباره کانفینگ
    یا ببینید چیکار کردید و از دوباره تنظیم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام
    مودم من هم همین مدله
    با کامپیوتر راحت میرم نت ولی باگوشی به شبکه وایرلس وصل میشه اما سایت رو باز نمیکنه
    میشه راهنماییم کنید؟

داره خودمونی میشه xman_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی ورژن قبلی فریمور TD-W8901G رو داره ؟بعد آپدیت قسمت mac spoofing میره آخه.تو ورژن قبلیش بود .
    این ورژن رو میخوام 3.11.2.175.
    ممنونم خیلی مهمه واسم اگه کسی داشت بده خواهشا

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

وقتی میام 192.168.1.1 رو بزنم
    پیغام زیر رومیده
    Protected Object

This object on the RomPager server is protected

با دو تا مرور گر امتحان کردم
    ie رو ریست کردم
    مودم رو ریست کردم

اما فرقی نکردم
    الان با کابل لن متصل هستم به اینترنت
    فقط مشکل اینه که صفحه 192.168.1.1 نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه مودم تی پی لینک td-8951nd دارم یه هفته نمیشه گرفتمش اولش که اصلا وصل نمیشد که البته بعدا فهمیدم سه شاخه تلفن مشکل داشتاونو درستش کردم الان راحت به اینترنت وصله و همه چراغاشم روشنه با گوشی هم میتونم به نت وصل بشم ولی الان دو تا مشکل بزرگ دارم 1- در روز حداقل سه چهار بار چراغ adsl و اینترنت خاموش میشه یعنی اینترنت قطع میشه تو شب دیگه خیلی قطع و وصل میشه 2- برد وایرلسش خیلی کمه وقتی از اتاق میرم بیرون یک یا دو خطش میپره تنظیمات برد وایرلس رو حداکثره ولی بازم بردش پایینه
    حالا به نظر شما چکار کنم ببرم عوضش کنم البته من شهرستانم و مودمو از یه مغازه گرفتم پس عوض کردنش هم احتمالا دردسر داره !
    یه چیز دیگه من اینترنتم 128 مخابراته ولی در کل سرعت دانلودم در حد 30یا40 کیلوبایته این طبیعیه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •