ظاهرا بعضی از دوستان با وجود این تبلیغ به این گندگی رو شاخ فروم ما رو کور فرض کردن!!!!!
نمونه هایی میارم:
محتوای مخفی: نمونه ها:
خیلی خوب میشد اگر دوستان حداقل به حرف همکاران عزیز هم مقداری احترام میگذاشتن.
انقدر اسپم نمیدادن برای رفع دل تنگیشون!
ظاهرا بعضی از دوستان با وجود این تبلیغ به این گندگی رو شاخ فروم ما رو کور فرض کردن!!!!!
نمونه هایی میارم:
محتوای مخفی: نمونه ها:
خیلی خوب میشد اگر دوستان حداقل به حرف همکاران عزیز هم مقداری احترام میگذاشتن.
انقدر اسپم نمیدادن برای رفع دل تنگیشون!
سایت پی سی ورد هم برای فروش قرارش داد![]()
چه بهتر که بازی 4 ساعت بیشتر نیست
من همیشه دوست داشتم یه بازی کوتاه با بهترین کیفیت بازی کنم تا یه بازی تکراری طولانی مثل gta که هیچ وقت تمومی نداره!!!
در مورد گرافیک از امتیاز 9.5 ign به بازی میشه فهمید که همشون تقریبا در یه حدن
به نظر من ign خیلی رو حساب تر از سایتای دیگه نمره میده
با pc بازی میکنی؟من دارم بازی میکنم .
محشره .
حجم بازی چقدره؟ از کجا گرفتی؟
منظور ؟ نقل قول می کنی که چی ؟ من سوال کردم دی وی دی سالم هست یا مشکل کرک داره یا ...ظاهرا بعضی از دوستان با وجود این تبلیغ به این گندگی رو شاخ فروم ما رو کور فرض کردن!!!!!
بعدش نحوه خوندن داره ، : الان فروشگاه پی سی گذاشته ( در این زمان که فروشگاه بازی رو گذاشته ، که به نظر زود میاد ) ....این الان سالم و بدون مشکله دیگه ؟ ( چون زود گذاشته به نظرم مشکل دار میاد )
شما محبت کن خودت اسپم نده ... به موقع اگر نیاز باشه تاپیک پاکسازی میشه ....
برای دانلود همین دو تا بخش بالاتر بخش دانلود بازی، اونجا دوستان زحمت کشیدن نسخه های مختلف رو گذاشتن.
بله اینم هست، ولی خوب باید با حداکثر قدرت PC مقایسه کرد دیگه چون قائدتاً کنسولها هم روی حداکثر قدرت بازی رو اجرا میکنن.یک نکته ی مهم رو در نظر نگرفتید. نسخه ی PC یک فرق مهم با نسخه ی کنسول داره و اونم قابل تغییر بودن تنظیمات گرافیکیه.
در هیچ کدوم از این عکس ها مشخص نیست( یا ممکنه من ندیده باشم! ) که نسخه ی PC در چه تنظیماتی قرار داده شده. پس نمیشه یک حکم قطعی صادر کرد.
مقایسه ی گرافیک MW2 نسخه ی PC در پایین ترین تنظیمات و بالاترین تنظیمات :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lol ! سر درِ فروم زده Call Of Duty 6 منتشر شد !
سلام.
میگم بازی با ویندورز 7 که مشکلی نداره؟!
--------
راستی اگر کسی کاوری از بازی پیدا کرد لطفا اینجا قرار بده، ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)