ببین جنس روغن چیه(واسکازینه یا روغن موتوره یا...)
اتفاقا ماشین منم روغن میداد دوربین رو گذاشتم رو تایمر فرستادم زیر ماشین عکس که گرفت که دیدیم کاسه نمد پلوس هست
ببین جنس روغن چیه(واسکازینه یا روغن موتوره یا...)
اتفاقا ماشین منم روغن میداد دوربین رو گذاشتم رو تایمر فرستادم زیر ماشین عکس که گرفت که دیدیم کاسه نمد پلوس هست
ممنون.نه از ترمز نیست از چرخا نمیریزه.
نمیدونم شاید از کارتلش باشه.
يه مدت بود زير پاي راننده و شاگرد خيس ميشد(آب و ضد يخ)
بردم به راديات ساز نشون دادم گفت لوله هاي راديات بخاريت شكسته و آب ميده. براي تعميرش هم راديات بخاري بايد باز بشه و جوش بخوره.
اما مشكل بزرگ اين بود كه يه باتري ساز بايد ميومد و داشبورد رو باز ميكرد. چون راديات بخاري خيلي جاش بده و حتما" كل داشبورد بايد باز بشه. البته قول داد طوري باز و بسته كنه كه داشبورد به صدا نيفته. بگذريم كه داشبورد پرايد همينجوريش هم كلي صدا ميده. خلاصه 25 تومن گرفت داشبورد رو باز و بسته كرد(كلا" 3 ساعت هم طول كشيد) راديات سازه هم 6 تومن گرفت هر دوتا لوله بخاري ها رو جوش آلومينيوم داد و رديفش كرد.
ايشون ميگفت صدي نود از پرايدها اينجوري ميشن و علتش هم جك زدن مكانيك موقع تعميرات و يا تعويض دسته موتوره كه حواسشون نيست و به لوله هاي راديات بخاري فشار مياد و اونا رو ميشكنه و يا علت ديگش دو تا شلنگي كه به لوله هاي راديات ميرن بر اثر مرور زمان خشك شده و موقع بازي ماشين تو حركت به مرور به لوله ها فشار وارد كرده و باعث ترك خوردن يا شكستن اونا ميشن.
اينو گفتم كه بدونيد و پيش بيني هاي لازم رو بكنيد و الكي تو خرج و درد سر هم نيوفتيد.
بچه ها بي انصافي ميكنين
همه جنبه ها رو ببينين. مادر من كه احتياج به يه ماشين داره كه خرجش كم باشه، بزرگ نباشه، قيمتش مناسب باشهو به علت نامعلومي گير ميده كه صفر باشه يا خيلي نو باشه، بهتر از پرايد براش نيست.
ماشين خوبيه انصافا و كم خرجه براي يه سنسن خاصي. حتي براي جووني كه پولش نميرسه
در مورد اون پرايدجديدا، من كه قيافشو خيلي دوست دارم. خوشگلن
این دوست بالایی کجا این پستی که نقل قول کردن را بیرون کشیدند؟! صفحه دوم؟! بگذریم.
.علت ديگش دو تا شلنگي كه به لوله هاي راديات ميرن بر اثر مرور زمان خشك شده و موقع بازي ماشين تو حركت به مرور به لوله ها فشار وارد كرده و باعث ترك خوردن يا شكستن اونا ميشن.
این دوتا شیلنگ باعث میشن که آب رادیاتور خالی بشه و آب زیر ماشین راه بیفته ولی فکر نکنم باعث داخل شدن آب به داخل ماشین بشه.
Last edited by sise; 01-02-2010 at 14:30.
جناب Sise اگر از بيخ شلنگ باشه ، بله شما درست ميگين و چون شلنگ و سرهاي لوله در فضاي موتوره و بيرون از اتاق اون موقع آب به زير ماشين مي ريزه.
اما طرف ديگه لوله ها كه چسبيده به راديات بخاري كاملا" داخل اتاق و در فضاي داخلي داشبورد ميباشند و اگر از اونجا بشكنه اونوقت طبيعتا" آب از همونجا نشت كرده و به داخل اتاق و زير پاي راننده و شاگرد چكه ميكند.
خدا كنه كف ماشينم نپوسيده باشه و زنگ نزنه.
يه مدت كف پايي ها رو جمع كردم و روزنامه پهن كردم و باد بخاري را رو به سمت پائين تنظيم كردم تا زودتر خشك بشه و دوباره لاستيك هاي كف رو بندازم. لعنتي موكت كف خيس شده و حالم رو گرفته. به اين زوديها هم كه خشك نميشه. خدا كنه زنگ نزنه.
کف ماشین رنگ کوره ایی داره و زنگ نمی زنه فقط قبل از انداخت موکت یا همون فرش کف ماشین از خشک شدنش مطمئن شوید
سلام
به نظر شما یه پراید سفید صندوق دار با 11 هزار تا کارکرد بنزین سوز مدل 7 /88 با 10 ماه بیمه چند میرزه برای فروش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
پراید صبا صفر خریدم ... تایرهام کویر بود که اهل فن گفتن خوب نیست ببر عوض کن ..من بردم عوض کردم و کوموهو خریدم (همون سایز استاندارد)
الان تیزی فرمون قبلی که تایرهام کویر بود رو ندارم ... یعنی با یه اشاره کوچیک حدود 10 سانتی متر میتونستم یه دور کامل مثلا یه فلکه رو بزنم و الان باید فرمونم رو یه دور کامل بچرخونم تا بتونم همون دورو بزنم
بردم نمایندگی سایپا .. یارو رفت بیرون و 5 دقیقه روند و اومد گفت هیچ مشکلی نداره .... ولی برای اینکه خیالت راحت بشه یه میزان فرمان هم میکنم .. کرد ولی مشکل من حل نشده .. خیلی اذیت میکنه
من چیکار کنم ؟ مشکل از کجاست ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)