با سلام دوستان من بازي رو نصب كردم سرويس پك 3 هم هست ولي اروري كه ميده ميگه فريم نتورك را نصب كنيد من بازم نصب ميكنم ولي فايده اي ندارد باز هم ارور ميده از كرك رازور استفاده ميكنم و فريم نتورك ورژن3هست تورو خدا بايد چيكار كنم تو كف اين بازي مونديم
با سلام دوستان من بازي رو نصب كردم سرويس پك 3 هم هست ولي اروري كه ميده ميگه فريم نتورك را نصب كنيد من بازم نصب ميكنم ولي فايده اي ندارد باز هم ارور ميده از كرك رازور استفاده ميكنم و فريم نتورك ورژن3هست تورو خدا بايد چيكار كنم تو كف اين بازي مونديم
من که گرافیکم 512 هست با رم دو گیگ
روی تنظیمات کم و زیاد هر دو بازی کند بود یعنی از درایور نیست
موقع تنظیم گرافیک زیر تنظیمات مینویسه چقدر از گرافیک مصرف میشه
من جوری تنظیم کردمکه نصف مقدار حداکثر از گرافیک استفاده بشه بازم درست نشد
كارت 512 از 7300 داريم تا 9800 ! شما كدوم رو داري ! ( البته بالاتر ور پايين تر از اينا هم هست )!
بالا نوشتم xfx 8500 gt ریل هست
در ضمن من نه پچهای بازی و نه درایور جدید نصب کردم
سلام دوستان من هنگام اجرای بازی در ویندوز ایکس پی به این پیغام میخورم من باید چی کار کنم.
![]()
سلام
لطفاً قبل از دادن پست به پست اول مراجعه کنید در صورتی که راه حل مشکل خود را پیدا نکردید سعی کنید مشکلتون رو بیان کنید!
شما به پست اول مراجعه کردی؟؟؟؟
این اررور مربوط به Service Pack 3 Windows Xp میشه...
با نصب Sp3 این مشکل برطرف میشه...
دوستان یک سوال دارم شاید مسخره باشه ....
می خوام بپرسم با این مشکلاتی که در اجرای بازی وجود داره آیا راک استار بازی رو میاد برای pc دوباره ریلیز کنه؟ یا این مشکلات کلا بر میگرده به ورژن های اینترنتی بازی ؟ یا سخت افزار های حاضر در بازار کم میارن برای بازی ؟
اصلا میشه انتظار داشت که شرکتی ورژن کامل و بدون مشکلی از بازی ارائه بده ؟
دوست عزیز مشکل من هم دقیقا همین جاست . سیوی که من دانلود کردم قبلا توسط شخص دیگهای به صورت online سیو شده ومن به هیچ عنوان نمی توانم sing in شوم
لطف می کنید یه save و xlive که حداقل 45% باشه رو برامون بگذاری(البته فقط offline باشه)
باتشکر
بازی توی 65 در صد برای من تموم شد ! اون در صد در صورتی صد میشه که شما همه ماموریت های جانبی و ..... رو هم برید !
به هر حال من نمیتونم کمکتون کنم .
سلام
من یه مشکل پیداکردم وقتی میخوام برم تو بازی این ارورو میده Fatal error :ws10 این ارور تو لیست ارورهای راک استار نبود
لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)