کاش این مدل تکنولوژی dlna هم داشت.راستی اون مدلی که با همین مشخصاته و گرافیک بهتری برای game داره قیمتش چنده؟
کاش این مدل تکنولوژی dlna هم داشت.راستی اون مدلی که با همین مشخصاته و گرافیک بهتری برای game داره قیمتش چنده؟
حدود 560 اگه اشتباه نکنم
سلام دوستان
خدا این لپتاپ ایسر 5738Z و کمپانی ایسر رو نگه داره
این لپتاپ هم خیلی بهتر از لپتاپ دل 1545 که قبل از خرید ایسر مد نظرم بود خوب بود و هم خوب دراومد و هم خیلی صرفه جویی اقتصادی شد برام
من دقیقاً سه ماه پیش 5738Z رو به قیمت 555 تومن از تهران خریدم و آوردمش تبریز و الان خیلی راضی هستم ازش
از آقای حمید هم به خاطر ایجاد این تاپیک ممنونم
موفّق باشید![]()
آقا حميد شما نظري نداريد؟؟؟
آخرین اخبار بازار:
5738زد : 560000 علاءالدین
5738زدجی: فعلا در بازار نیست
5738جی: 780000 پاساژ هدیه
نظر خاصي ندارمسلام
بحث مانيتورها به كجا كشيد؟ بالاخره اين سري جديد 5738z كه ما خريديم LED هست يا LCD؟
كسي عكسي يا مقايسه اي گذاشت؟؟
تاپيك رو گم كردم. نميدونم همينجا بحث ميشد يا جاي ديگه؟ ولي يادمه شما داشتيد پيگيري ميكرديد و يه جورايي ثابت شده بود اين جديدا LED نيستند و كلي حال مارو گرفته بوديد. لطفا" هر كي از دوستان يادشه كمك كنه تا ما از نگراني دربيائيم.
اي لعنت به اين سازگار ارقام. كاش همون سري هاي قديمي رو ميداد و يا حداقل قبلش اطلاع ميداد كه ميخواد چه تغييراتي بده...
آقا حميد شما نظري نداريد؟؟؟
چون به نظر من كاري نميشه كرد
دوستان بررسي كردن و ديدن كه ال سي دي معمولي است
يك مدل 5738z توي بازار هست با هارد 320 و رم 3Gb ddr2 و cpu t4300 (البته روش t4200 نوشته! ) به قيمت 630000 كه البته من 610 خريدم. يكسري قطعاتش رو هم عوض كردن كه از قبلي بهتره مثل بلوتوث كه bcm2046 شده. در كل چيز خوبيه!
كسي از دوستان اطلاعي نداره چرا سايتمدتيه كه باز نميشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپديتهاي آفلاين NOD32 رو ميخوام.
من دیگه صبرم داره تموم میشه
یه نفر یه لپ تاپ خوب زیر 750 چوق به ما معرفی کنه توی همین یکی دوروز می خوام بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)