یک شماره با 2 نام سیو کنی نمایش نمیده!
یک شماره با 2 نام سیو کنی نمایش نمیده!
یه نوار مشکی رنگ وسط صفحه ال سی دی گوشی من پیدا شده،یعنی صفحه رو نصف کرده.
چیکارش کنم؟
فکر کنم LCD شکسته! البته بهتره ببری پیش تعمیر کار نگاه کنه!
داشتم صحبت میکردم تموم که شد دیدم این خط اومده،هیچ ضربه ایم نخورده.چجوری شکسته؟
میگم بچه ها این صداش رو چیکار کنم ؟
میخوام تقویت بشه !
یادمه 3-4 سال پیش که n73 داشتم ! با برنامه LCG jukbox بود ! یک همچین چیزی صدا رو افزایش میدادم !
حالا خواستم ببینم واسه این 97 ما هم راهی هست که صداش رو بیشتر کنیم ! دق کردم با این صداش !
5800 خیلی بهتر بود !
اسلام
من چند وقت پیش موبایلم هنگ کرد و روشن نمیشد.بعد خودم فرمتش کردم و وقتی که بالا اومد دیگه فرمت های صوتی wma و فیلم هایی که با خود گوشی فیلم برداری میکنم و همچنین فیلم های دیگه رو بدون تصویر پخش میکنه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر![]()
سلام دوستان من قبلا گوشیه سونی اریکسون داشتم یه برنامه بود به نامه مای فون اکسپلور که من وقتی گوشیمو وصل میکردم به کامپیوتر این برنامه رو که باز میکردم تمام اس ام اسهام و شماره تلفونام میرفت توش و من خیلی راحت اس ام اس ها رو میخوندم و مهمتر از همه اینکه (باهاش اس ام اس میفرستادم خیلی راحت با کیبورد کامپیوتر این کار رو میکردم ) و یا لیست شماره تلفونهام راحت ویرایششون میکردم میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه گوشیه نوکیا ان ۹۷ هست که بشه باهاش این کار ها رو کرد ؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین چنین نرمافزاری رو
گوشی های سری 60 ورژن 3 با پی سی سوییت میشد همچین کاری کرد !سلام دوستان من قبلا گوشیه سونی اریکسون داشتم یه برنامه بود به نامه مای فون اکسپلور که من وقتی گوشیمو وصل میکردم به کامپیوتر این برنامه رو که باز میکردم تمام اس ام اسهام و شماره تلفونام میرفت توش و من خیلی راحت اس ام اس ها رو میخوندم و مهمتر از همه اینکه (باهاش اس ام اس میفرستادم خیلی راحت با کیبورد کامپیوتر این کار رو میکردم ) و یا لیست شماره تلفونهام راحت ویرایششون میکردم میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه گوشیه نوکیا ان ۹۷ هست که بشه باهاش این کار ها رو کرد ؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین چنین نرمافزاری رو
اما من 5800 که داشتم و الان هم 97 دارم با پی سی سوییت نمیشه !!!
ببن با OVI نمیشه !
سلام دوستان از این قضیه دو سیم کارته کردن گوشی ها جریانش چیه من تو نت دیدم نوشته بود کیت دوسیم کارته کردن گوشی ها رسید میخواستم ببینم کسی تا حالا استفاده کرده از این کیت اگه استفاده کرده مزایا و معایبش چیه آیا رو گوشیه نوکیا ان ۹۷ جواب میده ممنون میشم اگه دوستان توضیحی بدند
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
پس کلا منتفیه؟ بی حیالش شم؟
راستی من قبل از اینکه این گوشی رو بگیرم تو تبلیغاته ان ۹۷ میدیدم که طرف گوشی رو میگرفت جلویه خورشید و درجه حرارت هوا رو تو گوشیش نشون میداد کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد من هر چی میگردم پیداش نمیکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)