تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 295 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا مگه عیبی داره این پلیر ؟
    گفتند لنزش قوی نیست و توی سایت ال جی هم اثری ازش نیست و امکان داره اصل نباشه .
    لطفا پست های قبل را بخوانید
    خلاصه من ریسک نکردم

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

گفتند لنزش قوی نیست و توی سایت ال جی هم اثری ازش نیست و امکان داره اصل نباشه .
    لطفا پست های قبل را بخوانید
    خلاصه من ریسک نکردم

اره خونده بودم دربارش

یکی از دوستان هم قرار شد که از تکنسینهای ال جی درباره این دو مدل 9650 و 9750 بپرسه که هنوز خبری بهمون نداده ؟

پلیر جدیدتون هم مبارک باشه

3. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1- خب ميره روي عكس بعدي ديگه....اگه عكس بعدي هم نباشه ، پخش عكس متوقف ميشه.
    شما اگه ميخواي عكس رو نگهداري ، هنگام پخش عكس دكمه Play/Pause رو بزن.

2- مشخصات اين فيلم مشكلي نداره و بايد پخش بشه. اگر هم نشده حتما يه اشكالي توي فيلم هست.

3- زيرنويس SRT فارسي در هيچكدوم از پليرهاي بازار پخش نميشه و شما بايد با نرم افزار AVIAddXSub زيرنويس رو به فيلم بچسبوني كه وقت زيادي هم نميگره ( در حدود 5 دقيقه)

من با بخش Customer Service شركت فيليپس Chat كردم و قضيه زيرنويسهاي SRT فارسي رو بهشون گفتم. حالا قول دادن كه توي فريمورهاي بعدي اين ويژگي رو بزارن.
    1. مورد اول حق با شماست. ار اونجايي که من يک عکس بيشتر نداشتم، سريع بسته ميشد. هر چند خيلي رفتارش احمقانست!
    2. فيلم تو کامپيوتر پخش ميشه ها!؟...
    3. در اين مورد هم متاسفانه حق با شماست. ولي کلا اينا خيلي شمپت تشريف دارن. چرا Unicode حاليشون نميشه!!!...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام و با تشکر از دوستان،
    من اين بار بر خلاف هميشه که قبل خريد اينترنتو زير و رو ميکردم خيلي سريع رفتم يه 3360 خريدم. شايد چون براي مادرم بود و ايشون هم خيلي با امکانات کاري ندارند! زياد هم باش کار نکردم ولي ظاهرا يه همچين مشکلاتي داره، براي اطلاع سايرين ميگم و اگه کسي ميتونه حلش کنه پيشاپيش از راهنماييش تشکر ميکنم:
    1. بعضي از عکس هاي jpeg را که باز ميکنه 1 ثانيه نشون ميده بعد خود به خود بسته ميشه!!!
    2. فيلم Avatar را روش امتحان کردم که نتونست پخش کنه (نه صوت و نه تصوير). اينم مشخصاتش:
    Video: Xvid 720x400 23.98fps
    Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192kbps
    3. ظاهرا زير نويس هاي فارسي را فقط در صورتي که Unicode ذخيره شده باشن درست پخش ميکنه. هرچند در بعضي موارد Unicode ها رو هم پخش نميکنه! مثلا من قسمت 6 فصل 6 لاست را روش امتحان کردم. اسامي فايل ها اينطوري بودن:
    Lost:
    6. Dr. Linus.avi
    6. Dr. Linus.English.srt
    6. Dr. Linus.Farsi.srt
    مطمئن بودم مشکل از Farsi. يا English. نيست چون قبلا به همين شکل پخش ميکرد. ضمنا زيرنويس فارسيش هم Unicode بود ولي اصلا يه همچين زيرنويسي را تشخيص نميداد چه برسه به اينکه پخش کنه! رفتم زير نويس انگليسي را حذف کردم و اسم زيرنويس فارسي را هم گذاشتم 6. Dr. Linus.avi ولي باز يه همچين زيرنويسي را تشخيص نداد!

کاملا درست است 3360 برای پخش فایل ویدیویی محدودیت ابعاد فایل تصویری را دارد یعنی فیلم با رزولیشن بزرگتر از میزان مشخصی را پخش نمی کند فکر می کنم این سایز 640x480 یعنی vga باشد در ضمن اگر بیت ریت فایل از مقدار مشخصی بیشتر هم باشد پخش نمی کند
    برای زیرنویس فارسی بهترین راه همان برنامه subxadd است که زیرنویس را مثل دی وی دی به صورت تصویری به فایل اضافه می کند و مشکلی هم در پخش ندارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!

مشخصا" 3360 مد نظرم هست ...
    من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...

وسوال آخر اين كه دوستان 5996 رو پيشنهاد ميكنن يا 3360 ؟ بدون در نظرگرفتن قيمت ...
    .....

در آغاز فعالیت farzadmetabox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایی که نامردی نباشه

پيش فرض

سلا. امروز یه دونه پایونیر 420 گرفتم دو تا مشکل باهاش دارم یکیش که حالمو گرفت اینکه رو ریموت ولوم نداره.بعد جالبه همه جور فرمت مثل 3GP و MPG رو پخش میکنه ولی چیزی که خودش میگه پخش میکنه یعنی WMV رو پخش نمیکنه. جالبه!!! دوستان نظری دارند؟؟؟؟؟

8. این کاربر از farzadmetabox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلا. امروز یه دونه پایونیر 420 گرفتم دو تا مشکل باهاش دارم یکیش که حالمو گرفت اینکه رو ریموت ولوم نداره.بعد جالبه همه جور فرمت مثل 3GP و MPG رو پخش میکنه ولی چیزی که خودش میگه پخش میکنه یعنی WMV رو پخش نمیکنه. جالبه!!! دوستان نظری دارند؟؟؟؟؟
    دوست من دي وي دي پلير كه كنترل صدا نداره! VCD كه نيست.
    براي پخش فرمت هاي كامپيوتري ال جي و فيليپس بهتر بودند.
    پايونر تصوير و صداي خوبي داره.
    اين نظر من است البته

10. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

لطفا یک بنده خدا بمن بکه در 3360 philips آیا دکمه ای برای رفتن به زمان مشخصی از فیلم divx هست یا نه من اینکار رو با دکمه عقب و جلو رفتن انجام می دهم که بسیار وقت گیر است
    5986 که نداره .3360 رو نمیدونم .

12. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض

دوستان به نظرتون 3350k فیلیپس خوبه؟؟؟
    یو اس بی هم میخوره قیمتشم 60 تومنه!!!
    میخوام درد سر نداشته باشه کار راه بنداز باشه !!!
    توی این رنج با این امکانات مدل دیگه ای هم هست؟؟؟
    مرسی
    سبز باشین!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید ممکنه یکی از دوستان تایید کنه که پستهای من رو میبینه یا نه ؟!

به شک افتادم که شاید پستهام برای بقیه نمایش داده نمیشه ... یا شایدم سوالی که پرسیدم خیلی تخصصی بوده که دوستان افتخار نمیدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •