من می خوام همراه گوشی یه کارت حافظه 16 بگیرم چه مارکی باشه گوشی باهاش به مشکل نمی خوره
در ضمن تبریز با گارانتی پیدا نمی شه بدون گارانتی 420 به نظرتون بدن گارانتی بگیرم؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
من می خوام همراه گوشی یه کارت حافظه 16 بگیرم چه مارکی باشه گوشی باهاش به مشکل نمی خوره
در ضمن تبریز با گارانتی پیدا نمی شه بدون گارانتی 420 به نظرتون بدن گارانتی بگیرم؟
سلام من ویندوزم را عوض کردم دوباره kiesرانصب کردم حتی update هم کردم ولی وفتی می خوام وارد samsung appsیشم میگه برای کشور شما مقدور نیست در حلی که قبلا میشد؟؟؟؟؟/
دوستان میشه تو خود گوشی کشور رو عوض کرد (چون می خوام با گوشی بازی برنامه پولی از samsungapps بریزم)
اگر نمیشه با همون samsung kies باید بریزم؟ یا همین جوری هم میشه؟
اصلا امیدی به کرک شدن برنامه و بازی های پولی واسه موجی ها هست یا نه ؟![]()
خواهش میکنم
فکر کنم روی اکثر مموری ها هولوگرام با مارک ST وجود داره (مثلاً گارانتیه). ولی کلاً مموری ها گارانتی مادام العمر دارن. اگه مشکلی بود باید به همونجا که خریدی مراجعه کنی و باید عوض کنن، هیچ هزینه ای هم براشون نداره
اونی که مایکروتل می ریزه فکر می کنم یه آپدیت مینور باشه، چون JG2ـه، اروپایی ها تا JG8 رفتن.
ویرابش: اصلاج می کنم، اروپایی ها تا JH1 پیش رفتن.
به نظر من سعی کن با گارانتی بگیری، فکر کنم بتونی با یکی از فروشگاه های تهران هماهنگ کنی برات بفرستن.
پولی ها رو فعلا نمی شه با گوشی گرفت، خودش می گه در آینده این امکان اضافه خواهد شد.
تجربه نشون داده که همه ی دستگاه ها کرک می شن. (به جز PS3!) ما امیدوارم!
Last edited by {sahand}; 14-08-2010 at 22:03.
مارک های معتبر باشه دیگه. مثل ترنسسند. توشیبا هم کارت های خوبی داره من 16 گیگش رو 1 ماه پیش پرسیدم حدود 40 تومن میداد
اگه با گارانتی بگیری خیالت راحت تره، اگه کمی صبر کنی مایکروتل برات میاره، یه سری بزن به نمایندگیش
با سلام
آقا من امروز رفتم نمایندگی مثلا رسمی مایکروتل . اولا گفتن که فرمور جدید نیست و تا 1 ماه دیگه میاد . من بهشون گفتم که خودم جدیدشو دانلود کردم ولی گفت ناقصه . اونی هم که من دانلود کردم BOOT و یه چیز دیگه که باید تو Multi loader انتخاب میکردیم را نداشت . شاید منظورش همین بوده . حالا اگه حرف اون درست بوده ، من رفتم xxJG1 را از سایت سامسونگ دانلود کردم و BOOT و یه چیز دیگه را نداشت . تو خود سایت هم گفته بود اگه بعضی فیرمور ها بعضی فایل ها را نداشت ، باید وایسین تا مخصوص رجیون خدتون بیاد . ولی اینجور که معلومه بعضی از دوستان این سایت فیرورشون JPJG1 هست . ممنون میشم اگه دوستانی که از این موضوع اطلاعی دارن ، به من کمک کننجالبیش اینجاس که همون مغازه ای که ازش خود گوشی را خریدم گفت میتونم برات عوض کنم ولی پول میگرفت ( 20 تومن ) !!!
برای مموری هم گفتن مموری و شایدم خود گوشی بخاطر اتصال به کامپیوتر ویروسی شده و گوشی های سامسونگ به ویروس خیلی حساسه و باید هم مموری و هم خود گوشی را فرمت کرد . منظورش از فرمت ، همون هارد ریست یوده که با یه کد میشه ؟!
یعنی خودم میتونم بکنم ؟
من چکار کنم با آهنگ هام ویروس تو گوشیم نره ؟
من Kasper sky بروز دارم یعنی هر وقت مینویسه آپدیت کن ، آپدیت می کنم . ولی اینطور که معلومه کامپیوترم با اینکه اسکن کردم و چندتا چیز پیدا کرد ، بازم ویروس داره . من کامپیوترم هیچ نشانه ای از ویروسی بودن نداره ! نمیدونم باید چکار کنم ؟!
یعنی اصلا دیگه گوشیما وصل نکنم به کامپیوتر ؟؟؟
گفتن که اگه باتری گوشیت بیش از یک روز کار کنه ، حتی شانست هم گفته !
منتظر جواب دوستان گل هستم . . .![]()
Last edited by GENERAL_RAAAM; 14-08-2010 at 20:32. دليل: یک جمله . . .
سلام
من سمت راست باطری گوشیم از بالا تا پایین کمی برامدگی داره که باعث شده درب پشت گوشی سمت راستش قسمت پایین کمی بالا بیاد . با اینکه از گارانتی مایکروتل گرفتم ولی باطری حتما اصل نیست . امنیا اچ دی با صفحه ی بزرگتری در شرایط معمولی راحت ۲ روز شارژ میداد ولی اینکه باید بهتر باشه شب فول 100 هست یهو صبح که بیدار میشی میبینی شده ۸۷ بدون هیچ استفاده ای
باطری اصل ۱۵۰۰mAh واسه این گوشی رو از کجا بگیرم که مطمئن باشه و حدودا چنده ?
mersi
Last edited by ravani_13; 15-08-2010 at 01:54.
شب تا صبح معمولا حدود 5 درصد کم می کنه. وای فایی چیزی روشن نیست احیانا؟ برنامه ی اضافی باز نیست؟
اگه جعبه پلمب بوده دیگه بعیده باطری عوض شده باشه.
آپدیت کردید؟
با سلام
دوستان من از دیروز گوشیم نه از wifiمی تونه چیزی از samsung appsبگیر و نه می تونه بلوتوس بگیره می خوام رسیتش کنم کسی می دونه کدش چی هست چون داخل settingچیزی به اسم رسیت کلی نداره... اینم بگم با wifiراحت کار می کنم ولی یکم کند شده و همچنین مثل اول از یوتیوب فیلم نشون نمیده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)