دیشب هیچی نگرفت، 2.5 گیگ!افتضاحه
اگه درست نشه زنگ میزنم درستش کنن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب هیچی نگرفت، 2.5 گیگ!افتضاحه
اگه درست نشه زنگ میزنم درستش کنن![]()
من موندم دوستان چطور میتونن اشتراک 1 مگ یا 2 مگ برای مصارف شخصی تهیه کنن ؟!
برای 512 کلی گیر میدن و کلی مدرک میخوان . سرویس 1 مگ یا 2 مگ رو هم که میگن فقط برای شرکت و اداراته
اگه روش خاصی داره به ما هم بگید تا استفاده کنیم![]()
من موقعی که 512 گرفتم به راحتی میتونستم یک مگ یا دو مگ بگیرم ، ولی نیازی نداشتم.
من اساس نامه ی شرکت دوستم رو بردم و به راحتی مث آب خوردن گرفتم. تازه به اون شکل
هم نه !! یه نامه خودمون نوشتیم که شرکت برای ارائه ی خدمات آنلاین نیاز به اینترنت پرسرعت
داره و یه دونه مهر شرکت هم زدیم پاش... به همین سادگی
ضمنا من رفتم خیابون ملک ساختمان سیمرغ ، خدمات امور مشترکین ، طبقه ی زیرزمین. اون موقعها
که یک خانم بسیار باشخصیتبودن الان هم شاید همون باشه ، طفلی اصن نگاه هم نکرد ببینه نامه
مال کیه !!! امیدوارم این سرعتا هم به زودی درست بشه دیگه خسته شدم :(((( آخه با سرویس 512
65 تا سرعت انصافه ؟؟!!
آره...خیلی ساده تر از این حرفاست و با یه نامه مهردار! درست میشه (و گاهی هیچی نمیخان...یادشون میره!)...گذشت اونموقع که مخابرات خیلی گیر میداد اینها هم الان تجارت محور شدن و مزه داده بهشون : )
یا برای 256 هم دیگه ندیدم از کسی چیزی بخان وگرنه اون هم مختص به دانشجو به بالا بود...خودشون هم فهمیدن لوس بازیه!
من اشتراک پارس دارم . پس یعنی اگه بخوام میتونم از اونا بخوام که اشتراکم رو به 1 مگ ارتقا بدم ؟!
خصوصیها که بیشترشون هیچی نمیخان، همینها رو هم نیاز نیست...همه این بحثها مال مخابرات بود، آره برو با خیال راحت بگیر.
توی 10.45.20.13 الان زده 11 گیگ دارم در صورتی که توی 78.38.189.252:83 حدود 300 مگ !
زنگ هم زدم فقط گفتند سایت مخابرات برید. پس اصلی همون 10.45.20.13 هست مصرف نکنیم اضافه حجم بشه؟
یه سوال دیگه اول دو ماه حجم را می دن یا ماهانه؟
قضیه این جشنوار چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه را نوشته خوبحجم دوبرابر البته با قرارداد یکساله
یه نکته ای هست اینه که کسایی که قبل از اعمال تعرفه های جدید adsl داشتن طبق همون تعرفه های قدیم واسشون حساب میشه و از همون ساعت 1 شب واسشون فریه..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)