سلام ببخشید کسی هست اینجا برنامه نویسی حرفه ای بلد باشه ببخشید بخاطر این که اینجا مطرح کردم ولی اگه کسی هست بگه اخه wow GM ---- پیدا کردم می خوام چنجش کنم اخه قبلا یکی سیخش کرده از ادمین خواهش می کنم یه خورده سریع تر پیام هام رو اپ کنه![]()
![]()
سلام ببخشید کسی هست اینجا برنامه نویسی حرفه ای بلد باشه ببخشید بخاطر این که اینجا مطرح کردم ولی اگه کسی هست بگه اخه wow GM ---- پیدا کردم می خوام چنجش کنم اخه قبلا یکی سیخش کرده از ادمین خواهش می کنم یه خورده سریع تر پیام هام رو اپ کنه![]()
![]()
با عرض سلام خدمت دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جواب پیام خصوصی شما .
شما میتونید در چند روز اینده به وب سایت جدید من که تمام کار های پایه ایش انجام گرفته و دیگه قابل مشاهده هست مراجعه کنید و اموزش مورد نظر خودتون رو ببینید در هر صورت تمام مطالب در تمام وب سایت های من به این وب سایت منتقل میشود و به انها هم افزوده میشود. و اون وب سایت ها غیر فعال میشوند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت نیاز کمک پیام خصوصی بدین . جوابش رو در وب سایتم منعکس میکنم.
البطه من پیقام خصوصی نمیتونم براتون ارسال کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اگه با زبون C++ Lua یا C# باشه میتونم کمکت کنم! فکر نکنم زبان دیگی واسه WoW استفاده بشه
سلام Oversl جان.
طبق اون روش آموزشیتون تو وبلاگ قبلی تون من Magnos رو دانلود کردم. مراحل رو دقیقا طی کردم.
setup_xampp رو اجرا و xampp-control باز شد و SQL رو Run کردم. بعدشم اون دو فایل evo-X_realmd و evo-X_world رو اجرا کردم.
با Comand اکانت هم ساختم.
رفتم تو بازی و یوزر و pass رو وارد کردم. Login رو زدم ... ولی تو لیست realm ها نوشته بود :
MaNGOS Frost Repack OFFLINE
و بعدش \پیام You have been dissconnected from server اومد.
مشکل از کجاست ؟
نسخه wow 3.3.0 هستش ... احیانا نباید پچ 3.3.0a رو روش نصب کنم ؟
منتظر نظراتت هستم. تشکر
*در ضمن فعلا وبلاگ جدیدتون باز نمیشه
*راستی من میخوام آفلاین بازی کنما .. قصد راه اندازی سرور آنلاین یا برای کافی نت رو ندارم.
Last edited by brain; 15-02-2010 at 22:40.
شما داخل سرور Call Of WOW بازی می کنی ؟؟؟؟؟
برای بازی آفلاین Xamp رو چرا نصب کردین !؟ نسخه ای که الان مانگوس پشتیبانی می کنه 11403 هست
قعلا هیچ سروری (جز گاعی اوقات مال خودم که فقط نمونه کار هست ) بازی نمی کنم. تا امروز هم call of wow نبودم
سلام خدمت دوستان:
من تا 3.2.2a بروز کردم و mangos اون رو هم ازبرای 3.2.2a دانلود و نصب کردم.بعد نسب خودش شروع به اجرای فایلهایی کرد که موقع دانلود مپها وسطهای اون کامپسوتر کلا هنگ میکنه و موس هم تکون نمیخوره و تنها راهش ریستارت کردن سیستم هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا من با 3.1.3 هم همین مشکلو داشتم.
دوستان اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
قبلنا تو p30worldسر ساعت نشده جواب ادمو میدادن.
ولی خوب الان نمیدونم چی شده که 1 روز از پست من گذشته و کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
wow-admin عزیز ممنون اینم لینکش:
اگه میشه شماره تو بده ، بفرست به ایمیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کنید دوستان به هیچ وجه از این برنامه استفاده نکنید چون یه برنامه برای -- کردن پسورد و یوزر wow است.
البته برنامه ای اصلی اش واقا کار می کنه![]()
میشه یکی به من این ریلمو توضیخ بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)