شما باید مایع ضد یخ و ضد جوش بریزی توش چون تو خود مخزن رادیاتور کارخونه مایع ضدیخ و ضد جوش میریزه که هم در تابستون مشکلی پیش نیاد و هم زمستون مشکلی نباشه
اون آب رادیاتو سبزه فکر کنم ضد یخ بوده ریختید توش ، درسته ؟
شما باید مایع ضد یخ و ضد جوش بریزی توش چون تو خود مخزن رادیاتور کارخونه مایع ضدیخ و ضد جوش میریزه که هم در تابستون مشکلی پیش نیاد و هم زمستون مشکلی نباشه
اون آب رادیاتو سبزه فکر کنم ضد یخ بوده ریختید توش ، درسته ؟
والاّ روش که نوشته بود داره ولی فک نمیکنم داشته باشه آخه من ۱لیتر ضد یخو خریدم ۴ت این ۳لیتر ۷۰۰تهٔ.ممنونم دوست عزیز.ولی خوب مشاور ۰۹۶۴۴ گفت عیبی نداره موندم چه کنم ،به نظرتون نیاز به هواگیری داره اگه بریزم ضد یخ با آب رادیاتور؟
سلام دوستان
بالاخره 27 اسفند دعوت نامه ماشین اومد ,5500آذر دادم الانم باید حدود 11وخورده ای بدم
رفتم همون روز فیش رو بگیرم که پولش رو واریز کنم ,
گفت سایت برایه صدور فیش بستس تنها کاری که کرد رنگ ماشین رو انتخاب کرد.
گفت که یا قیمت ها میخواد تغییر کنه یا بازرگانی جلوی سایت رو به خاطر قیمت ها گرفته ,من رو 16700 حساب کرده بودم ولی الان باید حدود 17400 پول بریزم به حساب
از طرفی یه mvm x33(مدل 90 با 1گلگیر و 1در تعویض پیدا کردم که شیرین میشه حدود 21 برش دارم
4فروردین برم انصراف بدم ایرانخودرو کی پولمو پس میده؟
به نظر شما تو این وضعیت چه کار کنم ؟صرف با چیه؟
سلام.
اگر بری انصراف بدی ایران خودرو تا بیاد پولتون رو برگردونه
واقعا اذیت میکنه و کلافه کنندست.
MVM X33 هم با شرایطی که میگین برای کسی که بخواد ماشین خرید و فروش کنه خوبه
برای نگهداشتن ارزش نداره چون اگر بخری فروشش ضرر هست.
به نظر من سمند EF7 رو بهتر میتونی باهاش کنار بیای همینطور فروشش هم راحت تره
ممنون از راهنماییت محمد جان
به نظرت الان که دوباره برم برای فیش گرفتن قیمت رو کم کردن یا قیمت ها رو بردن بالا؟؟
چون با این شرایطی که من پول دادم اصلا نمی صرفه ,شرایط 22 بهمن این ماشین با تحویل 20 روزه رنگ سفید قیمت خورده بود 17065000 ذر صورتی که من با این که 4 ماه پولم خوابیده باید 17388000 طبق چیزی که قبل عید برام اومد بابت این ماشین پول بدم تازه معلوم نیست کی میخواد ماشین بیاد,کی پلاکش بیاد,کی کارت و.......
ماشین که مشخصه کی میاد.مگر برای شما تاریخ تحویل تعیین نکردن؟
آذر که پول دادم زده بود تحویل 1فروردین تا 31 فروردین
اما الان زدم تو سایت فروش ایران فرغون زده تحویل 30 روزه
معلوم نیست چه میخوان به سر من بیارند.
نهایت تا آخر فروردین تحویل میدن.
شما از طریق فروش سود مشارکت ثبت نام کردین.
قیمت میره بالا تر؟؟
امروز ازامداد خودرو اومدند با دیاگ چراغ چک خاموش شد.ولی فکر کنم موقتی خاموش شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)