تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 296 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینجا کسی یک آپشن فایل سراغ نداره که فقط اسم ( بازیکنان , لیگها و .. ) درست شده باشه ؟ حتی الامکان نقل و انتقالات هم بروز باشه .

با توجه به اینکه الان تعداد کاربران خیلی زیاد شده ( حدود 10 نفر ) اداره بازیها کمی مشکل میشه کسی نظری برای این مساله نداره ؟
    به نظرتون چطوره دو تا لیگ راه بندازیم یکی با جایزه یکی بدون جایزه و معمولی و کاربران دو دسته بشن و هر کسی یکی از این دو لیگ رو انتخاب کنه ؟

من دارم میرم جای تا دو ساعت دیگه بر میگردم .
    سلام حسين جان
    عصرت بخير
    ميخواستم با اين ليگ جديد كه گفتين منم ميتونم تيم انتخاب كنم واسه بازي

سلام حامد جان بله چرا که نه ؟
    Last edited by 4039; 18-02-2010 at 17:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پس تيمهاي من بترتيب اينا هستن
    بارسلونا
    رئال
    منچستر
    ميلان
    اينتر
    آرسنال

فك كنم ديگه تيمي نموند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به اینکه الان تعداد کاربران خیلی زیاد شده ( حدود 10 نفر ) اداره بازیها کمی مشکل میشه کسی نظری برای این مساله نداره ؟
    به نظرتون چطوره دو تا لیگ راه بندازیم یکی با جایزه یکی بدون جایزه و معمولی و کاربران دو دسته بشن و هر کسی یکی از این دو لیگ رو انتخاب کنه ؟
    من باهات موافقم.فکر کنم اینجوری مشخص بشه که با جایزه انگیزه بالا میره یا نه.فکر کنم یه آزمایشی برای دوره های بعدی باشه. فقط کنترل اون برای تو سخت نمیشه؟ من جدا الان خیلی نمی تونم اینترنت بیام و بعد از عید اگه adsl بگیرم می تونم در این مورد کمکت کنم.
    راستی حسین جان با تجربه که از لیگ قبلی داشتیم به نظرم توی هر لیگ 5 تیم بیشتر نباشن بهتره چون مثلا اگر 10 تا تیم باشیم بازی های رو در رو زیاد میشه و یکمی مشکل پیش میاد.برای حل این مشکل یا همون دو تا لیگ رو باید راه بنداریم یا اینکه مثلا بعضی تیم ها رو دو نفر انتخاب کنند.الان من و شهاب مثلا بارسلونا رو انتخاب کردیم و برای هر دوی ما بهتر هستش چون ممکن هست نتونیم دائم به این جا سر بزنیم.
    Last edited by vahidgame; 18-02-2010 at 18:55.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خوبه دو تا ليگ بزاريم اما اينطوري همه ميرن تو ليگ بدون پول 
    منم ديگه بايد جايي برم كه وحيد ميره ديگه 
    البته يه چيزي يواشكي بگم كه اصلا من به سني نرسيدم كه بتونم حساب باز كنم چه برسه به اين كه عابر بانك هم داشته باشم
    پس اينطوري شد كه من و وحيد با هم باشيم 
    خيلي خوب شد 

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام به همه دوستان گل.
    آقا من دو روز اضافه کار بهم خورد نتونستم بیام اینجا،امروز اول رفتم صفحه آخر خدایی فکر کردم اشتباه اومدم تاپیک بغلی.......!!!!!بحث نقل و انتقالات به فصل جدید تبدیل شده بود.من تازه یه لیست بلند بالا برای نقل و انتقالات درست کرده بودم زدم دیلیتش کردم.
    همه صفحات این دو روز رو خوندم.این کونامی هم یه کارایی میکنه در حد لالیگا!این مشکل ترانسفر رو چرا انداخت وسط کارمون.اما اشکال نداره با اینکه حداقل نایب قهرمان میشدم از لیگ جدید استقبال میکنم.
    حالا بریم سراغ این لیگ:
    1.با مود کامیونتی که دیگه تایید شد منم موافقم.
    2.با جوایز هم موافقم.
    3.تیمم رو هم به ترتیب اولویت میگم تا ببینم چی میشه.
    4.قدرت تیمها زیاد نباشه.از این لیگ راضی بودم و با تعدیلهاش موافقم.
    راستی حسین جان من کی گفتم عاشق منچسترم؟؟اصلا ایشاا... پاهای رونی قلم بشه که به عشقم یعنی میلان دوتا گل زد(خوب شد نتونستم بازی رو ببینم وگرنه تلویزیونمون الان شکسته بود!!)
    تیم من:
    بارسا-رئال-میلان-اینتر-چلسی-منچستر

پیشنهادات و سولات از حسین:

1.تعدیلات انجام میشه؟من با آپشن فایل لیگ قبل موافقم.
    2.با اینکه دیگه روند بازیها زیاد مهم نیست اما پیشنهاد میکنم حداقل دو روز یکبار هفته ها برگزار بشه چون هرروز واقعا سخته.
    3.من تنها تیمم رو هدایت خواهم کرد و به دستیار ایرانی نیازی ندارم!
    4.نقل و انتقالات قبل از لیگ داریم؟
    5.از پچ 1.3 استفاده بشه.
    دلایلش رو هم که قبلا گفته بودم.مثلا یکیش همین سوی و لود کردن ترکیبها که دیدیم چقدر دردسر برای چیدن ترکیب تیم طرف داشتیم ولی اگه از پچ 1.03 کونامی استفاده بشه تنها با لود کردن یک فایل،کلیه ی استراتژی تیم مطابق با نظر خود گیمر تغییر میکنه.
    دلیل دیگه اینکه چون احتمال انتشار پچ 1.4 کم هستش یا حداقل اینکه زیاد در لیگ ما تاثیر نداره پس گیمرها دیگه نیازی به نصب pes با دیفالت ندارن و میتونن با نصب یکبار pes هم این لیگ رو بازی کنن و هم بازیهای خودشون رو ادامه بدن.
    من آخرشب که احتمالا حسین هم میاد،دوباره میام تا بیشتر درباره لیگ صحبت کنیم.
    Last edited by mohammad_87; 18-02-2010 at 20:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام محمد جان منم با تمام صحبتهات موافقم . اما مورد پنجم شاید درد سر ساز بشه چون بچه ها اکثرا سرعت اینترنتشون برای دانلود فایلهای مورد نیاز این نسخه در حد لیگ چی چی گفتی اونه . علاوه بر این مشکل کیت سرور هم با این پچ داشتیم اونو چیکار کنیم یادت میاد اول لیگو که ؟

من یکبار دیگه مساله بالا رو تکرار میکنم الان تعداد کاربران برای یک لیگ زیاده اونو چیکار کنیم بهتر نیست دو تا لیگ راه بندازیم و کاربرانی که شباهتهایی از جنبه های مختلف دارن توی دو لیگ قرار بدیم . نظر من اینه که کاربران توی دو لیگ بر اساس یکی از این موارد قرار بگیرن :
    1- از لحاظ سطح مهارت در این بازی . کاربران قوی و کاربران متوسط از نظر مهارت در این بازی .
    2- از نظر موافق یا مخالف بودن با طرح جایزه
    3- ازنظر علاقه به لیگهای مختلف مثلا یک عده توی لیگ ایتالیا و یک عده توی لیگ انگلیس باشن و دو تیم برتر این لیگها به لیگ قهرمانان صعود کنند .
    4- از نظر وقت آزاد در روز و برنامه کاری
    5- از نقطه نظرات دیگه .

من میخوام در روز فقط 1 ساعت رو توی این تاپیک باشم تا به کارهای دیگم هم برسم از طرفی نمیخوام کیفیت کاریم توی اداره کارهای این لیگ پایین باشه و این مسلتزم اینه که تعداد گیمرها در هر لیگ بیشتر از 4-5 نفر نباشن . یک راه حلی برای این مساله ارائه بدین .
    Last edited by 4039; 18-02-2010 at 20:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکبار دیگه مساله بالا رو تکرار میکنم الان تعداد کاربران برای یک لیگ زیاده اونو چیکار کنیم بهتر نیست دو تا لیگ راه بندازیم و کاربرانی که شباهتهایی از جنبه های مختلف دارن توی دو لیگ قرار بدیم . نظر من اینه که کاربران توی دو لیگ بر اساس یکی از این موارد قرار بگیرن :
    1- از لحاظ سطح مهارت در این بازی . کاربران قوی و کاربران متوسط از نظر مهارت در این بازی .
    2- از نظر موافق یا مخالف بودن با طرح جایزه
    3- ازنظر علاقه به لیگهای مختلف مثلا یک عده توی لیگ ایتالیا و یک عده توی لیگ انگلیس باشن و دو تیم برتر این لیگها به لیگ قهرمانان صعود کنند .
    4- از نظر وقت آزاد در روز و برنامه کاری
    5- از نقطه نظرات دیگه .

من میخوام در روز فقط 1 ساعت رو توی این تاپیک باشم تا به کارهای دیگم هم برسم از طرفی نمیخوام کیفیت کاریم توی اداره کارهای این لیگ پایین باشه و این مسلتزم اینه که تعداد گیمرها در هر لیگ بیشتر از 4-5 نفر نباشن . یک راه حلی برای این مساله ارائه بدین .
    من توی پست قبلی خودم یکمی در این مورد توضیح دادم.مورد 1 رو میشه بیشتر توضیح بدی؟مورد 3 که خیلی عالی هست.اگر در مجموع 4 تا تیم از دو تا لیگ به لیگ قهرمانان اروپا صعود کنند انگیزه ها هم بالا میره. بعد اونجوری مثلا اون 4 نفر از طریق همون قسمت مجزایی که برای لیگ قهرمانان گذاشته شده میرند و در عین حال لیگ هم برگذار میشه و لیگ قهرمان هر هفته مثلا یه بازی هر نفر انجام بده.
    ولی کلا باید در مورد همه این موارد بحث کرد.فکر کنم یه هفته طول بکشه تا بازی ها دوباره شروع بشه چون نقل و انتقلات هم اول فصل باید انجام بدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    M@$hH@D

پيش فرض مسابقات pes 2010

سلام

1- بارسلونا
    2-منچستر
    3- میلان
    4-رئال
    5- چلسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من توی پست قبلی خودم یکمی در این مورد توضیح دادم.مورد 1 رو میشه بیشتر توضیح بدی؟مورد 3 که خیلی عالی هست.اگر در مجموع 4 تا تیم از دو تا لیگ به لیگ قهرمانان اروپا صعود کنند انگیزه ها هم بالا میره. بعد اونجوری مثلا اون 4 نفر از طریق همون قسمت مجزایی که برای لیگ قهرمانان گذاشته شده میرند و در عین حال لیگ هم برگذار میشه و لیگ قهرمان هر هفته مثلا یه بازی هر نفر انجام بده.
    ولی کلا باید در مورد همه این موارد بحث کرد.فکر کنم یه هفته طول بکشه تا بازی ها دوباره شروع بشه چون نقل و انتقلات هم اول فصل باید انجام بدیم.

وحید جان مورد اول که مشخصه . کاربرانی که فکر میکنند بازیشون قوی تره توی یک گروه و لیگ قرار بگیرن و اونایی که فکر میکنن سطح بازیشون ضعیف تره توی یک لیگ مثلا شهاب میگه من حتی درجه سختی پروفشنال برام سخته چی برسه به تاپ پلیر . اینجوری اختلاف امتیاز زیادی بین تیمهای بچه ها بوجود نمیاد .
    Last edited by 4039; 18-02-2010 at 22:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان مورد اول که مشخصه . کاربرانی که فکر میکنند بازیشون قوی تره توی یک گروه و لیگ قرار بگیرن و اونایی که فکر میکنن سطح بازیشون ضعیف تره توی یک لیگ مثلا شهاب میگه من حتی درجه سختی پروفشنال برام سخته چی برسه به تاپ پلیر . اینجوری اختلاف امتیاز زیادی بین تیمهای بچه ها بوجود نمیاد .
    الان من و شهاب توی یه تیم هستیم چی کار کنیم؟ من بازیم بد نیست .خودت می دونی زیاد بازی نمی کنم فقط سالی حدود 1000 ساعت سعی می کنم بیشتر بازی نکنم پس منم توی لیگ دومی یعنی سطح متوسط شرکت می کنم
    Last edited by vahidgame; 18-02-2010 at 22:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •