اگر ویبره خیلی لازمته ببر تعمیر کن
ولی به خاطر یه چیز جزئی گوشی رو باز نکن چون از چشم ادم میفته
در ضمن ممکنه هزینه بر باشه
یه بار فلش کن ببین درست نمیشه
اگر نشد ببر درست کنن بازم انتخاب خودته![]()
اگر ویبره خیلی لازمته ببر تعمیر کن
ولی به خاطر یه چیز جزئی گوشی رو باز نکن چون از چشم ادم میفته
در ضمن ممکنه هزینه بر باشه
یه بار فلش کن ببین درست نمیشه
اگر نشد ببر درست کنن بازم انتخاب خودته![]()
دوستان..برنامه python1.45 رو نصب کردم، PythonScriptShell هم نصب کردم اما برای نصب megaPyModulePack_by_smart4n_v1_5_1_s60_3rd ارور Certificate میده..باید ساین بشه ؟
دوست گل ، اینکه هک یا ساین بشه به کنار ، کلا python با سیمبین 9.3 و FP2 مشکل داره
ای بابا..این FP2 که با همه چی مشکل داره !!!! من اینو برای برنامه ی تایمر موزیک پلیر می خوام..یعنی با این برنامه میشه تنظیم کرد بعد از یه مدت زمان تعیین شده، موزیک پلیر خاموش بشه..غیر از این، همچین برنامه ای داریم ؟
من گوشیمو با 3دگمه ریست کردم.فقط phone memory پاک شد.تمام مشکلاتم سر جاشه.چیکار کنم؟
دوست من بازی ها وبرنامه هایه جاوا که روی این گوشی جواب میده رو لطفا معرفی کنید به همراه مسیر دانلود.
سلام دوستان.
چون من اولین باریه که گوشی کشویی خریدم برای همین درک درستی از مفهوم <<لقی اسلاید>>ندارم.میشه برام توضیح بدین که دقیقا یعنی چی واز کجا بفهمم گوشیم لقی داره یا نه؟
یه بار با جف فول فلش کن و قبلش از اطلاعات مهمت با pc suiteبک اپ بگیر
ببین درست میشه
به اخرین ورژن یعنی 30 فلش کن
![]()
سلام عزیز
توی بعضی از گوشی ها اسلاید هاشون لقه
ولی من تا حالا نه توی گوشیه خودم و نه دوستانم دیدم
تازه بهترین اسلاید رو به نظرم این گوشی داره چون خیلی نرم هستش و راحت بالا پایین میره
اگر با مال n95مقایشه کنی کی فهمی چقدر نرمه
شاید بعضی از دوستان به نرم بودنش میگن لقی
ولی مشکلی نیست بهش فکر نکن
![]()
بهنظر من اصلا پایتون چیز خوبی نیست
اخه چی باشه که نقش یه کامپایلر رو روی گوشی داشته باشه
خیلی cpuگوشی رو فشار میاره
میدونی اصلا پیتون یا همون پایتون چیه
برنامه هایی که به زبان cنوشته میشوند و فرمتشون Pyهستش و قابلیت اجرا مستقیم ندارند و خیلی برنامه هاشون مبتدی هستش و برای اجرا شدن باید برنامه و اسکرایپت شل و... نصب کنی بعد برنامه رو از اون اجرا کنی یعنی لقمه رو 2 بار دور دهنت بچرخونی بعد بزاری دهنت
خوب اگر برنامه ای خوب باشه نویسنده ی برنامه اون رو به sis کامپایل میکنه تا هم نصب بشه هم کامپایلر نخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)