تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 218 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

آقا سلام من یه مشکلی که دارم اینه که شماره هایی رو که سیو کردم تو گوشیم وقتی بهم زنگ میزنن اسمشون نمیوفته چیکار باید بکنم تا شماره کسایی رو که تو گوشیمه وقتی زنگ میزنن بهم بیوفته؟ گوشیمم ان ۹۷ هستش
    یک شماره با 2 نام سیو کنی نمایش نمیده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه نوار مشکی رنگ وسط صفحه ال سی دی گوشی من پیدا شده،یعنی صفحه رو نصف کرده.
    چیکارش کنم؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یه نوار مشکی رنگ وسط صفحه ال سی دی گوشی من پیدا شده،یعنی صفحه رو نصف کرده.
    چیکارش کنم؟
    فکر کنم LCD شکسته! البته بهتره ببری پیش تعمیر کار نگاه کنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

داشتم صحبت میکردم تموم که شد دیدم این خط اومده،هیچ ضربه ایم نخورده.چجوری شکسته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

میگم بچه ها این صداش رو چیکار کنم ؟
    میخوام تقویت بشه !
    یادمه 3-4 سال پیش که n73 داشتم ! با برنامه LCG jukbox بود ! یک همچین چیزی صدا رو افزایش میدادم !
    حالا خواستم ببینم واسه این 97 ما هم راهی هست که صداش رو بیشتر کنیم ! دق کردم با این صداش !
    5800 خیلی بهتر بود !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اسلام
    من چند وقت پیش موبایلم هنگ کرد و روشن نمیشد.بعد خودم فرمتش کردم و وقتی که بالا اومد دیگه فرمت های صوتی wma و فیلم هایی که با خود گوشی فیلم برداری میکنم و همچنین فیلم های دیگه رو بدون تصویر پخش میکنه.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    با تشکر

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا گوشیه سونی اریکسون داشتم یه برنامه بود به نامه مای فون اکسپلور که من وقتی گوشیمو وصل میکردم به کامپیوتر این برنامه رو که باز میکردم تمام اس ام اسهام و شماره تلفونام میرفت توش و من خیلی راحت اس ام اس ها رو میخوندم و مهمتر از همه اینکه (باهاش اس ام اس میفرستادم خیلی راحت با کیبورد کامپیوتر این کار رو میکردم ) و یا لیست شماره تلفونهام راحت ویرایششون میکردم میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه گوشیه نوکیا ان ۹۷ هست که بشه باهاش این کار ها رو کرد ؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین چنین نرمافزاری رو

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا گوشیه سونی اریکسون داشتم یه برنامه بود به نامه مای فون اکسپلور که من وقتی گوشیمو وصل میکردم به کامپیوتر این برنامه رو که باز میکردم تمام اس ام اسهام و شماره تلفونام میرفت توش و من خیلی راحت اس ام اس ها رو میخوندم و مهمتر از همه اینکه (باهاش اس ام اس میفرستادم خیلی راحت با کیبورد کامپیوتر این کار رو میکردم ) و یا لیست شماره تلفونهام راحت ویرایششون میکردم میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه گوشیه نوکیا ان ۹۷ هست که بشه باهاش این کار ها رو کرد ؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین چنین نرمافزاری رو
    گوشی های سری 60 ورژن 3 با پی سی سوییت میشد همچین کاری کرد !
    اما من 5800 که داشتم و الان هم 97 دارم با پی سی سوییت نمیشه !!!
    ببن با OVI نمیشه !

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام دوستان از این قضیه دو سیم کارته کردن گوشی ها جریانش چیه من تو نت دیدم نوشته بود کیت دوسیم کارته کردن گوشی ها رسید میخواستم ببینم کسی تا حالا استفاده کرده از این کیت اگه استفاده کرده مزایا و معایبش چیه آیا رو گوشیه نوکیا ان ۹۷ جواب میده ممنون میشم اگه دوستان توضیحی بدند

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------

گوشی های سری 60 ورژن 3 با پی سی سوییت میشد همچین کاری کرد !
    اما من 5800 که داشتم و الان هم 97 دارم با پی سی سوییت نمیشه !!!
    ببن با OVI نمیشه !
    پس کلا منتفیه؟ بی حیالش شم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

راستی من قبل از اینکه این گوشی رو بگیرم تو تبلیغاته ان ۹۷ میدیدم که طرف گوشی رو میگرفت جلویه خورشید و درجه حرارت هوا رو تو گوشیش نشون میداد کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد من هر چی میگردم پیداش نمیکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •