تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 233 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

آيا تو گوشي جت ، امكان قفل گذاشتن روي گالري ، دفترچه تلفن و.... وجود داره ؟
    بله.......

2. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_nz87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

جواب سئوال قبلیمونو که کسی نداد..
    من شنیدم گوشی از پردازنده 800mh بطور کامل استفاده نمیکن،.آیا همچین چیزی درسته؟اگه آره،چطور میشه از پردازنده گوشی بطور کامل استفاده کرد ؟

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

یه سئوال دیگه هم داشتم که یادم رفت:
    آیا میشه فایلی رو داخل گوشی مخفی کرد یا روی یه پوشه خاص پسورد گذاشت؟ ( البته نه کل گالری ، فقط یه پوشه خاص داخل گالری )

داره خودمونی میشه DD22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 درخواست پاسخ به این سوال

دوستان من قصد خرید این گوشی را دارم چند سوال راجع به این گوشی دارم که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
    1. ایا نرم افزارGPS بر روی گوشی نصب است و در کل ایا جی پی اس ان خوب جواب می دهد ایا نقشه ایران و شهری را که در ان سکونت داری را میتوانی در گوشی داشته باشی
    2.اینها مدل تقلبی هم دارتد یا خیر اگر دارند مدل اصلی را چطور می توان تشخیص داد
    3.ایا برای نوشتن اس ام اس از زبان فارسی پشتیبانی میکند یا خیر
    4.برای بدست اوردن فریمور گوشی از چه رمزی باید استفاده کنیم
    5. اخرین فریمور این گوشی که ارائه شده است چیست مشخصات انرا برایم بگذارید
    6.همراه این گوشی فروشنده باید چه چیزهایی را ارائه دهد رم داخل گوشی چند گیگ است و ایا امکان خرید رم جانبی برای گوشی هم وجود دارد تا چه مقداری را ساپورت می کند در مورد قیمت رمها هم توضیح دهید و اینکه ایا مدل تقلبی دارند یا نه برای خرید رم چه مارکی را بگیرم
    دوستان برای خرید احتیاج به پاسخ شما کارشناسان این گوشی دارم امیدوارم پاسخ جامعی دریافت کنم با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان من قصد خرید این گوشی را دارم چند سوال راجع به این گوشی دارم که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
    1. ایا نرم افزارGPS بر روی گوشی نصب است و در کل ایا جی پی اس ان خوب جواب می دهد ایا نقشه ایران و شهری را که در ان سکونت داری را میتوانی در گوشی داشته باشی
    2.اینها مدل تقلبی هم دارتد یا خیر اگر دارند مدل اصلی را چطور می توان تشخیص داد
    3.ایا برای نوشتن اس ام اس از زبان فارسی پشتیبانی میکند یا خیر
    4.برای بدست اوردن فریمور گوشی از چه رمزی باید استفاده کنیم
    5. اخرین فریمور این گوشی که ارائه شده است چیست مشخصات انرا برایم بگذارید
    6.همراه این گوشی فروشنده باید چه چیزهایی را ارائه دهد رم داخل گوشی چند گیگ است و ایا امکان خرید رم جانبی برای گوشی هم وجود دارد تا چه مقداری را ساپورت می کند در مورد قیمت رمها هم توضیح دهید و اینکه ایا مدل تقلبی دارند یا نه برای خرید رم چه مارکی را بگیرم
    1-نه روش نصب نیست باید خودتون نصب کنین.(به صفحات قبل مراجعه کنین.)

2-نمیدونم ولی فکر نکنم تقلبی داشته باشه.(تا وقتی که من خریدم برادران چینی زحمت تقلبیش رو نکشیده بودن.الان نمیدونم.)

3-بله فیرم ویری که روش هست فارسی هم پشتیبانی میکنه.

4-#1234#*

5-S800MDXJC1.این فیرم ویر برای آسیای شرقی هست.نمیشه باهاش فارسی نوشت.ولی فارسی رو چپکی میتونه بخونه مثلا سامسونگ رو اینطوری مینویسه گ ن و س م ا س.

6-یه کیف کوچیک چرمی+هدفون+سی دی برنامه+خود گوشی

رم داخلی 2 نوع 8 گیگ و 2 گیگی داره.مموری هم تا 16 گیگ ساپورت میکنه.در مورد قیمت و مارک و تقلبی بودن چیزی نمیتونم بهت بگم چون 95% فلش های تو بازار تقلبین.من خودم Team Group هشت گیگ کلاس 6 خریدم و خیلی هم راضیم.تا حالا هم تقلبیش رو ندیم.یه نکته مهم تو خرید مموری کلاس مموری هست.سعی کن کلاس 6 بگیری.معمولا برای گوشی ها کلاس 2 میبندن که اصلا برای این گوشی خوب نیست و سرعتش رو فوق العاده پایین میاره.متاسفانه راهی هم برای تشخیص تقلبی بودن نیست غیر از این که ببندی رو گوشی و تو ویندوز تستش کنی.

من شنیدم گوشی از پردازنده 800mh بطور کامل استفاده نمیکن،.آیا همچین چیزی درسته؟اگه آره،چطور میشه از پردازنده گوشی بطور کامل استفاده کرد ؟

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

یه سئوال دیگه هم داشتم که یادم رفت:
    آیا میشه فایلی رو داخل گوشی مخفی کرد یا روی یه پوشه خاص پسورد گذاشت؟ ( البته نه کل گالری ، فقط یه پوشه خاص داخل گالری )
    بله به طور کامل استفاده نمیکنه.چون باتریش رو فوری خالی میکنه.اگه نرم افزاری نیاز داشت خودش به طور اتوماتیک سرعت پردازنده رو بالا میبره.البته کدی هست که بشه سرعتش رو روی 800 فیکس کرد ولی من به هیچ وجه توصیه نمیکنم.

نه فقط کل گالری رو میشه رمزدار کرد.

6. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_nz87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

چرا بازی هایی که واسه جت هست گرافیک پایینی دارن؟ آیا بازی که با شتابسنج کار کنه ( مثل بازی ماشینی توی 5800 ) واسه جت نیومده؟
    AB جان ، من صفحات مربوط به بازی های لمسی رو خوندم. ولی آخرش نفهمیدم کدوماش رو جت جواب میدن.چون دایلاپی هستم و حجم پکای بازی ها زیاده هنوز هیچکدومو دانلود نکردم...اگه یه راهنمایی کنی و فقط صفحه ای که بازی های داخلش روی جت جواب میدن رو بگی ممنون میشم...

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درسته رابط کاربری یه چیز کاملا سلیقه ای هست ولي وقتي يك گوشي ميخري با اين قيمت اين همه تبليغ ديگه خنده داره همچين مشكلي داشتن.به قول دوستمون: تورو خدا تا چیزی رو ازش استفاده نکردین راجع بهش حرف نزنید و نظر ندید. پس معلومه شما هم تا حالا جت دستت نگرفتي
    تو گوشي قبليم ميشد يك آهنگ رو انتخاب كني بعد تو آپشن گزينه delete.ولي تو جت شما نميتوني كلا فايلي رو select يا highlite كني. بايد اول بزني delete بعد همه فايلاتو جلوي چشمت رديف ميكنه،سپس دو ساعت بايد بگردي فايل مورد نظر رو پيدا كني و در آخر خلاص بشي از اون فايل.
    تازه يك چيز جالب ديگه هم از اين سامسونگ ديدم كه نميدونم از گوشي منه يا براي همه هست.وقتي گوشي روشن خاموش ميشه يا به كامپيوتر با كابل وصلش ميكنم ،تمام setting ها حالت اول كارخونه رو پيدا ميكنه. در مورد Alarm كه دوساعت زنگ مورد علاقه و ميزان صدا و حالتش رو انتخاب ميكنم ،ديگه نبايد ريست كنم چون ميپره. البته با شناختي كه از سامسونگ پيدا كردم بعيده فقط گوشي من اينجور باشه!!!

يعني واقعا امكان Mark كردن فايلها وجود نداره ؟!!

اگه به كامپيوتر وصلش كنيم ، تنظيمات آلارم ريست ميشه ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

يعني واقعا امكان Mark كردن فايلها وجود نداره ؟!!

اگه به كامپيوتر وصلش كنيم ، تنظيمات آلارم ريست ميشه ؟!!
    در مورد مارک کردن این گوشی بر عکس بقیه گوشیهاست مثلاً شما تو یه گوشی دیگه میخای چندتا فایلو بلوتوث کنی اول میای میگردی مارک میکنی بعد سند میکنی
    تو این گوشی اول دکمه سند رو میزنی بعد کنار فایلها یک مربع برای مارک کردن میاد و مارک میکنی
    خب حالا این اشکالش چیه ؟ ینی چه فرقی میکنه که دوستمون میاد میگه باید بگردی ؟ خب اونجوریم باید بگردی !
    پس این هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و خیلی راحته

در مورد وصل کردن به کامپیوتر 100% مشکل از گوشی این دوستمونه ... هیچ گوشیی اینجوری نیست حتا d600 که مال چند سال پیشه

10. 2 کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در مورد مارک کردن این گوشی بر عکس بقیه گوشیهاست مثلاً شما تو یه گوشی دیگه میخای چندتا فایلو بلوتوث کنی اول میای میگردی مارک میکنی بعد سند میکنی
    فرض كن من 800 تا عكس توي گوشي ريختم . دارم عكسا رو به دوستم نشون ميدم.

دوستم از يكي از عكسها خوشش مياد و ميگه برام با بلوتوث بفرست.

اونوقت بايد برم توي سند و دوباره بايد بيام توي 800 فايل رو بگردم تا به اون فايل برسم!!!

اين مسخره ترين مديريت فايلي هستش كه تا به حال شنيدم.

كلا از Samsung Jet نااميد شدم.

==========

من كل اين تاپيك رو خودنم و اشكالات موجود در جت رو همه رو توي اين پست خلاصه وار گفتم.

اگه دوست داشتيد ، ميتونيد اينجا بخونيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by outpost; 16-05-2010 at 12:58.

12. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فرض كن من 800 تا عكس توي گوشي ريختم . دارم عكسا رو به دوستم نشون ميدم.

دوستم از يكي از عكسها خوشش مياد و ميگه برام با بلوتوث بفرست.

اونوقت بايد برم توي سند و دوباره بايد بيام توي 800 فايل رو بگردم تا به اون فايل برسم!!!

اين مسخره ترين مديريت فايلي هستش كه تا به حال شنيدم.

كلا از Samsung Jet نااميد شدم.

==========

من كل اين تاپيك رو خودنم و اشكالات موجود در جت رو همه رو توي اين پست خلاصه وار گفتم.

اگه دوست داشتيد ، ميتونيد اينجا بخونيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه خیر دوست عزیز نیازی به همچین کاری نیست ... شما عکسو باز میکنی بعد میری تو منو میزنی سند
    اون چیزی که من گفتم برای چندتا فایله وگرنه واسه 1 فایل اینکارا لازم نیست

14. این کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه خیر دوست عزیز نیازی به همچین کاری نیست ... شما عکسو باز میکنی بعد میری تو منو میزنی سند
    اون چیزی که من گفتم برای چندتا فایله وگرنه واسه 1 فایل اینکارا لازم نیست

حالا 1 فايل نه.

فرض كن مي خوام چندتا فايل براي دوستم بفرستم. بايد دوباره تو 800 فايل بگردم. اين با عقل جور در مياد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •