امیر جان میدونی که real player فایل های diix رو ساپورت نمیکنه میخواستم ببینم با core player باز میشه،چون من وقتی divix رو با بلوتوث گرفتم موقع سیو میگه ساپورت نمیشه و سیو نمیکنه اما اگه core player باز کنه خوب مشکل حله امیدوارم متوجه کرده باشم
امیر جان میدونی که real player فایل های diix رو ساپورت نمیکنه میخواستم ببینم با core player باز میشه،چون من وقتی divix رو با بلوتوث گرفتم موقع سیو میگه ساپورت نمیشه و سیو نمیکنه اما اگه core player باز کنه خوب مشکل حله امیدوارم متوجه کرده باشم
سلام
فکر کنم مشکلتو فهمیدم.
ببین آقا امید شما باید با برنا مه ای مثل x-plor فایلهایی مثل divx رو به ممورری منطقل کنید و بعد با core player ببینیدشون.
شما فایل های دایویکس رو از بلوتوس میگیری؟پدر بلوتوس و گوشی رو در میاری که.
دقیقا همین کاری که دوستمون گفتن رو انجام بده مشکلت حل میشه.برو تو X-Plore بعدش 4 رو بزن بعد فایل هات رو کپی کن.
انجمن ارتباطات سیارCTIA اخیرا اسامی برندگان اولین دوره اهدای جوایز Holidays Awards را منتشر کرد.
این فهرست شامل ابزارهای الکترونیکی موبایل و برنامههای کاربردی است.
در مراسمی که در طی نمایشگاه CTIA2009 برگزار شد ، به برندگان این برنامه جوایزی اهدا شد.
محصولات شرکت کننده در 7 دستهبندی مختلف در زمینه نوآوری ، کاربرد و خلاقیت توسط هیئتی متشکل از گزارشگران و تحلیلگران مورد بررسی قرار گرفت.
در بین برندگان CTIA Hot 2009 اسامی آشنایی به چشم میخورد از جمله:
بهترین گوشی دوربیندار :
Nokia N86 8MP Samsung Memoir Sony Ericsson C905a Cyber-Shotبهترین برنامه کاربردی موبایل:
برنامه کاربردیGeodelic برای گوشی آیفون برنامه کاربردی Jitterbug LiveNurse برنامه کاربردی TeleNav GPS Navigator( ورژن 5.5)بهترین ابزار مجهز به موبایل اینترنت یا نت بوک:
Adamo از کمپانی Dell Dell Inspiration Mini10 Novatel Wireless برای MiFi Intelligent Mobile Hotspotبهترین گوشیهای هوشمند:
HTC Touch Pro2 Samsung Rougeمنبع خبري: GSM
Last edited by SevenHaft; 10-10-2009 at 17:45.
ایول به سامسونگ ....تو دو رده نماینده داره
راستي قضيه اين ورژن 20 چي شد اخرش خوبه يا نه ؟
هنوز خبري از اين ورژن براي nsu نيست كي مياد؟
چه عجب اقا امیر تشکر کرده؟ایولللللللل seven...
از کجا بفهمم که گوشی n86 هک شده .یا در حالت هک قرار گرفته .یا برنامه هک اون چیه .چه طور حالت هکش رو برطرف کنم ممنونم
برنامه گارمین طبق راهنما نصب شد.هیچ ارروری نداد.ولی طبق مراحل آموزش داده شده مرحله use attached/built in نمیاد.آیا این کار باید در فضای باز باشه
قبل از خرید گوشی نوکیا تقریبا یکسال همه مدل گوشی رو بررسی کردم.
بین tuch hd و N86 مونده بودم .بلاخره n86 روخریدم .دیدم همه حرفهایی که دربارش میزدن فقط سلیقه های شخصی بوده .حالا نظر من در مورد این گوشی .
دوربین حرف نداره کاملا راضی کننده.استیلش تو دست وکیفیت کوشی عالی.صدای طرف مقایل کمی بم.ولی صدای شما با کیفیت و بلند هست.سرعت باز شدن منوها برای من راضی کننده هست 97 درصد بدون وفقه(سرعت خیلی خوب).صدای موسیقی و فیلم کاملا بدون نقص و راضی کننده و بلند.فیلمبرداری و عکسبرداری رقیب نداره.کشویی با لقی کمی که داره (فقط در حالت بسته بودن) درحین کار هیچ مشخص نیست(اگر باهاش ور بری کمی مشخص هست).برای من تقریبا 20 ساعت باطریش کار کرد.چون پردازش تصویرش بالاست اگر فقط با منوهاش و برنامه ها کار کنید (بدون پخش موسیقی و فیلم ) تقریبا 1 روز کار میکنه .ولی من فکر میکنم باطری گوشی من اصل و با کیفیت نیست.چون برای بعضی ها تا دو روز تقریبا با اجرای همه نوع برنامه کار میکنه.با usb شارژ میشه.برای من اگر باطریش تمام بشه بعد از 20 دقیقه روشن کردن گوشی باز کار میکنه.چون اهل بازی نیستم در این مورد نظری ندارم.چون باعث خرابی زود باطری و کیبرد و گرافیک گوشی میشه.اثر انگشت رو پشت قاب نمیمونه ولی روی LCD زیاد.
یه چیزی که کسی تا حالا دربارش جایی نگفته اینکه .کلید منو به طور مداوم هر چند ثانیه خیلی ملایم خاموش و روشن میشه تا در تاریکی جای گوشی مشخص بشه.قابل تنظیمه که به طور خودکار مصرف باطری رو کم کنه.شتاب سنج فوق العاده با حرکت خیلی آرام هم از افقی به عمودی یا بالعکس واکنش نشان میدهد.GPS توپ کار میکنه در عرض کمتر از 2 دقیقه ماهواره رو پیدا میکنه.
کلید ها بسیار راحت .به جز دو کلید چپ و راست زیر LCD که کمی مشکل با انگشت فشارش بدیم ولی بعد عادی میشه.اما این دو کلید در زما استفاده به طور افقی از کوشی بسیار راحت استفاده میشه.
آقا در کل اگر این گوشی رو دوست داری بخری ولی میترسی مشکل داشته باشه .بخرش .عالیه بعد متوجه میشی.تو سایتها نظرات شخصی کمی قلو شده آدمو میترسونه.فقط در زمان خرید مطمئن باش که قطعات اصل بکار رفته. وسلام
اگر سوالی داشتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بدید جواب میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)