از دوستانی که نتیجشونو دیدن باید بپرسید ، اگه اشتباه نکنم ، احتمالا شما کد رشته ی امتحانی اول رو قبول شدید ...
مشکلی نیست ...
.
از دوستانی که نتیجشونو دیدن باید بپرسید ، اگه اشتباه نکنم ، احتمالا شما کد رشته ی امتحانی اول رو قبول شدید ...
مشکلی نیست ...
.
من کاردانی به کارشناسی پودمانی قبول شدم گویا
اینجا : مهندسي تكنولوژي فناوري اطلاعات /تجارت الكترونيك /-قزوين -مركزاموزش علمي -كاربردي علوم وفنون قزوين
به نظرتون ارزش داره برم براش وقت بزارم ؟
شما باید این قسمت رو ببینی کد رشته قبولي متمرکز که قبولی هم با رنگ قرمز مشخص کرده
بالای صفح هم توضیح داده "علامت --- به منزله عدم قبولي مي باشد"
نوآوری که تو اعلام نتایج کرده ایه که غایبین و اونهایی هم که قبول نشدن اسمشون هست![]()
Last edited by sepideh khanom; 31-07-2011 at 14:18. دليل: رنگ بندی یادمان رفته بود :46:
سلام
من میخواستم بدونم با دیپلم تجربی و بدون پیش دانشگاهی میشه توی علمی کاربردی در رشته های کاردانی مثل کامپیوتر شرکت کرد؟
ممنون
بله ميتونيد شركت كنيد وادامه تحصيل بديد! ولي متاسفانه دانشگاه هاي علمي كاربردي ارزش ادامه تحصبل ندادن.![]()
چرا؟ مگه این دانشگاه ها چطوری اند؟
سلام دوست عزیز
میشه بپرسم چرا ندارن ؟ دوست عزیز چرا الکی گمراه می کنید ...
من خودم علمی کاربردی خوندم الانم تو یکی از ادارات دولتی مشغول کارم ...
مدرک دانشگاه علمی کاربردی زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری و آزمون ها و ثبت نام و ... رو هم سنجش انجام میده .. حالا چه جوری شد بی ارزش
بله نسبت به صنعتی شریف و اینا که آره ارزشش کمتره ولی از صد تا آزاد و پیام نور بهتره که تو هر دهاتی رفتن شعبه زدن
با دلیل و مدرک حرفتون رو اثبات کنید و همینطوری چون اسم علمی کاربردی روشه دانشگاه بدیه ؟
دانشگاه علمی کاربردی هم مدرکش معتبره و هم اینکه همه شرکت ها و نهاد ها قبولش دارن مگر اینکه شرکت خاصی اعلام کنه برای استخدام مدارک فلان دانشگاه رو نیاز داریم
مهمترین و شاخصی که میتونیم در نظر بگیریم که مدرک معتبر هست یا نه تاییدیه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری هست که اگر این مدرک ر تایید کنه پس در سراسر کشور مدرک معتبره و هیچ مشکلی نداره حتی در خارج از کشور و اگر تایید نکنه معتبر نیست
این نکته رو در نظر بگیریم که اگر دانشگاه خوب نبشاه و مورد استقبال قرار نگیره هیچوقت نمیتونه رشد خوبی رو در بازه زمانی کوتاه بدست بیاره
این آمار زیر رو قرار میدم که مربوط میشه به 18 اسفند ماه سال 89 :
ملاحظه کنید :
![]()
سلام! من كه ميگم ارزش ادامه تحصيل نداره ، راستش من كه يه ترم رفتم علمي كاربردي ، دانشگاهش تو بيابون بود از نظر مكاني، استاد هاش اصلاً سواد نداشتن برا تدريس و دانشجوهاش هم اكثراً شاغل هستن و هيچي حاليشون نبود . اكثر دانشجو ها هم قول همين زير نظر وزارت علوم رو ميخورن .
نظر من اينه كه بايد تو كلاس بين دانشجوها رقابت باشه و تخصصشون تو اون رشته رو داشته باشن ولي تو علمي كاربردي اينطور نبود ! من علمي كاربرد ي اصفهان ميخوندم ، شايد واسه شهر خودمون تهران ، وضع علمي و موقعيت مكانيش با اصفهان فرق كنه .
موفق باشيد![]()
مسلما هر واحد دانشگاهی با واحد دیگه فرق میکنه
اساتید ، دانشجوها ، و امکانات دانشگاه خیلی تو وضعیت علمی دانشگاه تاثیر میذاره
دانشگاه علمی کاربردی مدرک معتبری داره و در بازار کار فعلی من مشکلی براش ندیدم ولی خوب با دانشگاه های معتبر ملی قابل مقایسه نیست
میشه مدرک کاردانی و کارشناسی رو تو این دانشگاه گرفت و از فرصت موجود نهایت استفاده رو برد چون مدرک معتبره و مشکلی نداره و مدارک تحصیلات تکمیلی رو تو دانشگاه های معتبر تر بهشون دست پیدا کرد(ارشد و دکتری)
رقابت در بین دانشجوها زمانی اتفاق میوفته که اکثر بچه ها هم سن و سال باشن و اون شور و حال جوونی خودشون رو داشته باشن و درگیری فکری به جز درس خوندن نداشته باشن
فی الحال میشه گفت نیمی از افرادی که در این دانشگاه ها درس میخونن شاغل هستند و به علت مشغله کاری و مشکلات زندگی نمیتونن با سایر دانشجوها رقابت کنن حتی اگر بخوان باز رقابتشون نتیجه آنچنانی نداره و این عده صرفا میشه گفت برای گرفتن مدرک وارد دانشگاه شدن تا تو حقوق ماهانه و رتبه کاریشون تو محل کار تاثیر مثبت بزاره و گرفتن نمرات 18 و29 و20 براشون زیاد مطرح نیست ولی در این بین عده ای هستند که فکرشون آزاده و تنها کارشون در این سال ها درس خوندن هست و بیشتر از سمت خانواده این عده پشتیبانی میشن و این افراد رقابت خودشون رو با همدیگه دارن
به نظر من رقابت برای همه میسر هست ولی بستگی داره هدف از رورد به دانشگاه برای هر شخص چی باشه
این هم یک نکته که میتونه مفید باشه :
رتبه بندی دانشگاه های ایران تو سایت ٌWebometrics قابل مشاهده هست
لینک صفحه مورد نظر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)