محمود جان تو که ماشاا... همیشه کانکتی این French Consumer Electronics Company که تو عکس های منتشر شده بود رو سرچ کن ، شاید یه چیزهایی گیرمون بیاد. بازم ممنون![]()
محمود جان تو که ماشاا... همیشه کانکتی این French Consumer Electronics Company که تو عکس های منتشر شده بود رو سرچ کن ، شاید یه چیزهایی گیرمون بیاد. بازم ممنون![]()
تو درگیری تن به تن من امتحان کردم بیشتر بادی بالانس هست که تاثیر داره . به هر حال خیلی سخته مثلآ بازیکنی مثل مسی که کل فصل رو بازی میکنه دو بازی در میون بازی بدیم
بهترین کار اینه که یه سیستم بدن سازی حرفه ای بزارن ...
مثلا عین واقعیت بازیکن بعد بازی خسته میشه بعد با بدن سازی دوباره تا یه حدی مثل قبلش میشه بعد هر چند تا بازی که زیاد مهم نیست بازیکن فیکستو استراحت بدی تا فول شه ....
بعدم مربی به بدنسازی تیمت استخدام کنی ومثل فیفا باشه هر چی مربی بهترو ورزیده تر باشه بهتر بازیکنات ریکاوری میشن...
دوستان نظرتون در مورد سرعت روند بازی چیه؟ در 2009 سرعت بازی زیاد بود یا کم بوده؟؟
دوست دارید در سری بعد چجوری باشه؟؟
به نظر من باید کم بشه تا به واقعیت نزدیکتر شهدوستان نظرتون در مورد سرعت روند بازی چیه؟ در 2009 سرعت بازی زیاد بود یا کم بوده؟؟
دوست دارید در سری بعد چجوری باشه؟؟
منم موافقم![]()
یه مقدار باید کم بشه . این تو سر توپ زدن هم باید یه ذره سخت تر بشه بازیکنان مدافع انقدر هم خنگ نیستن با یه سره توپ محو بشن
كسي نميدونه ليگ المان تو بازي هست يا نيست ؟
اینو خوب اومدی الان با سر توپ میشه یه تنه گل زداین تو سر توپ زدن هم باید یه ذره سخت تر بشه بازیکنان مدافع انقدر هم خنگ نیستن با یه سره توپ محو بشن
یه جا خوندم که لیگ المان و تیم ملی المان بطور کامل در بازی هستند.....ولی هنوز خبر رسمی از کونامی در رابطه با این موضوع اعلام نشده..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)