داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
من اسا تک زنگ زدم گفت با قلنامه نمیه
فکر کنم شما در شرکت آسیاتک کار می کنی![]()
دوست عزیز شما از زمانی که مدارک ها تو رو می فرستی تقریبا 2 هفته طول می کشه که خط adsl رو برات وصل کنن عجله نکن یکم کارای دفتریش طول می کشه فقطططططططططططططططططططط اسیاتک
جواب منو بدین من به اسیا تک زنگ زدم گفتش که با قلنامه نمیشه
یعنی چی؟
راستی یه سوال آسیا تک کدام مودمش از همه بهتره؟
usb
سند خونه ما هنوز حاظر نیست که کپی شناسنامه صاحب تلفن رو بدیم !!!
بچه ها 1 سرویس تو شیراز به من معرفی کنید برای دانلود فیلم می خواهم
حداکثر مبلغ که میتونم بدم 30 تومن
سلام
سینا اچ پی سیستم عزیز منو میشناسی؟یاشار هستم مدیر گرگینه ایرانی!به هر حال . . .
دوستان عزیز من که متوجه نشدم!یعنی اگر بخوایم از آسیا تک بگیریم باید سند خونه و تلفن به نام خودمون باشه و یا داشته باشیم؟خوب اینکه مشکلی نیست!
حالا نظر کلی بدین که آسیا تک خوب هست یا نه!در مورد بقیه هم نمیخواد چون من یه مدت تو سپنتا قسمت کارهای فنی کار میکردم میدونم چی به چیه!اما اونجا ما همچین بساطی نداشتیم!این آسیا تک هم که همه خط هاش شلوغه!
یه راهنمایی کوتاه کنید ممنون میشم!در ضمن سرعت ها واقعی هست؟یا نه مثلاً 512 رو 256 میدن؟
ممنون و بای!
دوست عزیز سپنتا درسته از احاظ قیمتی چون گرونه زیاد مشتری خونگی جذب نمی کنه ولی اکثر شرکتا رو سپنتا و پارس انلاین داره ثاپورت می کنه من خودم سپنتا پارس انلاین داتک واسیاتک (128k)داشتم سرعت پارس انلاین وسپنتا اکثرا روی14 هستش داتک که همیشه مشکل داره منظورم نوسانه از 13تا 11 اما اسیاتک هم مثل سپنتا و پارس هستش که دارم استفاده می کنم تازه توی این مدت که با امروز می شه 11 روز دو روز بهم ثابت روی 40K دانلود داد خودم حساب کردم دیدیم میشه خط 328K که این واقعا یه حال اساسی بود که نه پارس انلاین و نه سپنتا داده بودش فقط تنها چیزی کهبه نظر خودم پایین بود موقعی که خط رو برات رانژه می کنن باید زنگ بزنی به خانم احدی یا واحدی اسمش دقیقا یادم نیستش فقط نزدیک به 1.5 طول کشید تا این خانم تونست بهم یه یوزر وپسورد بهم بده توی این مدت یعنی 11 روز اصلا قطی نداشتم حتی برای 1 دقیقه در حالی که با سپنتا وپارس در هفته یه بار رو حداقل داشت زیاد نمی خوام تعریف کنم چون پرو می شه سرعت فعلی من 128K روی خط دانلودم 14 ثابت هستش که در بدترین شرایط سرعتش رسیده بود به 12کیلو من هیچ فرقی با سپنتا و پارس ندیدم از لحاظ این که دوستان میگن اسیاتک کیفیتش پایینه اگه منظورشون تلفن زدن به اوناس مگه شما چند دفعه زنگ می زنی به شرکت مهم خط شون هست که مشکلی نداشته باشه تازه قبلن هم گفتم بعضی از دوستان وحتی درون خود قرارداد بزرگ نوشته بود که اجازه دارن بعضی از پروتوکلها رو بندن که منظورشون p2p ها بودش اما اونها هم بازه کسایی مراکز مخابراتی شون شلوغ باشه خوب دردسرشون هم بیشتره مال من که به هر حال بازه دوستان هر سوالی از اسیاتک دارن بپرسن من تا اون جایی که بدونم بهتون راهنمایی می کنم در ضمن یک ماه اولش هم که بهتون رایگان می ده شما خیلی راحت می تونین کیفیتش رو چک کنین دیگه چی می خواین از این بهتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)