تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ساخت این تاپیک خوب بود یا نه؟

راي دهنده
882. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب بود.

850 96.37%
  • فکر خوبی نبود.

32 3.63%
صفحه 117 از 200 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1992

نام تاپيک: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

شرمنده نمی خواستم زحمت بدم اما تو 116 صفحه که گشتم پستی که باعث رانندگی از داخل ماشن ها بشه رو پیدا نکردم.{اگه همشو ببینم حالا حالا ها گیرم}

ممکنه یه کمکی بکنین.

اگه میشه پستهایی که خیلی جالب و کار امد بود و نظم و زیبایی و سادگی بازی رو به هم نمی زد رو معرفی کنین.
    مثلا پستهایی که اگه ممکن بود خود rock star همون اول برا بازی میزاشت.{ماشین وامکانات و جدید ترین برنامه های ویرایش گر و واردکننده و....}
    یه جمع بندی تمیزی هم میشه.
    تا دلت بخواد اینجا پست های توپ هست یه چند صفحه پیش رو نگاه کن جای دوری نمیره .
    اینم انواع مد دوربین پست ها رو بخون توضیح و آموزششون با خودشون هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    نخیر راک استار مد نمیسازه مردم مد میسازن که پره تو این تاپیک هیچ کس نمیاد تمام پست ها رو برای شما لیست کنه هرچی بخوای میتونی پیدا کنی نیاز نیست بری 100 صفحه رو بگردی همین چند صفحه قبل یا صفحه اول تاپیک یا اینکه تو قسمت سرچ جستجو کنی الان همین پستام که آدرسشو برات گذاشتم خودم سرچ کردم .
    برنامه ها هم از جمله spark iv که جدید ترینش :
    کد:
    هست .
    با تشکر ... محمدرضا
    Last edited by mohammadrezams; 06-09-2009 at 21:41.

2. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    اين پست رو براي دوستاني مي‌نويسم كه با فايل txt كه توسط دوستمون king of the kings قرار داده شده مشكل دارن
    اول دليل اين مشكل رو مي گم
    تنها مشكل اينه كه رزوليشن بازي با رزوليشن صفحه مانيتور كه تو كنترول پنل ميشه تنظيمش كرد فرق داره
    براي درست كردن اين مشكل دو راه جود داره

راه اول ) دو تا رزوليشن رو يكي كنيم يعني اگه رزوليشن بازي 1280 در 1024 هست براي مانيتو رو هم همين رزوليشن قرار بديم

راه دوم ) اون فايل txt رو درست كنيم

-availablevidmem 3 -nomemrestrict -norestrictions -novblank -minspecaudio -windowed -noprecash

فقط كافي كه اون قسمت رو كه قرمز كردم از فايل txt پاك كنيد

من خودم همين مشكل رو داشتم راه حل دوم رو انجام دادم مشكلم حل شد

با تشكر از king of the kings
    Last edited by king_darkness; 06-09-2009 at 22:06. دليل: اشتباه تايپي

4. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

درود!

فردی - که سیستم قوی ای هم در کامپیوترش داشت - چند روز پیش در همین تاپیک به من گفت که چگونه گرافیک بازی را تا حد نسحه PS3 ببریم بالا؟ و من هم تنها راه حلی را که قانونی بود - یعنی دانلودی نبوده و خود شرکت راکستارگیمز آنرا در بازی گذاشته بود - به ایشان گفته بودم؛حال می خواهم راه حلی را که دانلودی است - یعنی مردم آنرا ساخته اند - را بگویم:

1- در اول همان راه حل قاونی را بروید
    2-سپس مد ENB را ریخته و در بازی بریزید(ENB این بازی با ENB بازی نسخه پیشین برای کامپیوتر(سان اندرس)فرق دارد).
    3-حال در تنظیمات کار گرافیک بروید و در همه آپشن ها؛گزینه آخر را انتخاب کنید ولی AntiAliase را همان حالت معمولی بگذارید و یا اگر خوب بلد نیستید؛اصلاً تننظیمات را بهم نزنید-ولی اگر اینکار را کنید،گرافیک 3 برابر قوی میشود.
    4-سیستم را ری استارت کنید و بازی را انجام دهید.

---اگر تمامی مراحل فوق را انجام بدهید،بازی تا 3 و نیم برابر قدرت گرافیکش بهتر خواهد شد و اگر همه مراحل بغیر از مرحله 3 را انجام دهید،تنها 5 الی 2 برابر گرافیک بهتر میشود و البته باز هم میشود با نصب دایرکت ایکس 10.1 فاینال؛گرافیک را بیشتر و در مرجموع تا 4 برابر قوی تر کنید که البته منظور از 4 برابر قوی تر؛آنطور که فکر میکنید هم نیست اما در هر صورت از پلی استیشن 3 گرافیکش بیشتر می شود.

توجه:
    شما می توانید با تنظیمات فایل enb،گرافیکی حتی در مجموع بیشتر از 5-6 برابر گرافیک اصلی بازی؛داشته باشید! که البته من شخصاً همان گرافیک اصلی بازی را قبول داشته بودم چراکه الان بازی نمی کنم.

برای سیستم های ضعیف این کار خیلی خطرناک است
    شما می توانید با کمی جست و جو در اینترنت؛برنامه ها و مد های گفته شده را پیدا کرده و دانلود کنید.
    من نتایج جالبی گرفتم که یا اجازه اساتید میزارم:

1-عکس اول در حالت ارجینال بازی و عکس دوم همون صحنه ولی با visual iv (که محمدرضای عزیز قبلتر گذاشته بود---فایل های پوشه DOF >> high end ) که تغیرات رو میبینید

دو عکس بعدی هم تغیرات با enb رو نشون میده که من زیاد حال نکردم چون بیشتر بازیو تاریک میکنه تا با گرافیک

دستورات فایل commandline رو هم هرچی تا حالا گفته بودید قاطی کردم ریختم تو پوشه بازی و وقتی تو تنظیمات
    گرافیک بازی رفتم دیدم که رم گرافیکم رو 2643 مگ میشناسه که 2-3 تا گزینه که نمیتونستم بخاطر کمبود رم تا ته برم رو از جمله viewdistance زیاد کردم (عکس) که البته بازی کمی کند شد

نتیجه و نظر شخصی:
    مد VISUAL IV برای افزایش گرافیک ماشین ها خیلی خوب عمل میکنه و کافیه ولی هنوز شهر و مردم به اون کیفیت مطلوب نیستند و برای افزایش گرافیک بیخیال enb بشیدچون زیاد جالب نیست

اینم یه عکس از مردم تو PS3

حجم عکس ها رو هم تا حد ممکن کم کردم
    Last edited by KING OF SPEED; 06-09-2009 at 22:23.

6. 4 کاربر از KING OF SPEED بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اون ENB برای بازی خوب نیست اصلا صفحه رو تاریک و محو می کنه..چون هنوز ENB درستی برای بازی نیومده من دارم تنظیماتشو تغییر می دم که تا حالا به جای خوبی رسیدم فردا دیگه تمومه و درستشو می زارم..

8. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض لیست تمامی Command Line ها و کاربرد آنها

سلام تو اين پست ميخوام ليست تمام Command Line هايي که ميشه انجام داد رو براتون بزارم همراه با کاربردشون .
    نام :
    -width
    عمل :
    مشخص کننده ميزان سطح افقي (عرض)
    مثال :
    -width 1280
    __________________________________________________ ______________________________________
    نام :
    -height
    عمل :
    مشخص کننده ميزان سطح عمودي (طول)
    مثال :
    -height 720
    __________________________________________________ ______________________________________
    نام :
    -texturequality
    عمل :
    همانطور که از نام آن پيداست مشخص کردن ميزان وضوح بافت ها (متغيير از 0 تا 2)
    مثال :
    -texturequality 1
    نام :
    -shadowdensity
    عمل :
    مشخص کردن ميزان کيفيت سايه ها (متغيير از 0 تا 16)
    مثال :
    -shadowdensity 3
    نام :
    -renderquality
    عمل :
    مشخص کردن ميزان کيفيت رندر شدن بازي (متغير از 0 تا 4)
    مثال :
    -renderquality 3
    نام :
    -viewdistance
    عمل :
    مشخص کردن ميزان فاصله قابل ديد (متغير از 0 تا 99)
    مثال :
    -viewdistance 25
    نام :
    -detailquality
    عمل :
    مشخص کردن ميزان کيفيت ديد جزئيات (متغير از 0 تا 99)
    مثال :
    -detailquality 30
    نام :
    -norestrictions
    عمل :
    برداشتن محدوديت ميزان استفاده از مموري گرافيک
    مثال :
    -norestrictions
    نام :
    -novblank
    عمل :
    برداشتن v-sync
    مثال :
    -novblank
    نام :
    -safemode
    عمل :
    اجراي GTA 4 در پايين ترين تنظيمات
    مثال :
    -safemode
    نام :
    -fullscreen
    عمل :
    اجرای GTA4 در حالت تمام صفحه (فول اسکرین)
    مثال :
    -fullscreen
    نام :
    -windowed
    عمل :
    اجرای GTA 4 در حالت پنجره ای (حالت معمولی نمایش ویندوز)
    مثال :
    -windowed
    نام :
    -availablevidmem
    عمل :
    این گزینه بسیار عالی برای کسانی است که از گرافیک ضعیفی برخوردار هستند . اختصاص دادن میزان مشخصی از رم به Vram یا مموری گرافیک
    مثال :
    -availablevidmem 1.5
    نام :
    -percentvidmem
    عمل :
    بازی هرچقدر از رم گرافیکی شما را که میخواهد استفاده کند . عدد 1.0 به معنی استفاده کامل و عدد 0.5 به معنی نصف است .
    مثال :
    -percentvidmem 0.5
    نام :
    -frameLimit
    عمل :
    محدود کردن میزان فریم ها
    مثال :
    -frameLimit 1
    نام :
    -refreshrate
    عمل :
    والا من چیزی نفهمیدم ولی مثل اینکه گزینه خطریه بهتره نزنید .
    adjusts the refresh rate (oddly enough) be careful do not set a refresh rate your monitor can't do
    مثال :
    -refreshrate 60
    نام :
    -fullspecaudio
    عمل :
    بیشترین میزان استفاده از cpu audio
    مثال :
    -fullspecaudio
    نام :
    -minspecaudio
    عمل :
    عکس گزینه قبل
    مثال :
    -minspecaudio
    نام :
    -noprecache
    عمل :
    خاموش کردن precache
    مثال :
    precache
    نام :
    -nomemrestrict
    عمل :
    غیر فعال کردن تمامی محدودیت های مموری (رم)
    مثال :
    -nomemrestrict
    نام :
    -benchmark
    عمل :
    اجرای بنچمارک درهنگام شروع بازی و سپس بستن بازی
    مثال :
    -benchmark
    نام :
    -help
    عمل :
    لیست و نحوه استفاده از Command البته زیاد جالب نیست
    مثال :
    -help
    بخاطر فارسی بودن این فروم احتمالا شما خط تیره ها رو جلوی نوشته ها میبینید . دقت کنید خط تیره ها در پشت هر نوشته هستن . برای وارد کردن کد ها یک فایل با Notepad در محل نصب بازی با نام commandline ایجاد کنید و سپس قسمت های مثال رو وارد کنید البته اعداد باید بسته به سلیقه و سیستم تغیر باشه و سعی کنید اگه سیستم ضعیفی دارید از مقادیر بالا استفاده نکنید . پست های یکی دو صفحه قبل هم حتما مشاهده کنید چرا که بهترین روش های استفاده از این کد ها توضیح داده شده . در انتها بگم کد ها رو باید ستونی وارد کنید یعنی پس از وارد کردن هر کد کلید Enter رو بزنید و در سطر بعدی تایپ کنید .
    تشکر یادتون نره ...

10. 8 کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض اخرین حالت ایوی

سلام..ممنون محمدرضا
    خوب من دیروز کلی رو ایوی کار کردم بدون هیچ افتی و کندی دارم رو بالاترین حالت بازی می کنم دیگه گرافیکش از این بالاتر نمیره ...(با استفاده از enb و visual iv وCommand Line)

اینم یه عکس از داخل بازی که با enb که دستکاریش کردم گرفتم..enb فقط مخصوص ماشین هست..

visual iv:یک مد بسیار کارامد هست که از همه ی برنامه های بالا بهتره..من دیروز ریختم خیلی تو خودروها و رنگ ساختمان ها و...تغییر داد )اصلا با ریختن این احتیاجی به enb نیست..
    اگه تشکر کنید enb مخصوص ماشین و اینکه دیگه برای عکس گرفتن لازم نیست برنامه داشته باشید خود enb عکس می گیره و ذخیره می کنه رو واستون می زارم...
    Last edited by king of the kings; 07-09-2009 at 08:30.

12. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان كسي لينك دانلود visual iv رو داره
    اومدم يه عكس بزارم ولي وقتي عكس king of the kings رو ديدم يادم رفت مي‌خواستم چي كار كنم :دي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض VisualIV v1.4

دوستان كسي لينك دانلود visual iv رو داره
    اومدم يه عكس بزارم ولي وقتي عكس king of the kings رو ديدم يادم رفت مي‌خواستم چي كار كنم :دي

این یه عکس نمونه از سیستم خودمه

دیروز که KING OF SPEED گفتن این مد چیکار میکنه منم کنجکاو شدم یه امتحان بکنم خیلی خفنه . توی بنچمارکی گرفتم چهار تا فریم روش اومد . مخلوط Command با این مد میشه یه چیز محشر . این من چندین نوع رفلکس داخل خودش داره الان من یکی در سطح معمولی گذاشتم و بقیش هم تست کردم . حتی روی بالا ترین رفلکس هم که از ENB خوشگل تره همچین مشکلی نداره و مثل ENB آشغال نیست که افت فریم پیدا کنید . اصلا ENB برای بازی کردن ساخته نشده ولی این واقعا برای بازی کردنه من که خیلی حال کردم . لینک اصلیش 7 مگ بود من براتون کم حجمش کردم 5 مگ دانلود کنید . هر کدوم رو که خواستید میرید تو پوشش و فولدر های common و pc رو در محل نصب بازی کپی میکنید تا با فایل هم نام کپی بشن فولدر org files هم بک آپ هست تا اگه نخواستید به حالت اول برگردونید .
    + دانلود با حجم 5.2 مگابایت :
    کد:
    + دانلود از سایت اصلی :
    کد:
    Last edited by mohammadrezams; 07-09-2009 at 13:26.

15. 3 کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

نام :
    -refreshrate
    عمل :
    والا من چیزی نفهمیدم ولی مثل اینکه گزینه خطریه بهتره نزنید .
    adjusts the refresh rate (oddly enough) be careful do not set a refresh rate your monitor can't do
    مثال :
    -refreshrate 60
    احتمالا همون فرکانس صفحه نمایشه به هرتز مثلا 85Hz
    --------------------------------------------------
    میشه در مورد اینا بیشتر توضیح بدی؟

نام :
    -fullspecaudio
    عمل :
    بیشترین میزان استفاده از cpu audio
    مثال :
    -fullspecaudio
    نام :
    -minspecaudio
    عمل :
    عکس گزینه قبل
    مثال :
    -minspecaudio
    نام :
    -noprecache
    عمل :
    خاموش کردن precache
    مثال :
    precache
    برای استفاده کمتر از cpu هنوز راهی پیدا نشده؟

---------------------------------------------------
    تو visual iv که دانلود کردم دوتا پوشه ی DOF و NO DOF کسی میدونه فرق اینا چیه؟

اخرین حالت ایوی
    من enb و visualiv رو همزمان هم ریختم ولی ماشین ها بقدری سفید میشن که رنگشون مشخص نیست و برقشون چشمو میزنه مثل آینه !!!

اگه بتونی تو enb تاریکی و شدت نور زیاد بازی رو کم کنی خیلی عالی میشه...دیگه فقط کیفیت میمونه....موفق باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

احتمالا همون فرکانس صفحه نمایشه به هرتز مثلا 85Hz
    --------------------------------------------------
    میشه در مورد اینا بیشتر توضیح بدی؟

برای استفاده کمتر از cpu هنوز راهی پیدا نشده؟

---------------------------------------------------
    تو visual iv که دانلود کردم دوتا پوشه ی DOF و NO DOF کسی میدونه فرق اینا چیه؟

من enb و visualiv رو همزمان هم ریختم ولی ماشین ها بقدری سفید میشن که رنگشون مشخص نیست و برقشون چشمو میزنه مثل آینه !!!

اگه بتونی تو enb تاریکی و شدت نور زیاد بازی رو کم کنی خیلی عالی میشه...دیگه فقط کیفیت میمونه....موفق باشی
    راستشو بخوای خودمم نمیدونم . ولی فکر کنم تا حدودی استفاده رو کم میکنن ولی اصلا به فریم ها کمک نمیکنن من قبلا توی کامند لاین نوشته بودمشون ولی کار خاصی نمیکردن الان همون دو تا کد رو که نوشتم خیلی سرعتم عالیه امروز خیلی بازی کردم مخصوصا بازی تو شب خیلی حال میده . فرق اون دو تا پوشه رو نمیدونم ولی من با فایل های پوشه NOF فریم بیشتر گرفتم بهتر بود . در مورد کار آخریتون هم enb بدرد نمیخوره پاکش کنی بهتره . مثلا با تراینر من سازگاری نداشت وقتی که بک اسپیس رو میزدم بازی گیر میکرد .

18. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •