دوستان گل فيفا باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي فيفا11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
دوستان گل فيفا باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي فيفا11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
میشه لینکش رو بدی؟نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
دوستان کسی جای آموزش remapdevdata رو بلد نیست و نسخه فارسیش؟؟؟
بگردین اینو واسه من پیدا کنید تادموی فیفا10 اومده!!!!
9کره همگی.ممنون
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
سلام؛
دادم که، بیا دوباره میدم:
http://twitter.com/diddie
محتوای مخفی: اینم ف ی ل ت ر شکن
خدا به همراهت، ممنون از اینکه به اعتراضات ما گوش کردی!
در ضمن انتشار دمو احتمالا به 3 ساعت و نیم دیگر موکول شد تا با نسخه PS3 همزمان شود. بازم میگم احتمالا.
اینم یک تعبیر دیگر:
On twitter its updating "@sly1996 PC demo should be available in the next hour or two - final
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت بعدی:
second message. was made about 30 min ago, so hopefully in an hours time
یعنی شاید یه ساعت دیگه، احتمالات زیاده!
در هلند 9 ساعت و 4 دقسقه دیگر میشه 11 سپتامبر!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PC demo should be available in the next hour or two - final testing going on right now.
دموی پیسی یک تا حداکثر دو ساعت دیگه منتشر میشه - الآن در حال تست نهایی هستند.
PS3 Demo Coms At 5 or 6 PM.
دموی پلی استیشن 3 تا سه تا حداکثر 4 ساعت دیگه منتشر میشود.
Last edited by MHSou; 10-09-2009 at 16:29. دليل: 4FUN!!!
این EA دیگه داره حاله منو به هم میزنه. کم ما رو واسه نکست جن بودنه فیفا ی PC زجر داد که باز این مسخره بازیهاش رو واسه عرضه دمو راه انداخته !
اقا مارو باش
تازه مگه لینکش بیاد در جا میشه بازی کرد
اگه 1 گیگ باشه من می تونم توی 10 ساعت دانلود کنم با اینترنت 256
یعنی فردا سحر باید بازی رو تست کنم پس 1 یا 2 ساعت توفیری نداره فعلا منتظرم
کسی نبود به درد ما برسه!!!!![]()
چند ساعت پیش بعضی از کاربران نسخه دمو رو بازی کردن بعضی از فید بک هاشون جالب به نظر میرسه مثلا :
- درجه WORLD CLASS واقعا سخت شده یک نفر میگفت من با چلسی یک صفر از بارسا باختم و با یووه در مقابل مارسی صفر صفر کردم .
- مشکلات سیستم پنالتی که توی ساخت قبلی ( 24 JUNE ) وجود داشت , برطرف شده .
- مشکل پریدن دروازه بان در زمان ضربات ایستگاهی که در نسخه 24 ژوئن وجود داشت درست شده .
- چیزای جدیدی به بازی اضافه شده مثلا داور در حین بازی تلاش میکنه که با توپ برخوردی نداشته باشه .
- هنوز مثل فیفا 09 مشکل فریم ریت که توی بعضی از ورزشگاهها وجود داشت اینجام همونطوره .
- حرکت 360 درجه خیلی عالیه .
- تصاویر ورود بازیکنان به بازی زیاد جالب به نظر نمیرسه .
- انیمیشن های جدیدی در زمان تعویض بازیکنان اضافه شده .
- انیمیشن های جدیدی در بازی به چشم میخوره .
و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)