درود!
فردی - که سیستم قوی ای هم در کامپیوترش داشت - چند روز پیش در همین تاپیک به من گفت که
چگونه گرافیک بازی را تا حد نسحه PS3 ببریم بالا؟ و من هم تنها راه حلی را که قانونی بود - یعنی دانلودی نبوده و خود شرکت راکستارگیمز آنرا در بازی گذاشته بود - به ایشان گفته بودم؛حال می خواهم راه حلی را که دانلودی است - یعنی مردم آنرا ساخته اند - را بگویم:
1- در اول همان راه حل قاونی را بروید
2-سپس مد ENB را ریخته و در بازی بریزید(ENB این بازی با ENB بازی نسخه پیشین برای کامپیوتر(سان اندرس)فرق دارد).
3-حال در تنظیمات کار گرافیک بروید و در همه آپشن ها؛گزینه آخر را انتخاب کنید ولی AntiAliase را همان حالت معمولی بگذارید و یا اگر خوب بلد نیستید؛اصلاً تننظیمات را بهم نزنید-ولی اگر اینکار را کنید،گرافیک 3 برابر قوی میشود.
4-سیستم را ری استارت کنید و بازی را انجام دهید.
---اگر تمامی مراحل فوق را انجام بدهید،بازی تا 3 و نیم برابر قدرت گرافیکش بهتر خواهد شد و اگر همه مراحل بغیر از مرحله 3 را انجام دهید،تنها 5 الی 2 برابر گرافیک بهتر میشود و البته باز هم میشود با نصب دایرکت ایکس 10.1 فاینال؛گرافیک را بیشتر و در مرجموع تا 4 برابر قوی تر کنید که
البته منظور از 4 برابر قوی تر؛آنطور که فکر میکنید هم نیست اما در هر صورت از پلی استیشن 3 گرافیکش بیشتر می شود.
توجه:
شما می توانید با تنظیمات فایل enb،گرافیکی حتی در مجموع بیشتر از 5-6 برابر گرافیک اصلی بازی؛داشته باشید! که البته من شخصاً همان گرافیک اصلی بازی را قبول داشته بودم چراکه الان بازی نمی کنم.
برای سیستم های ضعیف این کار خیلی خطرناک است
شما می توانید با کمی جست و جو در اینترنت؛برنامه ها و مد های گفته شده را پیدا کرده و دانلود کنید.