رشتم نرم افزاره واسه برنامه نویسی کدوم مدل رو پیشنهاد می کنین؟
رشتم نرم افزاره واسه برنامه نویسی کدوم مدل رو پیشنهاد می کنین؟
پیشرولپ هم MacBook Pro MC 373 رو داره 2550 میده . قیمتها داره میاد پایین؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاری نداره ، شما خودتتون رو بزارید جای وارد کننده ، آیا شما حاضرید : هم از آمریکا وارد کنید ، هم مستقیم وارد کنید (که امکان نداره! چون باید گمرک بدید!) ، هم زیر قیمت بدید!من میخوام MC373 بگیرم.. اما این جریان ریفر بدجوری ذهنمو مشغول کرده.. راهی هست بشه فهمید مک بوکی که میخرم ریفر نیست؟؟
به هیچ وجه ، منطقی نیست! مگر اینکه جنس ریفر باشه!
شما قیمت هایی که تو سایت اپل میبینی ، بدون مالیات و عوارض ایلات متحده است!(اگر به آمریکا مسافرت کرده باشید ، حتما می دونید که هرجنسی که بخوایید بخرید حتی صابون باید بین ۱۰ تا ۲۰ درصد مالیاتی تحت عنوان TAX پرداخت کنید!)
حالا اینو بگیر ، برو جلو ، هزینه ی حمل و نقل ، بارگیری و... بماند ، میشه هیچی سود نکنه؟
خب ، با این حساب قیمت هایی که جدیدا میبینیم مثل بورس ، سرزمین و... همگی جنس ریفر می فروشند! در غیر اینصورت امکان نداره!
یکی مثل الماس پایتخت الان حدود ۱۰ ساله تو کار اپله ، حدودا ۶ سالی هم میشه که من ازش خرید میکنم! یکی هم مثل بورس می خواد با جنس ریفر بازار رو تو دست بگیره!
یک نکته رو هم فراموش نکنید : ایرانی جماعت امکان نداره ضرر بکنه!
به نظر من ، شما ۸۰ تا ۹۰ درصد پول رو که دارید میدید ، خب چرا می خواید سر ۱۰ درصد ریسک ۹۰ درصد کنید! (منطقی نیست!)
حالا ، شاید یکی بخواد ریسک کنه! از الان باید عواقب کارش رو بپذیره! و به من یکی گه ربطی نداره!
در هر صورت کاری نکنید که بعدا پشیمون بشید و افسوس بخورید!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 01-06-2010 at 21:56.
سلام
بین الماس پایتخت و نقش چه تفاوت هایی هست ؟
خرید از کدومی یکی رو پیشنهاد می کنین ؟
مرسی
جالب اینه که این سایت به اصطلاح وارد کننده تا همین چند ماه پیش مسول فروشش فرق mc207 با mc240 قدیمی رو نمیدونست چیه؟ چندین ماه روی سایتشون قیمت mb991 رو اشتباها 1.220 'گذاشته بود اون موقع هم یادمه همین بحث ها رو داشتیم
توصیه دوستانه:به خاطر 50-100 تومن خودتونو بیچاره نکنید
با ارادت فراوان:arctany
شاید از Reseller ها میخرند اینها ... البته من شک ندارم فروشنده های پایتخت هم از طریق Reseller میخرند و اینطور میتونند ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار پایین تر از قیمت خود اپل خرید کنند. این که تصور کنیم همشون صاف میرند از Apple Store خرید میکنم فکر نمی کنم منطقی باشه ..
با سلام به شما دوست عزیز ،
خب ، ببینید من که مشتری دائمی الماسم!
اما ، به شما نمیگم الماس ! چون تبلیغ میشه!
نقش الان دو سالی میشه که زده تو کار اپل! کارش هم بد نبوده!
اما شما برو خودت قضاوت کن ، ببین کی بیشتر مشتری داره! از همون بگیر! (مشتری ها ، نه اینکه یکی بیاد یک سوال کنه بره بیرون! رو مشتری حساب کنی!)
با تشکر ،
امید
الماس شرایطی هم میده؟ مثلآ نصفشو نقد بگیره بقیش تو 6 تا چک؟
خیر![]()
لطفا یکی به منم پاسخ بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)