تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 237 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

ه درایور کارت گرافیک یا انجین رو نام ببرید که با جاوا باشه ؟ ( نا زبان اسکریپت نویسی که با ما میدن ، مثلا رنرد انجینش یا ادیتورش با جاوا باشه ؟؟ )

برترین موتور ها الان چی هست ؟ گیم بریو ، آنریل ، کرای ، یوینیتی ، ترینیگی ، ترک، . . . ، همین اگره که گرشاسپ باش کار شد ، خوب تمام با سی پی پی هستن دیگه( رفرنس هم لازم بود؛ تمام این انجین ها ، اسمشون میشه سایتشون )

دایرکت ایکس هم چیز کوچولویی نیست ، که کسی ناراحت باشه از این که لنگ اون باشه ، دیگه از اتودکس کله گنده تر که نرم افزاراش با تمام شتاب دهنده ها کار میکنه؟؟

اونا که اپن جی ال باشن ، یعنی مثلا سورس باز هستن ، که اگره هم سی پی پی هستش، بلندری که جدیدا همه عاشقش شدن ، خوب متن بازش رو بگیرین ارتقا بدین ، تا ببینین اونم سی پی پی هستش.

شما چه جوری میگی این حرف درست نیست ، اگه مساله پاره کردن بود ، مطما باش تا الان انجمن لینوکس شیفت داده بود روی یک زبان برنامه نویسی دیگه و هسته رو از اول مینوشتن ، دیگه این مطلب رو همه میدونن که تمام ( 99% ) نرم افزار های سیستمی و میان افزار ها رو با سی پی پی مینویسن ، اونم واسه سرعت فوق العاده عالیشه ، خیلی راحت پایپ لاین کامپایل همین 3 تا زبانی رو که گفتی سرچ کن.

بله ، اصولا ما ایرانی ها کار سخت رو برابر با بد بودن میدونیم ، واسه همین دلایل شما واسه حرفاتون سخت بودن اون هست ، نه کیفیت.

در مورد قسمت آخر هم که حرفی لازم نیست ، اینجا درس اخلاق که نداریم، فقط من اصولا عادت ندارم همه رو با یک چوب برونم. __________________
    پسر گل اينياي كه ميگي درسته اطلاعات خوبيو تونستي گرد هم بياري اما كامل نيست

هر انجيجي كه ياهاش رو ps3 بازي دادن بيرون با OPENGL هست اين اپل كه ميگن يه لايبراري كه فك نميكنم لازم باشه برات توضيح بدم پس برنامه رندر اصلا زبونش مهم نيست
    نمونه آخري كه ديدم يونيتي بود كه با جاوا ساخته شده بود رو دوتا رندر لايبراري هم كار ميكرد هم oglهم direct3d

راستي اتو دسك هم لنگ دايركت ايكس بود تا وقتي كه ديفالت انجينشو از 2010 اورد رو Opengl سر همين موضوع كل سوسشو برد تو C# اينطوري اپديتش راحت تر شده بود براش

بيشتر انجين هايي كه بالا بردي اسمشونو تحت دايركت ايكسن پس سازنده هاشون مجبورن با C++ بنويسن تا بتونن از اپديت هاي ماكرو سافت استفاده كنن

بدون اون آپديت ها گرافيكا ميره زير

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی hamed_benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر ( پاریس کوچولو )

پيش فرض

برای یونیتی شما و دوستان رو ارجاع میدم به این سایت (Unity Naswer) ، که ببینید هیچ ربطی به جاوا که شما فرمودین کلا نداره ، بلکه با c++ هست ، و فقط ادیتور اون با C# ، حالا سوال من اینه که شما از کجا دیدی یوینتی با جوا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی مشتاقم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متن سایت بالا :
    Unity is written in C++, with the following exceptions:

we expose a .NET api so that you don't have to go trough the pain of writing your game in c++, but you can write it in Javascript or c# or boo.

The editor application's UI is written in C#, using mostly the same API that we expose to game developers. (We have access to a few API's that we don't expose (yet), but not that many)

This is also the reason that the answer to the question "Can I use UnityEngine.dll in some other c# project" is always no. There is hardly any functionality in UnityEngine.dll, the only thing it does is relay your c#/javascript calls into the C++ part of Unity. Without the C++ part there is nothing.
    خط آخر : Without the C++ part there is nothing

شما لایبرری رو اصولا چی کار میکنی باش؟ F5 یا Ctrl + F9 که نمیزنی ، ایپمورت میکنی توی یک زبان برنامه نویسی ، کدوم زبان سرعت ، قدرت و توانایی کد نویسی فوق العاده سطح پایین رو به شما میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو کدوم زبان میخوایی بلاک asm{} باز کنی شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه های الکترومیک واسه چی کشته مرده "کد ویژن" هستن ؟ چون میتونن با اون اسمبلی هم واسه کارای فوق العاده سخت افزاری هم بنویسن.

واسه این که زیاد هم دیگه سنگ OpenGL رو به سینه نزنین ، باز سایت زیر رو چک بفرمایید :

کد:
    سمت راست ، تو کادر نوشته : Written in C

در مورد اتودسک 2010 اطلاعی ندارم ، ولی میدونم که در نهایت قطعا کراس کار کرده ، چون کارت گرافیک های زیادی هستن که GL ساپورت نیستن ، ولی مکس روی اونا هم جواب میده.
    Last edited by hamed_benz; 25-07-2011 at 15:02.

3. این کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

رفيف جان قبول يونيتي رو اشتباه كردم اما شيوا دگه فك كنم با جاوا باشه من يادم نيست اما يه جايي خونده بودم كه با جاواس سر اين گفتم جاواس

راستي لايبراري opengl تو هر زبوني مياد direct3d هست كه فقط هدراش براي C++ هست

تو برو سرچ كن opengl c# openglC++ ya Opengljava همشون مطالب خوبيو بهت ميدن اما اين دايركت ايكسه كه ورژن 100 سال پيشش براي زبوناي ديگه بود البطه ماكرو سافت اونو dll كرده رو سمپلاي C# ش اما به هر صورت بايد با C++ كار كني تو C# فقط جاش عوض ميشه ولي همونه ( در كل دايركت ايكس اس دي كي براي C++ هر سال داره مياد )
    شايد اگه براي C# به طور مستقل بياد دگه كسي با C++ ننويستش ( خودم فكر ميكنم كه بخاطر اينه كه كلي سملپل ماكرو رو بايد ترنسليت كنه به C# كه كار خيلي خيلي سختيه - بعدش جديداشو با توجه و كمك ماكروهاي ورژن قبليه بسازه خيلي وقت ميگيره و مشكات خودشو داره - در كل ارزش نداره )

راستي opengl يه لايبراريه كه با C نوشته شده ( حتما ميدوني كه فراخاني لايبراري هاي كه با C و B و A نوشته ميشن تو هر زبوني قابل خوندنه

مثلا همين جاوا كه ميگم يه اسكريپت كه با C , C++ نوشته شده فقط براي راحتي كار برنامه نويس

كامپايلر ها هم اصلا محدود به زبون نميشن كه
    كامپايلر با توجه به مقدار كدي كه توش داره و شرت كاتاش سيك سنگين ميشن كه بازم ربطي به زبون نداره

تنها دليل اينكه اينهمه زبونو اسكريپت الان اومده بخاطر قدرت نيست براي اينه كه كار كابر و برنامه نويس راحت تر شه
    حالا توش كامپايلر هاي جديد تر اضافه ميشه توشون كلي رفرنس كد ميزارن فانكشن جديد قيمت پايين تر از همه مهم تر اسمارت بودن رو بهش اضافه ميكنن اينطوري قدرتش از زبوناي ديگه متمايز ميشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من دیگه زیاد حوصله این مبحث رو ندارم ، دوستان از صفحه ی قبل مطالب من و شما رو میخونن ، خودشون هم قضاوت میکنن.
    از تفاوت سی شارپ و سی پی پی به اینجاها رسیدیم.

به هر جهت این مطالب زیاد به پشتیبانی از یونیتی ربط نداشت.

كامپايلر ها هم اصلا محدود به زبون نميشن كه
    كامپايلر با توجه به مقدار كدي كه توش داره و شرت كاتاش سيك سنگين ميشن كه بازم ربطي به زبون نداره
    در مورد این هم باز دوستان خودشون قضاوت کنن.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه سوال داشتم یکم بی ربط شاید باشه HLSL بهتره یا GS?

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

HLSL اپديت تره GLSL اپديتش دير به دير تره

برو رندر مانكي رو د انلود كن از هركودوم كلي سرس گذاشته

glsl تولاني تره كداش از HLSL

قدرت GLSL رو رادوئن ها مشخص ميشه

به نظر من HLSL بهتره براي ويندوز

GLSL براي اندرويد مكينتاژ و پلي استيشن و ويي

8. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

میگیم چرا این hlsl تو گیم استدیو قاطی داره روی گرافیک های ati و غیر GEFORCE جواب نمیده
    ولی CG تو یونتی هیچ مشکلی نداره؟!

داره خودمونی میشه فرشته‌ی مهربون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

کسی آموزش یا آموزش های یونیتی رو برا "دانلود" نداره که بده. بنده عجله دارمو
    ممنون

داره خودمونی میشه فرشته‌ی مهربون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

یادم رفت بگم این یکی مهم و فوریه:
    چه جوری یه دوربین fps بدون هیچ HUD یا مدلی که بهش وصل بشه بسازم توی یه مدل فضا که خودم ساختمش البته اگه آسونه بگید نمی‌خوام زحمت بشه چون من خیلیییی کم از unity سرم میشه مدل وارد شده سر اعمال تکسچرم اگه مشکل داشتم میگم.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

fps یونیتی چیز خاصی نیست ، حتی شما میتونی او کپسول رو هم ، رندر شدنش رو فالس کنی ( Mesh Renderer ) ولی اگه این کار هم نمیخوایی انجام بدی ، اسکریپت های اف پی اس رو بده با یه دوربین ، فکر کنم مشکلت حل بشه.

ایتم فایل هایی که گفته بودم ، هر 2تا لینک یه فایل هست ، واسه اطمینان 2جا آپ کردم

کد:
    کد:

13. این کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •