تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 652 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 6516

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت کارت های گرافیک و مانیتور، فقط در این تاپیک

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شرمنده! به وکیلم میگم به دادگاه ارائه بده
    ولی دقیقاً خودم روی سیستمهایی که میبستم به عینه میدیدم!
    ولی اون زمان سری 6 بیشتر نیومده بود که از کار کامپیوتر اومدم بیرون.
    بهترین بردها گیگا بودن و لید تک و ام اس آی.
    خوب الان تغریباً فقط گیگا بردهای خوبی داره اونم به لطف تکنولوژی انحصاری دولایه مس توی بردهاش که خنک نگه داشتن برد رو تضمین میکنه.
    حالا بازم شاید توی گیم های معمولی فرق نکنه و حرف شما درست باشه...
    دوست عزیز، صحبت های شما صحیح نیست.

دلیل اینکه در اون زمان احساس کردید گیگابایت و لیدتک و MSI بهترین بردها بودند این بوده که با بردهای معتبر مقایسه اشون نکردید. گیگابایت و لیدتک جزو برندهای معتبر هستند ولی اگه اون موقع با برندهایی مثل ASUS, XFX, EVGA, BFG, Gainward, ... مقایسه اشون می کردید متوجه می شدید همگی کیفیتی مشابه دارند. البته در اون زمان آواژنگ به طور وسیع گیگابایت و لیدتک رو وارد می کرد و بقیه برندهای معتبر به وسعت این دو برند وارد نمی شدند و همین دو برند مناسب ترین گزینه ها نسبت به قیمتشون بودند.

الان هم همه برندهای معتبر از نظر کیفیت محصولات مشابه ای دارند و تنها تفاوتشون می تونه در میزان اورکلاکشون باشه و کوچکترین تفاوتی در Performance سیستم هایی که همه مشخصاتشون یکیه و صرفا برند کارت گرافیکشون مثلا از GIGABYTE به XFX یا بقیه برندها تغییر کرده باشه مشاهده نمیشه. ارتباطی به گیم های معمولی و سنگین هم نداره.

تکنولوژی های انحصاری برندهای مختلف (GIGABYTE, ASUS, ...) هیچ کدوم معجزه نمی کنه. استفاده از خنک کننده های مختلف و غیر مرجع می تونه در خنک کردن محصول موثر باشه ولی این کاریه که اکثر برندها انجام میدن و مختص برند خاصی نیست.

+

این تاپیک فقط برای پرسیدن قیمت است، نه چیز دیگه.

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این همون 9500 GT هستش ..512MB...با مارک xfx
    این تو بازار ایران هستش ؟
    قیمت ؟

.................................................. .............
    Last edited by google_boy07; 17-04-2009 at 14:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز، صحبت های شما صحیح نیست.

دلیل اینکه در اون زمان احساس کردید گیگابایت و لیدتک و MSI بهترین بردها بودند این بوده که با بردهای معتبر مقایسه اشون نکردید. گیگابایت و لیدتک جزو برندهای معتبر هستند ولی اگه اون موقع با برندهایی مثل ASUS, XFX, EVGA, BFG, Gainward, ... مقایسه اشون می کردید متوجه می شدید همگی کیفیتی مشابه دارند. البته در اون زمان آواژنگ به طور وسیع گیگابایت و لیدتک رو وارد می کرد و بقیه برندهای معتبر به وسعت این دو برند وارد نمی شدند و همین دو برند مناسب ترین گزینه ها نسبت به قیمتشون بودند.

الان هم همه برندهای معتبر از نظر کیفیت محصولات مشابه ای دارند و تنها تفاوتشون می تونه در میزان اورکلاکشون باشه و کوچکترین تفاوتی در Performance سیستم هایی که همه مشخصاتشون یکیه و صرفا برند کارت گرافیکشون مثلا از GIGABYTE به XFX یا بقیه برندها تغییر کرده باشه مشاهده نمیشه. ارتباطی به گیم های معمولی و سنگین هم نداره.

تکنولوژی های انحصاری برندهای مختلف (GIGABYTE, ASUS, ...) هیچ کدوم معجزه نمی کنه. استفاده از خنک کننده های مختلف و غیر مرجع می تونه در خنک کردن محصول موثر باشه ولی این کاریه که اکثر برندها انجام میدن و مختص برند خاصی نیست.

+

این تاپیک فقط برای پرسیدن قیمت است، نه چیز دیگه.
    به نظر من که اینطوری که شما میگین نیست!
    ببینید! من نمیگم Galaxy برند بدی هست! یا مثلاً 9600 اش مثل 8200 میمونه!!!! ولی میگم فرق میکنن! دیگه حداقل خود شما درجه حرارت رو تأئید کردین! و حتی فرق توی آورکلاک ، پس مطمئن باشین توی قضایای دیگه هم هست ولی شما شاید دقت نمیکنین.
    استراکچر برد یکی از مهم ترین دلایل کارکرد خوب ، سرعت و درجه حرارت هست ، پس یک برد 40x10 20لایه مسلماً فرق میکنه با یک برد 20x10 معمولی و مشخصات دیگه که توی هر برد فرق میکنه!
    به هر حال من ترجیح میدم این رو خودتون نه به عنوان فروشنده جنس خودتون! بلکه به عنوان یک مشتری دقت کنین! به حرف من میرسین... حداقل توی عمر قطعه!!!
    من بیش از این ، تاپیک رو از مسیر خارج نمیکنم.

باز هم پوزش از پرحرفی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز دید شما به قضیه خیلی درست نیست، شاید هم به روال تولید این محصولات آشنایی ندارید.

ببینید! من نمیگم Galaxy برند بدی هست! یا مثلاً 9600 اش مثل 8200 میمونه!!!! ولی میگم فرق میکنن! دیگه حداقل خود شما درجه حرارت رو تأئید کردین! و حتی فرق توی آورکلاک ، پس مطمئن باشین توی قضایای دیگه هم هست ولی شما شاید دقت نمیکنین.
    دوست عزیز خب اگه فکر می کنید تفاوت "محسوس" دیگه ای هم هست، بگید. شاید چیزی باشه که شما دربارش اطلاع دارید و من بهش دقت نمی کنم.

استراکچر برد یکی از مهم ترین دلایل کارکرد خوب ، سرعت و درجه حرارت هست ، پس یک برد 40x10 20لایه مسلماً فرق میکنه با یک برد 20x10 معمولی و مشخصات دیگه که توی هر برد فرق میکنه!
    همین استراکچر برد رو که شما می گید GIGABYTE یا Galaxy طراحی نمی کنند بلکه طراحی NVIDIA است. نوع و مدل PCB هایی که می تونند استفاده کنند هم توسط NVIDIA مشخص میشه. برندهایی که به عنوان Authorized Board Partner یا Channel Partner برای NVIDIA مطرح هستند "باید" از طرح های مورد تایید NVIDIA استفاده کنند. حتی در طرح های Non-Reference هم باید یک سری الگو های NVIDIA رعایت بشه.

همه برندهایی که جزو Channel Partner های NVIDIA هستند باید Component هایی که در ساخت کارتهای گرافیکشون استفاده می کنند همون Component های مورد تایید NVIDIA باشه. صحبت شما درباره طول عمر و کیفیت قطعات وقتی صحیحه که GIGABYTE رو با برندی مثل Maini مقایسه کنید و نه Channel Partner ها.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر برندی که اسمش در لیست بالا هست بدون شک تولید محصولاتش در بالاترین کیفیت تولید می کنه و مورد تایید NVIDIA است.

به هر حال من ترجیح میدم این رو خودتون نه به عنوان فروشنده جنس خودتون! بلکه به عنوان یک مشتری دقت کنین! به حرف من میرسین... حداقل توی عمر قطعه!!!
    من فروشنده جنس خاصی نیستم و مثل همه یک مصرف کننده هستم. الان هم دارم تاکید می کنم کیفیت همه Channel Partner ها در حد همدیگه است تا خریدار ها پول اضافی به اسم یک برند ندند. نمی دونم شما چطور همچین تصوری کردید! تفکر فروشنده ای یعنی یک برند رو که خودمون قصد داریم گرون بفروشیم بالا ببریم! فکر نمی کنم من کسی بودم که همچین تصوری داشتم!

من هیچ وقت به حرف شما نمی رسم. درباره عمر قطعه هم توضیح دادم زمانی حق با شماست که GIGABYTE رو با یک برند بدون اسم و رسم که معلوم نیست از کجا میاد مقایسه کنید و نه یک برند که جزو Channel Partner های NVIDIA است.
    من بیش از این ، تاپیک رو از مسیر خارج نمیکنم.

باز هم پوزش از پرحرفی
    اگه هنوز فکر می کنید نکته ای خاصی وجود داره که من اشتباه می کنم توضیح بدید. اگه هم قصد دارید بحث رو ادامه بدیم می تونیم بحث رو منتقل کنیم به یک تاپیک جدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز دید شما به قضیه خیلی درست نیست، شاید هم به روال تولید این محصولات آشنایی ندارید.

دوست عزیز خب اگه فکر می کنید تفاوت "محسوس" دیگه ای هم هست، بگید. شاید چیزی باشه که شما دربارش اطلاع دارید و من بهش دقت نمی کنم.

همین استراکچر برد رو که شما می گید gigabyte یا galaxy طراحی نمی کنند بلکه طراحی nvidia است. نوع و مدل pcb هایی که می تونند استفاده کنند هم توسط nvidia مشخص میشه. برندهایی که به عنوان authorized board partner یا channel partner برای nvidia مطرح هستند "باید" از طرح های مورد تایید nvidia استفاده کنند. حتی در طرح های non-reference هم باید یک سری الگو های nvidia رعایت بشه.

همه برندهایی که جزو channel partner های nvidia هستند باید component هایی که در ساخت کارتهای گرافیکشون استفاده می کنند همون component های مورد تایید nvidia باشه. صحبت شما درباره طول عمر و کیفیت قطعات وقتی صحیحه که gigabyte رو با برندی مثل maini مقایسه کنید و نه channel partner ها.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر برندی که اسمش در لیست بالا هست بدون شک تولید محصولاتش در بالاترین کیفیت تولید می کنه و مورد تایید nvidia است.

من فروشنده جنس خاصی نیستم و مثل همه یک مصرف کننده هستم. الان هم دارم تاکید می کنم کیفیت همه channel partner ها در حد همدیگه است تا خریدار ها پول اضافی به اسم یک برند ندند. نمی دونم شما چطور همچین تصوری کردید! تفکر فروشنده ای یعنی یک برند رو که خودمون قصد داریم گرون بفروشیم بالا ببریم! فکر نمی کنم من کسی بودم که همچین تصوری داشتم!

من هیچ وقت به حرف شما نمی رسم. درباره عمر قطعه هم توضیح دادم زمانی حق با شماست که gigabyte رو با یک برند بدون اسم و رسم که معلوم نیست از کجا میاد مقایسه کنید و نه یک برند که جزو channel partner های nvidia است.

اگه هنوز فکر می کنید نکته ای خاصی وجود داره که من اشتباه می کنم توضیح بدید. اگه هم قصد دارید بحث رو ادامه بدیم می تونیم بحث رو منتقل کنیم به یک تاپیک جدید.
    حقیقت من قانع نمیشم بخاطر اینکه این اساسی که شما میگین از یک دید دیگه هستش...
    ولی چون کلاً من زیاد توی فروم ها نمیام و فقط گذر میکنم که از اطلاعات شما استفاده کنم ؛ در نتیجه فکر کنم این بحث همین جا تموم بشه!
    اگر هم جنس به ما انداختن ما میسپریمشون به خدا
    یا حق

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان .........
    از بین گرافیک های zotac 9800 gt gddr3 512mb کدوم یکیشون بهت هستند ........

اون فن بزرگ ها خوبه ؟

داره خودمونی میشه mohammad105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من می خوام قیمت مانیتور تلویزیون samsung t200hd رو بدونم.
    ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قیمت gts 250 چقدره؟
    برندهای مختلف.مخصوصآ evga
    در حدود قیمت 200 دیگه چی هست؟

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

1 گيگش 190 تومن و 512 حدود 170، اوايل هفته ديگه وارد بازار ميشه.

داره خودمونی میشه hamham hami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Still In Earth

پيش فرض

سلام قیمت GTX 275 و gtx 285 رو میخواستم بدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •