سلام.خوب هستید؟خبری از نسخه بعدی این بازی نیست؟
![]()
سلام.خوب هستید؟خبری از نسخه بعدی این بازی نیست؟
![]()
کاری که نداره دوست من!
شما دوربینی که بالا سرت رو فعال کن!
اینطوری لیزر ها رو میبینی!وقتی رسیدی به صندلی از روش بپر!بین اون هایی هم که روشن خاموش میشن وایسا بعدی که خاموش شد زود برو از جلوش رد شو!اونجایی هم که از دو طرف میان و مربع و مستطیل تشکیل میدن یکم صبر میخواد!وقتی بزرگ شدن به صورت نشسته و آهسته نرو!وقتی بزرگ شدن جا برای تو هست وایساده برو و بعدش از دیوار برو بالا!!
بازم رد نشد بگو تا بیشتر توضیح بدم لااقل بگو کجاش گیر کردی!!
فعلا که چیزی نگفتن مسئولان یوبی سافت!سلام.خوب هستید؟خبری از نسخه بعدی این بازی نیست؟
![]()
حتی شایعه ای هم در نیومده!!
سلام دوستان
من هر کاری میکنم رزولوشن بازی splinter cell conviction تو تنظیمات از 768*1024 بالاتر نمیره ... حداکثرش همینه یا مشکل از جای دیگه ست؟ چون اصلا آپشنی بالاتر از این رزولوشن وجود نداره تو لیستش تا من انتخاب کنم... ضمنا من با لپتاپ سونی سری fw با حداکثر رزولوشن 900*1600 بازی میکنم... تو هیچ بازی دیگه ای این مشکلو ندارم
ممنون از توجه تون
شما پچ 1.2 رو دانلود کنی ضرر نداره که ادعاش شده باگهای زیادی از بازی از جمله مشکل در تنظیمات رزولوشن بازی رو از بین میبره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب این پچ کرک بازی رو از بین نمیبره ؟
لینک مستقیم از این پچ ندارید ؟
سلام خوب هستید
اقا من خیلی وقته که بازیو خریدم ولی بعد نصب بازی، همون اول که ارم ubi میاد تموم میشه یه error میده از این don't send بعد از بازی میپره بیرون حالا من باید چی کار کنم
هومان جان لطف کردند کزک رو هم هعمرا پچ توی همون فایل rar گذاشتند
شرمنده رفقا(حالا هر کدومتون) چون خیلی از لینکهای موجود توی نت کرک رو همراش ندارند
ولی فکر کنم لینک دومش تا سرعت 3Mb بر ثانیه رو حتی برای کاربرای free هم ساپورت میکنه فایلش هم کلا 24MB که بیشتر نیست
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
به احتمال 90% برمیگرده به درایور گرافیکت مخصوصا اگه ATI هست باید درایورت رو به روز کنی...
(البته شما هم اگه به همراش این پچی که بالا گفتم دانلود کنی ضرر نداره)![]()
سلام اون دوربین که میگین کجاست که فعالش کنم؟
سلام
من اونجا گیر کردم که میای یه تلویزیون میزی هستش که چراغ لیزریم بالاسرشه و خوب نمیدونم چیکار کنم از اسانسور پشت سر هم مامور میاد طبقه پائینم که نمیشه رفت میمیری
یه لوله هم هست که بالا بری باز از بقل اسانسور میای پائین مسیر دیگه ای نداره
کمکم میکنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)