دوستان ، کسی هست بتونه این تساوی رو اثبات کنه؟
Pn همون چند جمله ای لژاندره
![]()
دوستان ، کسی هست بتونه این تساوی رو اثبات کنه؟
Pn همون چند جمله ای لژاندره
![]()
سلام
کسی میتونه تابع جز صحیح رو توضیح بده؟
آرزوهــای دو عــالــم دستــگـاه از كــف خـاكـم غبـاری بیش نیست
معنی و مفهوم این بیت چیه؟یه نفر توضیح بده لطفا![]()
خب ميگه كل آرزو هاي اين دنيا و اون دنيا به اندازه ي غبار كف دستم ارزش ندارن
مفهوم: بي اعتباري اين دنيا و اون دنيا
در تعریف علم فیزیک برای اندازه گیری زاویه بین دو بردار ، باید هر دو از یک نقطه شروع بشن...
این نکته رو همیشه تو ذهنت داشته باش...
خیلی وقتا مثلا در سوال نیاز به اندازه ی برایند دو بردار داری ... دو بردار رو دقیقا ابتدای یکی رو بر انتهای دیگری منطبق کرده و زاویه ایجاد شده رو داده
و بسیاری از بچه ها همین زاویه رو درون اون فرمول رادیکالی (میدونی که؟ ) میذارن.... در صورتی که توی اون فرمول هم باید زاویه بین دو بردار گذاشته بشه... طبق تعریف.... یعنی وقتی جفتشون از یک نقطه شروع شدند
ببین در واقع هیچی جز دید داشتن نسبت به سینوس و کسینوس نیست! این معلم ها بی خود هی فرمول بندی میکنن...
اگر موضوع برات حل شدست که هیچی من یه چیزی نگم بدتر هم بریزی... ولی اگه هنوز تووسالی مفهومی چیزی مشکل داری بگو بیام برات توضیح بدم و مقطعت رو هم بگو
ما که از این سوالا چیزی سردر نیاوردیم.... بگذزیم
امروز برای بار هزارم دیفرانسیل امتحان دادیم دبیر هم مستمر 20 داده من برگه چند باید بشم بتونم تبصره کنم راحت شم گفتش برگه 7.5 بشم بدون تبصره قبول میشم
فرمولش چجوریاس؟
اگه 4.5 بگیری تبصره میکنیش
1- باتوجه به این جمله:"سلول های یوکاریوتی هسته سازمان یافته دارند و ماده ژنتیک آن ها را پوشش هسته از سیتوپلاسم جدا میکند"
نتیجه گرفتم که فقط dna هسته ماده ژنتیک محسوب میشه. درسته؟
یا dna کلروپلاست و میتوکندری هم جزو ماده ژنتیک سلولن؟
2- 4 جهشی که کتاب در فصل میتوز برای کروموزوم ها نوشته (حذف، مضاعف شدن و...) فقط موقع میتوز رخ میدن؟ یا ممکنه در هنگام میوز هم رخ بدن؟
3- گاهی اصطلاح قطعه قطعه شدن اندامک و گاهی همانند سازی اندامک بکار رفته. این دو تا هم معنی ان؟ اگه نه فرقشون چیه؟
4- همه یوکاریوت ها میوز (تولید گامت) دارن؟
5- کلون از نظر ژنتیکی کاملا مثل والده به این معنیه که ظاهری هم شبیهه؟
پس ماجرای بکرزایی زنبورعسل چیه؟ وقتی زنبور ماده تولید نر میکنه که نه ژنتیک نه ظاهر یکی نیست که؟![]()
Last edited by Gita; 24-01-2013 at 11:55.
سلام
ژنوم انسان شامل ژنوم هسته ای و سیتوپلاسمی است...
ولی ژتوم سیتوپلاسمی ترجه نمی شود! (یعنی جهش هاش بی اثره)
2- جهش ها
جهش ها
1-در تعداد کروموزوم
2-در ساختار کروموزم ها... که در پیش نقطه ای هم داریم در سوم در ساختاری (یعنی قطعاتش)
هیچ محدودیتی نداره چه زمانی انجام بشه فقط مضاعف شدن در اون هایی که همتا ندارن شدنی نیست! مثلا سرخس
اما در مورد تعداد خودت فصل 7 رو بخون (سندرم دان)
ادامه دارد![]()
در مورد اول این یعنی اینکه dna کلرو و میتو در وراثت صفات تاثیری ندارن. درسته؟
فکر میکنم ژنوم مترادف با ماده ژنتیک نیست.
ژنوم کل محتوای dna موجوده اعم از سیتوپلاسمی و هسته ای.
اما ماده ژنتیک فقط اونیه که در وراثت اثر میذاره. یعنی dna هسته ای، که از این جمله کتاب نتیجش گرفتم:
"سلول های یوکاریوتی هسته سازمان یافته دارند و ماده ژنتیک آن ها را پوشش هسته از سیتوپلاسم جدا میکند"
اشتباه متوجه شدم؟
Last edited by Gita; 24-01-2013 at 15:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)