سلام. من از شاتل سرویس دارم. چند روزیه سرعت و پینگش مشکل دار شده. از پیشگامان راضی؟ سرعتش و پینگش.
سلام. من از شاتل سرویس دارم. چند روزیه سرعت و پینگش مشکل دار شده. از پیشگامان راضی؟ سرعتش و پینگش.
در این چند روز که من گمان می کنم همه دچار مشکل شده اند. همه چیز بستگی به مرکز مخابراتی شما داره، یک شرکت در یک مرکز مخابراتی قابل قبول و در دیگری مشکل دار است. هر پاسخ قطعی در این مورد ابداً قابل قبول نیست. بهترین کار این است که پست کاربرا ها در بخش مربوط به هر ISP که در یک یا دو ماه گذشته نوشته شده اند را بطور کامل مطالعه کنی و خودت به نتیجه برسی.
یکی تست می زاره که سرعتش 16 مگابیته ببینم الان تو چه وضعیه پیشگامان ؟![]()
امروز اینها دارند باز پورت ها رو مسدود می کنند. من نمی تونم به بازی warthunder متصل بشوم. دیروز پس از 2-3 بار تلاش می تونستم اما امروز پس از چندین بار تلاش نمی تونم متصل بشوم و خطای عدم اتصال نمایش داده می شه.
سلام
سرویس جشنواره بهارانه
up to 16M
![]()
پ.ن : یک تجربه 13-14 ساله اینترت adsl ... کیفیت سرویس انتخابی شدیدا به کیفیت خط و فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره تو این سالها از اکثر شرکت ها سرویس داشتم و همه عالی بودن برام فقطم بخاطر کیفیت خط فوق العاده ( خط تلفن خونه ما تا 24 مگ کشش داره و snr در حالت دان استریم 16 مگ حدود 15 هست )
داداش دمت گرم ، منم الان های وب دارم و فاصلمون تا مخابرات محله 4 تا کوچس این وضعیت خطمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همین موردی که گفتی برای منم snr رو سرعت 16 مگابیت حدوده 15 هستش ، پس فکر نکنم با پیشگامان هم به مشکل بخورم
دوباره اینترنت نابود شده شهرام جان
مشکل از همه isp ها مشخصه ؛ افت شدید سرعت و قطعی داره . بستن پورت ها بخوره تو سرشون .
میدونی چقدر ضرر مالی میخوره مملکت ، ارتباطات کاری اقتصادی ، حتی صفحات بورس داخلی هم مشکل پیدا کردن ! چه برسه به خارجی ها
تقریباً دو روز است که اینترنت برای من کاملاً بلااستفاده شده است. حتی نمی تونم بازی آنلاین WT را بازی کنم.
آیا در صورت ادامه این مشکل میشه قرارداد اینترنت را فسخ و درخواست پس گرفتن مبلغ پرداختی را کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)