تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 228 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2278

نام تاپيک: کلوپ N86

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

امیر جان میدونی که real player فایل های diix رو ساپورت نمیکنه میخواستم ببینم با core player باز میشه،چون من وقتی divix رو با بلوتوث گرفتم موقع سیو میگه ساپورت نمیشه و سیو نمیکنه اما اگه core player باز کنه خوب مشکل حله امیدوارم متوجه کرده باشم

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

امیر جان میدونی که real player فایل های diix رو ساپورت نمیکنه میخواستم ببینم با core player باز میشه،چون من وقتی divix رو با بلوتوث گرفتم موقع سیو میگه ساپورت نمیشه و سیو نمیکنه اما اگه core player باز کنه خوب مشکل حله امیدوارم متوجه کرده باشم
    سلام
    فکر کنم مشکلتو فهمیدم.
    ببین آقا امید شما باید با برنا مه ای مثل x-plor فایلهایی مثل divx رو به ممورری منطقل کنید و بعد با core player ببینیدشون.

3. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

شما فایل های دایویکس رو از بلوتوس میگیری؟پدر بلوتوس و گوشی رو در میاری که.
    سلام
    فکر کنم مشکلتو فهمیدم.
    ببین آقا امید شما باید با برنا مه ای مثل x-plor فایلهایی مثل divx رو به ممورری منطقل کنید و بعد با core player ببینیدشون.
    دقیقا همین کاری که دوستمون گفتن رو انجام بده مشکلت حل میشه.برو تو X-Plore بعدش 4 رو بزن بعد فایل هات رو کپی کن.

5. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض اسامی فینالیست‌های CTIA Hot 2009

انجمن ارتباطات سیارCTIA اخیرا اسامی برندگان اولین دوره اهدای جوایز ‌Holidays Awards را منتشر کرد.
    این فهرست شامل ابزارهای الکترونیکی موبایل و برنامه‌های کاربردی است.
    در مراسمی که در طی نمایشگاه CTIA2009 برگزار شد ، به برندگان این برنامه جوایزی اهدا شد.
    محصولات شرکت کننده در 7 دسته‌بندی مختلف در زمینه نوآوری ، کاربرد و خلاقیت توسط هیئتی متشکل از گزارشگران و تحلیلگران مورد بررسی قرار گرفت.
    در بین برندگان ‌CTIA Hot 2009 اسامی آشنایی به چشم می‌خورد از جمله:

بهترین گوشی دوربین‌دار :
    • Nokia N86 8MP
    • Samsung Memoir
    • Sony Ericsson C905a Cyber-Shot
    بهترین برنامه کاربردی موبایل:
    • برنامه کاربردی‌Geodelic برای گوشی آیفون
    • برنامه کاربردی Jitterbug LiveNurse
    • برنامه کاربردی TeleNav GPS Navigator‌( ورژن 5.5)
    بهترین ابزار مجهز به موبایل اینترنت یا نت بوک:
    • Adamo از کمپانی Dell
    • Dell Inspiration Mini10
    • Novatel Wireless برای MiFi Intelligent Mobile Hotspot
    بهترین گوشی‌های هوشمند:
    • HTC Touch Pro2
    • Samsung Rouge
    منبع خبري: GSM
    Last edited by SevenHaft; 10-10-2009 at 17:45.

7. 3 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

ایول به سامسونگ ....تو دو رده نماینده داره

9. این کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

راستي قضيه اين ورژن 20 چي شد اخرش خوبه يا نه ؟

هنوز خبري از اين ورژن براي nsu نيست كي مياد؟

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

چه عجب اقا امیر تشکر کرده؟ایولللللللل seven...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض سوال n86هک شده

از کجا بفهمم که گوشی n86 هک شده .یا در حالت هک قرار گرفته .یا برنامه هک اون چیه .چه طور حالت هکش رو برطرف کنم ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض سوال gps گوشی n86

برنامه گارمین طبق راهنما نصب شد.هیچ ارروری نداد.ولی طبق مراحل آموزش داده شده مرحله use attached/built in نمیاد.آیا این کار باید در فضای باز باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض نظر شخصی بعد خری n86

قبل از خرید گوشی نوکیا تقریبا یکسال همه مدل گوشی رو بررسی کردم.
    بین tuch hd و N86 مونده بودم .بلاخره n86 روخریدم .دیدم همه حرفهایی که دربارش میزدن فقط سلیقه های شخصی بوده .حالا نظر من در مورد این گوشی .
    دوربین حرف نداره کاملا راضی کننده.استیلش تو دست وکیفیت کوشی عالی.صدای طرف مقایل کمی بم.ولی صدای شما با کیفیت و بلند هست.سرعت باز شدن منوها برای من راضی کننده هست 97 درصد بدون وفقه(سرعت خیلی خوب).صدای موسیقی و فیلم کاملا بدون نقص و راضی کننده و بلند.فیلمبرداری و عکسبرداری رقیب نداره.کشویی با لقی کمی که داره (فقط در حالت بسته بودن) درحین کار هیچ مشخص نیست(اگر باهاش ور بری کمی مشخص هست).برای من تقریبا 20 ساعت باطریش کار کرد.چون پردازش تصویرش بالاست اگر فقط با منوهاش و برنامه ها کار کنید (بدون پخش موسیقی و فیلم ) تقریبا 1 روز کار میکنه .ولی من فکر میکنم باطری گوشی من اصل و با کیفیت نیست.چون برای بعضی ها تا دو روز تقریبا با اجرای همه نوع برنامه کار میکنه.با usb شارژ میشه.برای من اگر باطریش تمام بشه بعد از 20 دقیقه روشن کردن گوشی باز کار میکنه.چون اهل بازی نیستم در این مورد نظری ندارم.چون باعث خرابی زود باطری و کیبرد و گرافیک گوشی میشه.اثر انگشت رو پشت قاب نمیمونه ولی روی LCD زیاد.
    یه چیزی که کسی تا حالا دربارش جایی نگفته اینکه .کلید منو به طور مداوم هر چند ثانیه خیلی ملایم خاموش و روشن میشه تا در تاریکی جای گوشی مشخص بشه.قابل تنظیمه که به طور خودکار مصرف باطری رو کم کنه.شتاب سنج فوق العاده با حرکت خیلی آرام هم از افقی به عمودی یا بالعکس واکنش نشان میدهد.GPS توپ کار میکنه در عرض کمتر از 2 دقیقه ماهواره رو پیدا میکنه.
    کلید ها بسیار راحت .به جز دو کلید چپ و راست زیر LCD که کمی مشکل با انگشت فشارش بدیم ولی بعد عادی میشه.اما این دو کلید در زما استفاده به طور افقی از کوشی بسیار راحت استفاده میشه.

آقا در کل اگر این گوشی رو دوست داری بخری ولی میترسی مشکل داشته باشه .بخرش .عالیه بعد متوجه میشی.تو سایتها نظرات شخصی کمی قلو شده آدمو میترسونه.فقط در زمان خرید مطمئن باش که قطعات اصل بکار رفته. وسلام

اگر سوالی داشتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بدید جواب میدم.

15. 2 کاربر از MET237404 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •