دوست عزیز دید شما به قضیه خیلی درست نیست، شاید هم به روال تولید این محصولات آشنایی ندارید.
دوست عزیز خب اگه فکر می کنید تفاوت "محسوس" دیگه ای هم هست، بگید. شاید چیزی باشه که شما دربارش اطلاع دارید و من بهش دقت نمی کنم.
همین استراکچر برد رو که شما می گید gigabyte یا galaxy طراحی نمی کنند بلکه طراحی nvidia است. نوع و مدل pcb هایی که می تونند استفاده کنند هم توسط nvidia مشخص میشه. برندهایی که به عنوان authorized board partner یا channel partner برای nvidia مطرح هستند "باید" از طرح های مورد تایید nvidia استفاده کنند. حتی در طرح های non-reference هم باید یک سری الگو های nvidia رعایت بشه.
همه برندهایی که جزو channel partner های nvidia هستند باید component هایی که در ساخت کارتهای گرافیکشون استفاده می کنند همون component های مورد تایید nvidia باشه. صحبت شما درباره طول عمر و کیفیت قطعات وقتی صحیحه که gigabyte رو با برندی مثل maini مقایسه کنید و نه channel partner ها.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر برندی که اسمش در لیست بالا هست بدون شک تولید محصولاتش در بالاترین کیفیت تولید می کنه و مورد تایید nvidia است.
من فروشنده جنس خاصی نیستم و مثل همه یک مصرف کننده هستم. الان هم دارم تاکید می کنم کیفیت همه channel partner ها در حد همدیگه است تا خریدار ها پول اضافی به اسم یک برند ندند. نمی دونم شما چطور همچین تصوری کردید! تفکر فروشنده ای یعنی یک برند رو که خودمون قصد داریم گرون بفروشیم بالا ببریم! فکر نمی کنم من کسی بودم که همچین تصوری داشتم!
من هیچ وقت به حرف شما نمی رسم. درباره عمر قطعه هم توضیح دادم زمانی حق با شماست که gigabyte رو با یک برند بدون اسم و رسم که معلوم نیست از کجا میاد مقایسه کنید و نه یک برند که جزو channel partner های nvidia است.
اگه هنوز فکر می کنید نکته ای خاصی وجود داره که من اشتباه می کنم توضیح بدید. اگه هم قصد دارید بحث رو ادامه بدیم می تونیم بحث رو منتقل کنیم به یک تاپیک جدید.