اگه ممکنه به من هم معرفی کنید.ممنون.نوشته شده توسط ehsan_old [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم میتونید دسته سیم دار بخرید هم بیسیم که مخصوص pc باشه.
یه فروشگاه اینترنتی تو pm بهت معرفی میکنم که دسته هاش اصله
اگه ممکنه به من هم معرفی کنید.ممنون.نوشته شده توسط ehsan_old [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم میتونید دسته سیم دار بخرید هم بیسیم که مخصوص pc باشه.
یه فروشگاه اینترنتی تو pm بهت معرفی میکنم که دسته هاش اصله
سلام.میخواستم ببینم گیم پد Genius Maxfire Wireless Grandias 12V
که مارکش جنیوس و وایرلس هست با قیمت 35000 تومن مناسب هست یا نه؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید.با سپاس.
درود
برادرانی که از فراسو 660 استفاده کردن ، نظرتون درباره ش چیه
این رنج قیمت (حدود 20 تومن ) چیز بهتری هم هست ؟ من بیشتر فوتبال می خوام بازی کنم . fps هم هیچ وقت بازی نمی کنم.
بچه ها من اینو خریدم باهاش بازی میکنم البته نخندینا ولی 6000 تومن!!!!
بد نیست
میخوام نظر شما رو هم بدونم....
![]()
پروداکت ها مارک بدی نیستند.6000 تومن
یه وقتایی داغ میکنه و مثلاً اگه داری راست میری، خودش شمال میره یا یه دفعه دکمش عمل نمیکنه
در کل به درد نمیخوره
به نظر من بهترین پدا پد PS2 هستن که با تبدیل به PC میشه وصلش کرد . دونه ای 20 تومنه . گرون هست ولی من گارانتی مادام العمر می کنم واستون. من خودم 5 ساله دارم آخ نگفتن. البته 11 تومنیش هم بد چیزی نیست. اما اینم بگم هر چی پد فراسو و نمی دونم لمون و .. بوده بعد از 1 سال حداکثر خراب شده. یه بار هزینه کن واسه کل عمرت بسه . پدای وایرلس هم به خاطر اینکه باتری می خورن نخرین. چون یا باید باتری اضافی داشته باشین یا ضد حال بخورین.
Xpadder v2011.06.24
اگر گیم پد در بازی خاصی کار نمی کند، با استفاده از نرم افزار کم حجم میتوانید دکمه های کیبورد و همچنین موس را برروی دکمه های گیم پد بازی خود تنظیم کنید. در واقع گیم پد را به کیبورد و همچنین موس تبدیل می کند.
نسخه Xpadder v2011.06.24 آخرین نسخه تا تاریخ 08/2011 است. (قیمت اصلی 10 دلار)
حجم: 537 کیلوبایت
**********کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Xpadder Plus 307
125 Controller Images
90 Controller Profiles
92 Themes
حجم: 23 مگابایتتنظیمات گیم پد را روی تصویر گیم پد خودتان انجام دهیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پروفایل آماده 90 بازی
تصویر برای زمینه نرم افزار
راهنمای فارسی
حجم: 664 کیلوبایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو این رنج قیمت چیزی از این بهتر فکر نکنم وجود داشته باشه . خودمم باهاش فوتبال بازی میکنم خیلی راضیم.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)