خیلی خوبه.
مارکش چیه ؟شاید برم یکی بگیرم
راستس مدم adsl باید وایرلس باشه یا با معمولی هم میشه؟
خیلی خوبه.
مارکش چیه ؟شاید برم یکی بگیرم
راستس مدم adsl باید وایرلس باشه یا با معمولی هم میشه؟
سلام ميخواستم بدونم n96 رو تا جند gig ميشه ارتقاع داد ? 8gig خوبه يا 4gig
D-Link DWA110
USB هستش.
مودمت وایرلس باشه که دیگه کارت وایرلس لازم نداری.
با مودم معمولی ADSL رو روی کارت وایرلس شیر میکنی و....
فقط فرقش با مودم وایرلس اینه که باید سیستمت روشن باشه !
تا 8 رو رسما ساپورت میکنه...
با 16 هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه
hoooooooooooraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
n96 update kardam ba device manager kheyli bahal shode va yechiz ke tavajohamo jalb kard in bod ke ba versione 12 vaghti ro x-plorer device info ro mizadam cpu speedesh 201 bod alan ba versione 30 cpu speedesh kamel shod 264
be hameye dostan pishnahad mikonam age khastan update konan hatman ba decive managere mobile update konan chon ham rahat tare va ham bidardesar dg moshkele ghat shodane inistalo bala nayoumadane mob ro nadarid
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
لطفا" فارسی تایپ کنید !
ممنون
Last edited by Majid393; 12-09-2009 at 00:27.
jenabe majid393
Man irani nistam balad nistam farsy typ konam mage chand dafe bayad begam. !
Mamnoun.
جالبه یه نفر ایرانی نباشه فارسی بتونه بخونه تو فروم فارسی باشه فینگلیش جواب بده بلد هم نباشه فارسی تایپ کنه شرمنده ولی عجیبه خوب بگو کیبوردم فارسی نداره مثلا![]()
سلام
من هم گوشیمو به این آدرس بردم
گفت که نمایندگی رسمیه نوکیا هست ، امیدوارم که قطعه یا چیزیرو عوض نکنن
در ضمن در تو ضیحات براشون نوشتم که حالا که گوشی رو فلش میکنن خوب خودشون ورژن 30 رو بریزنحالا نمیدونم گوش میدن یا نه
سلام:
من تازه یه گوشی N96 Nokiaگرفتم. توی سایت خونده بودم که سیستم دریافت امواج ماهواره ای (----H) داره اما ننوشته بود که به چه صورته یا اصلا می شه تو ایران استفاده کرد یا نه؟ تو جعبش کابل اتصال به TVداره خواستم بدونم اگه شبکه ماهواره رو اجرا میکنه میشه اونا رو روی TV پخش کرد؟ یه جای دیگه هم خونده بودم که با نصب کارت --- روی کامپیوتر میشه از اینترنت ماهواره ای به صورت آنلاین یا آفلاین استفاده کرد ممکنه با این گوشی بشه این کار رو انجام داد؟ (اگه بشه که دیگه آخرشه)
راستی به دیش هم نیاز داره؟
خیلی دوست داشتم بیشتر دربارش بدونم. اگر کسی اطلاعاتی درباره این سیستم داره ممنون میشم برامون توضیح بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)