اقای michel ropiسلام همون مغازه رو میگی که همه جور گوشی کارکرده داره؟ولی یارو خیلی گرونفروشه یه بار یه ویوتی کارکرده داشت گفتم چنده گفت 230درصورتی که نوش رو میتونستی 225 هم گیربیاری!
اقای michel ropiسلام همون مغازه رو میگی که همه جور گوشی کارکرده داره؟ولی یارو خیلی گرونفروشه یه بار یه ویوتی کارکرده داشت گفتم چنده گفت 230درصورتی که نوش رو میتونستی 225 هم گیربیاری!
جناب si-saمیشه لطفا یه عکس از کیف فابریک گوشی بذارین اخه خیلی برام مهمه باتشکر
کورش هستم ... کیفش فکر نکنید که خیلی با امکانات و ... هست ، یه کیف ساده هست ... چشم ، اگه یادم موند و موفق شدم این گوشی رو به کامپیوتر کوفتی وصل کنم عکس رو میزارم.
حسین جان ، منظورم اینه که در حالت فول اسکرین ، وقتی در بالا سمت چپ صفحه ، روی گزینه more کلیک بکنی ، توشون rename هست ، منتها اگه روی اون گذینه کلیک بکنی ، صفحه کلید نمیاد ... یعنی نمی تونی حرفی رو توش بنویسی.
چیز مهمی نبود :دي
راستی دوست من هم استار گرفته ، شاید بهش گفتم که یه روز با هم دیگه مقایسه بکنیم.
Last edited by SI-SA; 17-10-2009 at 14:28.
حالا دس دس دس دس !! این کمره یا فنره ؟ :دي
در پوست خود نمی گنجیم ، اتصال با موفقیت انجامیده شد :دي
تنها مشکل اینه که سرعتش یه خرده کمه !
فکر کنم خودش باشه، چون همه جور گوشی کارکرده داشت: i8510 و s8300 و استار و....... گرونفروش که هست ولی به عنوان یه مغازه واسه تست گوشی خوبه!اقای michel ropiسلام همون مغازه رو میگی که همه جور گوشی کارکرده داره؟ولی یارو خیلی گرونفروشه یه بار یه ویوتی کارکرده داشت گفتم چنده گفت 230درصورتی که نوش رو میتونستی 225 هم گیربیاری!البته من دیگه روم نمیشه برم تست کنم! ایندفعه حتما یارو بگه باید بخریش!! راستی استار دست دو میداد 152 جهت اطلاع.
خوب وقتی اون صفحه میاد (که حاوی اسم فایل هست) یه بار دیگه اون وسط یه ضربه میزنی و صفحه کلید میاد!!نتها اگه روی اون گذینه کلیک بکنی ، صفحه کلید نمیاد ... یعنی نمی تونی حرفی رو توش بنویسی.
من هر کار کردم نیومد :دي
حالا بعدا اینکار رود وباره امتحان میکنم.
راستی ، یه نرم افزاری دارید که اندازه فایل های ویدئویی رو با صفحه fit کنه ؟
حتما این مقایسه رو انجام بدهنوشته شده توسط SI-SA
من که خیلی دلم میخواد یکی از این دو گوشی رو بخرم، ولی هنوز مطمئن نیستم
خوب برنامه ریساز کردن ویدیو که فراوونه! سایز تصویر هم 240 در 400 هست.راستی ، یه نرم افزاری دارید که اندازه فایل های ویدئویی رو با صفحه fit کنه ؟
اتفاقا من همیشه در زمینه هم برنامه های فراوان مشکل دارم چون نمی دونم کدوم رو بگیرم ، بعدش که یکی رو می گیرم می بینم که تریال هست یا یه مشکل دیگه ...
من که از این استفاده می کنم!
Video Convert Master 8.0.8.25
اینجا هم میشه پیداش کردی که جز TOP 10 ها هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)