راستی باتری گوشی من اون اوایل 3 4 روزشارژ نگه میداشت ولی نمیدونم چی شد که الا 1 روز نگه میداره چیکار کنم؟ممکنه ویروس باشه؟
راستی باتری گوشی من اون اوایل 3 4 روزشارژ نگه میداشت ولی نمیدونم چی شد که الا 1 روز نگه میداره چیکار کنم؟ممکنه ویروس باشه؟
گوشیت فارسیه یا انگلیسی؟
وا چه حرفا ؟!؟!
نکنه بد شارژش کردی؟
سیمکارتت ایرانسله؟؟
اینم 20 تا والپیپر دیگه مخصوص 5233 اپلود شده در 8 سرور مختلف برای شما دوستان
لذت ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز، تنها گوشی هایی که سیستم عامل دارند میتونن ویروسی بشن و این گوشی چون از اون دسته گوشی ها (smart phone) نیست، واسه همین هم امکان ویروسی شدنش وجود نداره. چند تا احتمال برای اینکه باتری زیاد مصرف میشه وجود داره:
1-شاید بلوتوثت روشن مونده
2-شاید یک یا چند برنامه باز داری که مینیمایز شده ولی هنوز فعال هست و داره از CPU کار میکشه
3- شاید استفاده ت از گوشی زیاد شده. مثلا اگه چند ساعت باهاش بازی کنی، راحت باتریش خالی میشه.
در ضمن اگه میخوای باتریش بیشتر دوام بیاره، صدای افکتشو کم کن (مثلا 2) و ویبره رو هم خاموشش کن.
فارسیه.....
اخه یکدفه اینطوری شد فقط یکبار وقتی داشت شارژ میشد من حدود 20دقیقه باهاش اهنگ گوش دادم ولی فکر نکنم از اون باشه چون قبلا n73 داشتم از اینکارا باهاش خیلی میکردم ولی باتریش اینجوری خراب نمیشد
راستی فکر کنم که از دفه های قبل هم گوشیم زودتر شارژ میشه
بچه ها بالاخره این گوشی کیبورد کامل فارسی (کورتی) داره یا خیر؟!
سلام بچه ها!
کسی نسخه ی کامل بازی PyramidBloxx را داره؟
راستی!
وقتی موبایلو به صورت فلش (Mass Storage) می شناسونیم به کامپیوتر، مثل فلش هم اون را safeکنیم کافیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)