دوستان، قدرت Upscaling این دستگاه چطور است؟
آیا مانند یک DVD Player می تواند فایلهای DVD , VCD را در یک تلویزیون Full HD پخش کند؟
دوستان، قدرت Upscaling این دستگاه چطور است؟
آیا مانند یک DVD Player می تواند فایلهای DVD , VCD را در یک تلویزیون Full HD پخش کند؟
Last edited by Artam01; 10-11-2010 at 21:39.
-خروجي فوق العاده خوبي داره در مورد اپسكيلينگ هم من مدتي قبا تست كردم خيلي عالي جواب ميده دقيقا مشابه xbox 360 با اون چيپست گرافيك پر قدرتش
ممنون ابی جان.
یه سوال دیگه اگه من یه دی وی دی رو کپی کنم تو یو اس بی می تونه فیلم رو با زیرنویس پخش کنه؟
و اینکه آیا مشکل رجیون توی این دستگاه پیش نمی آد؟
دوست عزیز سلام بله میشه راحت دید فقط تو فلش که ریختی تو فولدر ویدئو تی اس برز که راحت با زیر نویس و منو خود فیلم بالا بیاد
-خواهش ميكنم در مورد vob ها با زير نويس كه دوستمون فرمودند
-در مورد ريجن ها هم تا جايي كه من ميدونم مشكلي نداره من قبلا اين دستگاه رو داشتم و خيلي ازش راضي بودم
مخصوصا براي خروجي فوق العاده خوب و با كيفيتش و همينطور رنگ ها ي زنده و شادابي كه ميتونيد از خروجي اين دستگاه بگيرين![]()
عزیزان آیا WD HUB هم تو بازار هست و اگر هست آیا پردازنده هاش فرقی با WD live داره؟ منظورم اینه که آیا مدلهای WD HUB , WD PLUS آیا قدرت اجراییشون بیشتر شده تا مدل اولی؟ یا اینکه فقط یک سری امکانات جانبی بهشون اضافه شده است؟
دوستان من پنج شنبه برای خرید این دستگاه به بازار رضا و ایران و علاعدین و اکثر صوتی تصویریهای جمهوری مراجعه کردم هیچ مدلی که نداشتن هیچ حتی خیلی هاشون ابراز بی اطلاعی مکردند واصلآ نمیدونستن چی هست حتی بازار رضا هم هیچکس نمیدونست چی هست حتی یه مغازه هم محض رضای خدا هم نمیدونست چیه که راهنمای کنه
حالا عزیزانی که خریدن یه آدرس دقیق یا یه سایت معتبر معرفی کنن برای خرید![]()
سلام دوستان:
ایا به WD LIVE میشه درایو اپتکال اکسترنال برای پخش مستقیم dvd disk وصل کرد؟
من dvd فیلم لاست رو کپی کردم روی فلش و از اون ایمیج نگرفتم حالا فلش رو میزنم به دستگاه اون منو اصلی رو میاره م گزینه play all رو که میزنم تصویر کند میشه و گاهی صداش قطع میشه
چکارش کنم راستی دستگاه با اخرین فریمور بتا اپدیت شده
یا علی- ادیب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطور که به نظر می آد WD کیفیت صدای خیلی خوبی ندارد،صدای 5.1 رو هم با کابل HDMI ساپورت نمیکند و باید حتمن از Optical برای صدای DTS سود برد.
آیا اچ دی پلیری هست که صدای بهتری داشته باشد؟
Bought one of those for my Dad for Christmas (purchased in Singapore, not Thailand though) for him to use with his plasma TV. It's excellent, anyone who sees it in your house is likely to want to buy one for themselves. Compatibility with avi and mkv files downloaded from various sources has thus far been 100% and it can even do neat things such as playing DVD content straight out of an ISO file. Picture quality is excellent; sound quality is a little less so (it sounds fine playing back your typically movie but audiophiles will likely find it lacking in quality compared to a mid-priced CD player when playing back FLAC files that were ripped from CD's). The networking connectivity is cool but a bit quirky - it can be a battle to get it to see all of the computers on your network and if you intend to playback ISO copies of DVD's or BlueRay content off a networked PC you might want to use a wired ethernet connection instead of a wifi adapter as the latter can be prone to stuttering/freezing. My Dad has an old G wifi adapter that seems to be benchmarking at (only) about 8 Mb/sec inside his house and it's not up to the task of playing back uncompressed DVD content over the network but no such problems exist when playing mkv rips of the same content. With a wired connection that problem disappears. Overall, I'd say that it's a great product - not just good for the money but just plain good.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)