سلام به دوستان===========میخواستم بدونم اطلاعات درمورد رشته ها ورتبه های مورد نیاز برای قبول شدن در اونا رو ازکجا میگیرین..اگه سایت مفیدی هم در این زمینه میشناسید معرفی کنید ممنون میشم*****************
سلام به دوستان===========میخواستم بدونم اطلاعات درمورد رشته ها ورتبه های مورد نیاز برای قبول شدن در اونا رو ازکجا میگیرین..اگه سایت مفیدی هم در این زمینه میشناسید معرفی کنید ممنون میشم*****************
سلام.
مي توني از اين لينك براي جواب سوالت استفاده كني:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا براي گرفتن جواب سوالاتتون در زمينه رتبه ي رشته هاي مختلف به اين لينك مراحعه كنيد و پست هاي تكراري نزنيد....
طرز كارش هم خيلي آسونه.
http://kanoon.ir/misc/sarasari/Default.aspx
البته پست خودم هم تكراري بود..:43:
ولي مي خواستم بگم جواب سوال يه شخص خاص يا رشته خاص نيست. همه مي تونن مراجعه كنن.
سلام
خوب دوستان متاسفانه ضرر این تاپیک بیشتر از منفعتش بوده تا به حال. قریب 40 تا پست پاک شد!
تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته میشه ...
در صورت اعلام واقعی نتایج تاپیک جدیدی ایجاد بفرمایید و به بنده هم اطلاع بدید تا با این تاپیک ادغام و دوباره تاپیک باز بشه.
ممنونم از صبر و حوصله ی دوستان؛
شاد و موفق باشید![]()
سلام دوستان
با توجه به این که نتایج اولیه توی چند روز آینده منتشر میشه و برای همفکری و تبادل نظر دوستان کنکوری با همدیگه و به نوعی پیش آمادگی، بنده این تاپیک رو باز می کنم. ولی؛ با توجه به رویدادهایی که اخیرا توی تاپیک رخ داد و دوستان خودشون بهتر در جریان هستن آستانه ی تحمل عمومی پایین اومده و یک مورد دیگه پست خارج از حیطه مشاهده بشه کاربر همینجا در میدان عمومی فروم به دار آویخته میشه!
شوخی می کنم.امیدوارم همگی سلامت و تندرست باشید.
لطف کنن دوستان و رعایت بفرمایند تا این چند روز هم بدون تنش سپری بشه.
موفق باشید![]()
با تشکر از مدیر محترم که تاپیک رو دوباره باز کردند.
دوستان با توجه به اینکه خاک بر سر من شده و شبانه در دانشگاه شیراز از امسال برداشته شده.باید بین متالوژی مواد و مهندسی شیمی و فیزیک محض یکی رو انتخاب بکنم.به نظر شما کدوم بهتره؟
ممنون
از کجا رتبتو میدونی اولا.دوما مهندسی شیمی بین اینا
آقا متالوزی با مهندسی شیمی اینا چه فرقایی دارن با هم ؟ یا پتروشیمی...همشون یکی هست؟
مدیره محترم ، دیانلا عزیز :
بنده مقصر تمام و کمال هرج و مرج اخیر در سایت بودم . و بهتر است دوستان بدانند که من خواهش و التماس بسیار زیادی بابت باز شدن تاپیک کردم. و این خواهش و التماس وظیفه ی 100% من بود . چون من باعث بسته شدن تاپیک بودم . از همینجا :
1- از مدیریت محترم سایت بابت جواب مثبت دادن به التماس های من تشکر میکنم.
2-از تمامی کاربران بابت سرکاری و
3-دوباره از تمامی کاربران بابت بسته شدن چند ساعته ی تاپیک عذر خواهی میکنم.
انشاا... این چند هفته ی اخیر رو با خاطرات خوش کنار هم میگذرانیم.
==================
==================
یه خواهش از دوستان (البته همه میدونند،بیشتر برای خودم میگم)
لطفا اگر کسی داشت به بیراهه میرفت ، شما با پست زدن جوابش رو ندهید . چون باعث شلوغ شدن تاپیک میشه . فقط کافیتست علامت خطر پایین پست رو بزنید و اعلام تخلف کنید.
با تشکر از همه بخصوص مدیریت محترم بخش ...
اخبار امشب اعلام کرد که نتایج 10 مرداد بروی سایت سنجش قرار خواهد گرفت . البته تجربه ثابت کرده که معمولا 12 ساعت زودتر اتفاق میافتد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)