تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 241 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اقا این جریان زاویه دید چیه؟
    مثلا ال سی دی از حالت مستقیم رو به چشم کج و این ور و اونورش میکنی و تصویر خوبه ! اینه؟
    این چه میکنه؟
    جریانش چیه؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اقا این جریان زاویه دید چیه؟
    مثلا ال سی دی از حالت مستقیم رو به چشم کج و این ور و اونورش میکنی و تصویر خوبه ! اینه؟
    این چه میکنه؟
    جریانش چیه؟
    آره ، زاویه دیدش خیلی باز هست ، اصلا این جوری نیست که یه کم زاویه عوض بشه رنگ ها عوض بشه و تغییر کنه ، کلا مرده

3. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

salam cowon d2+ ba update 4.02 anjam dadam motasefane safhe screen siah mande va aslan reset nemishavad chekar konam الان نرم افزاري نيست كه خودم اين مشكل را برطرف كنم ؟؟؟
    شاید کمک کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    rockbox boot loader for d2+ firmware 2.13 and 3.13

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 30-01-2010 at 17:37.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان این کاره ، من با گوگل کردن هم به جایی نرسیدم ( یعنی آخرین تیر خلاصی رو هم زدم ، اما هیچ ... )
    راهی برای نمایش ساب تایتل به زبان فارسی هست یا خیر ؟

مرسی

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یه i7 گرفتم با vol 20 و بدون EQU فقط 41 ساعت کار کرد.به نظرتون مشکل نداره؟ با توجه به اینکه کارخانه 60 ساعت اعلام کرده.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

I decided to check out Cowon's site tonight and guess what I saw? Well, besides the barrage of pop-ups (seriously Cowon?), they've put up a teaser page for the Cowon W2. A few months back, DAPreview.net [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on the W2, which was outed by some Bluetooth certification documents. It's a MID device, which is what everyone seems to be making these days. The W2 has a really clean brushed metal design, and is being powered by an Intel Atom processor. They haven't provided the full specs yet, but here's what we have so far:

W2 Features

Display4.8" Touchscreen LCD (1024 x 600 resolution)ProcessorIntel Atom 1.33GHZ CPUOSWindows 7OtherWi-Fi, Bluetooth, SpeakersConnectionsUSB/USB-mini, Ethernet Port/Monitor Out (via cable) Component/Composite Out (via cable)Display4.8" Touchscreen LCD (1024 x 600 resolution)ProcessorIntel Atom 1.33GHZ CPUOSWindows 7OtherWi-Fi, Bluetooth, SpeakersConnectionsUSB/USB-mini, Ethernet Port/Monitor Out (via cable) Component/Composite Out (via cable)
    Yeah, like I said, not much to really go on so far. We'll update you as soon as we find out more.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | Via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | Article written by ssjmichael

---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

من یه i7 گرفتم با vol 20 و بدون EQU فقط 41 ساعت کار کرد.به نظرتون مشکل نداره؟ با توجه به اینکه کارخانه 60 ساعت اعلام کرده.
    ولومت بالا نیست؟
    ال سی دی رو روشن میزاشتی؟
    زیاد هم مهم نیست 41 ساعت هم خوبه مگه ما چند بار میتونیم یه سره 41 ساعت موسیقی گوش کنیم؟

8. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jesse james's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک i9 گرفتم.ولی همراهش شارژر نداشت.به نظر شما عجیب نیست؟

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ولومت بالا نیست؟ال سی دی رو روشن میزاشتی؟
    زیاد هم مهم نیست 41 ساعت هم خوبه مگه ما چند بار میتونیم یه سره 41 ساعت موسیقی گوش کنیم؟
    نه 20 بالا است؟!
    نه خاموش میکنم
    یکی از دلایلی که I7 خریدم به خاطر همین شارژ بالاش بود,حالا کلا به نظرتون 41 ساعت کم نیست ؟!

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

سلام دوستان
    نه عجیب نیست,دیگه تقریبا هیچ کدوم رو بسته اشون نیست,دلیلی ام که میارن اینه که بهتره با PC ,شارژ کنید

11. این کاربر از saba_879 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان
    نه اصلا عجیب نیست چون اصلا تو بسته بندی نیست و شما اگه بخواهین باید جداگانه بخرین

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

نه 20 بالا است؟!
    نه خاموش میکنم
    یکی از دلایلی که I7 خریدم به خاطر همین شارژ بالاش بود,حالا کلا به نظرتون 41 ساعت کم نیست ؟!
    نمی دونم والا باید دوستانی که 7 دارن نظر بدن

13. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این کاره ، من با گوگل کردن هم به جایی نرسیدم ( یعنی آخرین تیر خلاصی رو هم زدم ، اما هیچ ... )
    راهی برای نمایش ساب تایتل به زبان فارسی هست یا خیر ؟

مرسی
    تا اونجا که من می دونم خیر ... اضافه کردن زبان، نیاز به دستکاری firmware معمولاً و این چیزیه که اصولاً فقط در اختیار خود کمپانیه و از اونها برمیاد ..

اگه قرار به اضافه شدن زبان فارسی بود، طبیعتاً در سطح بالاتر زبان عربی اضافه می شد که هم از نظر تجاری بیشتر با عقل جور در میاد و هم عمومیت اش بیشتره
    اعدادی که خود کمپانی اعلام میکنه اغلب در خوش بینانه ترین حالت اعلام میشن .. که طبیعی هم هست و نمیشه به کمپانی گفت "نه - دقیقاً راستش رو بگو .. بی خیال مقاصد تبلیغاتی" .. (اغلب با Mp3 بیت ریت 128 --- صفحه نمایش خاموش --- صدای متوسط -- بدون EQ - بدون هیچ فعالیت موازی تست میشه) .. بنابراین به نظر من بالای 40 ساعت خیلی هم خوبه و هیچ جای نگرانی نیست..

15. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •