بله.......
بله.......
جواب سئوال قبلیمونو که کسی نداد..
من شنیدم گوشی از پردازنده 800mh بطور کامل استفاده نمیکن،.آیا همچین چیزی درسته؟اگه آره،چطور میشه از پردازنده گوشی بطور کامل استفاده کرد ؟
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
یه سئوال دیگه هم داشتم که یادم رفت:
آیا میشه فایلی رو داخل گوشی مخفی کرد یا روی یه پوشه خاص پسورد گذاشت؟ ( البته نه کل گالری ، فقط یه پوشه خاص داخل گالری )
دوستان برای خرید احتیاج به پاسخ شما کارشناسان این گوشی دارم امیدوارم پاسخ جامعی دریافت کنم با تشکر
1-نه روش نصب نیست باید خودتون نصب کنین.(به صفحات قبل مراجعه کنین.)
2-نمیدونم ولی فکر نکنم تقلبی داشته باشه.(تا وقتی که من خریدم برادران چینی زحمت تقلبیش رو نکشیده بودن.الان نمیدونم.)
3-بله فیرم ویری که روش هست فارسی هم پشتیبانی میکنه.
4-#1234#*
5-S800MDXJC1.این فیرم ویر برای آسیای شرقی هست.نمیشه باهاش فارسی نوشت.ولی فارسی رو چپکی میتونه بخونه مثلا سامسونگ رو اینطوری مینویسه گ ن و س م ا س.
6-یه کیف کوچیک چرمی+هدفون+سی دی برنامه+خود گوشی
رم داخلی 2 نوع 8 گیگ و 2 گیگی داره.مموری هم تا 16 گیگ ساپورت میکنه.در مورد قیمت و مارک و تقلبی بودن چیزی نمیتونم بهت بگم چون 95% فلش های تو بازار تقلبین.من خودم Team Group هشت گیگ کلاس 6 خریدم و خیلی هم راضیم.تا حالا هم تقلبیش رو ندیم.یه نکته مهم تو خرید مموری کلاس مموری هست.سعی کن کلاس 6 بگیری.معمولا برای گوشی ها کلاس 2 میبندن که اصلا برای این گوشی خوب نیست و سرعتش رو فوق العاده پایین میاره.متاسفانه راهی هم برای تشخیص تقلبی بودن نیست غیر از این که ببندی رو گوشی و تو ویندوز تستش کنی.
بله به طور کامل استفاده نمیکنه.چون باتریش رو فوری خالی میکنه.اگه نرم افزاری نیاز داشت خودش به طور اتوماتیک سرعت پردازنده رو بالا میبره.البته کدی هست که بشه سرعتش رو روی 800 فیکس کرد ولی من به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
نه فقط کل گالری رو میشه رمزدار کرد.
چرا بازی هایی که واسه جت هست گرافیک پایینی دارن؟ آیا بازی که با شتابسنج کار کنه ( مثل بازی ماشینی توی 5800 ) واسه جت نیومده؟
AB جان ، من صفحات مربوط به بازی های لمسی رو خوندم. ولی آخرش نفهمیدم کدوماش رو جت جواب میدن.چون دایلاپی هستم و حجم پکای بازی ها زیاده هنوز هیچکدومو دانلود نکردم...اگه یه راهنمایی کنی و فقط صفحه ای که بازی های داخلش روی جت جواب میدن رو بگی ممنون میشم...![]()
يعني واقعا امكان Mark كردن فايلها وجود نداره ؟!!
اگه به كامپيوتر وصلش كنيم ، تنظيمات آلارم ريست ميشه ؟!!![]()
در مورد مارک کردن این گوشی بر عکس بقیه گوشیهاست مثلاً شما تو یه گوشی دیگه میخای چندتا فایلو بلوتوث کنی اول میای میگردی مارک میکنی بعد سند میکنی
تو این گوشی اول دکمه سند رو میزنی بعد کنار فایلها یک مربع برای مارک کردن میاد و مارک میکنی
خب حالا این اشکالش چیه ؟ ینی چه فرقی میکنه که دوستمون میاد میگه باید بگردی ؟ خب اونجوریم باید بگردی !
پس این هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و خیلی راحته
در مورد وصل کردن به کامپیوتر 100% مشکل از گوشی این دوستمونه ... هیچ گوشیی اینجوری نیست حتا d600 که مال چند سال پیشه
فرض كن من 800 تا عكس توي گوشي ريختم . دارم عكسا رو به دوستم نشون ميدم.
دوستم از يكي از عكسها خوشش مياد و ميگه برام با بلوتوث بفرست.
اونوقت بايد برم توي سند و دوباره بايد بيام توي 800 فايل رو بگردم تا به اون فايل برسم!!!
اين مسخره ترين مديريت فايلي هستش كه تا به حال شنيدم.
كلا از Samsung Jet نااميد شدم.
==========
من كل اين تاپيك رو خودنم و اشكالات موجود در جت رو همه رو توي اين پست خلاصه وار گفتم.
اگه دوست داشتيد ، ميتونيد اينجا بخونيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by outpost; 16-05-2010 at 12:58.
نه خیر دوست عزیز نیازی به همچین کاری نیست ... شما عکسو باز میکنی بعد میری تو منو میزنی سند
اون چیزی که من گفتم برای چندتا فایله وگرنه واسه 1 فایل اینکارا لازم نیست
حالا 1 فايل نه.
فرض كن مي خوام چندتا فايل براي دوستم بفرستم. بايد دوباره تو 800 فايل بگردم. اين با عقل جور در مياد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)