ممنونوالا به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟! خسته شدم از دست این جوش های صورت
هرکاری میکنم نمیره . بهترین راه چیه ؟! درضمن من زیاد تمایل ندارم از قرص استفاده کنم . صابون یا ژل یا مواد مالیدنی روی صورت را بیشتر ترجیح میدم
ممنونوالا به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟! خسته شدم از دست این جوش های صورت
هرکاری میکنم نمیره . بهترین راه چیه ؟! درضمن من زیاد تمایل ندارم از قرص استفاده کنم . صابون یا ژل یا مواد مالیدنی روی صورت را بیشتر ترجیح میدم
ببین من همه ی اینهارو دیدم و دارم بهت میگم. از هیچ صابونی نمیخـواد استفاده کنی، مطمئن باش
به پوستت لطمه میزنی و کار بدتر میشه و در آینده چیزی جز پشیمـونی برات نمیمونه. کار با استفاده
از مواد موضعی درست نمیشه و فقط بدتر میشه و صورتتون تحریک پذیر میکنه. راحتتر بگم بزار جوش
ها به روال عادی خودشون باشن اصلن بهشون ور نــرو. فقط همونطور که در پستهای قبل گفتم رژیم
غذایی و ورزش رو رعایت کنی جوشهات کم کم بهبود پیدا میکنه.
اکثر افراد به دلیل بی صبری در درمان جوش دست به کارهای عجیب و غریب میزنن که نتیجه اش فقط
پشیمونیه. عزیز این هارو جدی بگیر. اگر هم از مواد موضعی استفــاده میکنی اطمینان حاصل کن که
روی پوست صورت تاثیری نمیزاره یا الکلی یا اسیدی یا قلیایی نباشه. قبل از هرکار اینجا سوال کن.
چندسالته آرش جان ؟
بازم ممنونمن الان 20 سالمه ..... اونطور که شما گفتید یعنی باید در درمان جوش صبر داشته باشیم ولی من میخوام سریعتر این مشکل را برطرف کنم
جوش کنار بینی ام 4-3 روزه مونده و قرمز شده و متورم ...... نمیدونم مشکل از کجاست ؟! من تقریبا رژیم غذایی را کنترل میکنم یعنی زیاد مواد گرمی نمیخورم مثل شیرینی و شکلات و . . .
چه کار کنم تا صورتم بعد از اصلاح با تیغ جوش نزنه مراحلش چییه؟
برای جلوگیری از جوش هایی که در اثر اصلاح صورت به وجود می آد اگه می تونی محلول پوست چرب نئوستراتا رو تهیه کن بعد از اصلاح بزن به صورتت جای افترشیو .دیگه به طور کل پوستت جوش نمی زنه
اگه میخوای از این جوش ها خلاص بشی اولین و مهترین کاری که باید انجام بدی اینه که بصورت روزانه به درستی پوستت رو بشوری . یعنی از یه شوینده ای استفاده کنی که فاقد مواد صابونی باشه ، مثل پن ، یا ژل شستشوی صورت که با توجه به جنس پوستت انتخاب کنی . و بصورت هفتگی پوستت رو پاکسازی کنی
عزیز شما زیر نظر پزشک دایکسی مصرف کنی جوش نمیزنی...عوارضشم جز برای کسایی که ناراحتی معده دارن مشکل خاصی نداره.
برای جوش های دردناک بهتره از ترکیب کرم های پانوکسیل و کرم اریترومایسین 4% شب ها قبل خواب روش استفاده کنی تا زودتر خشک بشه.
سعی کنید از ژل ها و فوم های مخصوص پوست حساس استفاده کنید برای اصلاح.
بعدش هم میتونی سریعا یه پاک کننده مخصوص پوستت بزنی و با آب بشوری اینطوری حساسیت ناشی از جوش زدن به حداقل میرسه.
از کرم های بعد از اصلاح هم میتونی استفاده کنی البته اگه پوستت چرب یا حساسه باید مطمئن بشی اون کرم مخصوص پوست های حساس یا جوشدار هست و خودش عامل جوش نیست
آرش جان شما به دکتر مراجعه کردین ؟ چون همیشـــه ضایعاتی که روی پوست در میـان جوش جوانی نیستن.
مثلن اگه جوشهاتون میخاره ممکنه جوش جوانی نباشه. درمان جوش صورت حداقـل در بهترین حالت 6 ماه طول
میکشه ، چیزی نیست که یک هفته ای ردیف بشه. شما هنوز خیلی جوونی و جـای نگرانــی نیست.. جــوش
شما به احتمال زیاد از نوع پاپول ( قرمز برجسته ) و پاسچول ( جوشهای چرکی ) باشه. مهمتـــرین دلیـل جوش
جوانی تنظیم نبودن ترشحات هورمونی هستش که این باز خودش شامل ژنتیک هم میشه. گاهی اوقات حتی
ترشحات هورمونی مقدارش متعادله ولی باز جوش میزنین که این نشون میده پوست شما به همون مقدار
هورمون هم حساس هستش. اینکه رژیم غذاییتون رو کنترل کنید کمک میکنه کــه جـوش شما تشدید نشه نه
اینکه درمان بشه. منم همسال شما هستم به مدت 2 سال صورتم جوش زد البته شدیـد نبود ولی دقیقن الان
شما هرچی میگین رو من درک میکنم ؛ چیزی که بهت میگم رو گوش بدی وضعت خیلی بهتر میشه.
ممکنه الان هربار که میری جلوی آینه دغدغت جوشهای صورتت باشه ، ولی باید بگم که بهتره که اصلن بهشون
محل نزاری ، اصلن فکر نکن به این جوشها. هرچی فکر کنی اعصابت میریزه به هم و جوش زدنت تشدید میشه
به نظر میاد خیلی حساس باشی نسبت به جوش ، همین باعث میشه فرایند جوش زدنت بیشتر عود کنه ، پس
بهتر سعی داشته باشی که بیخیال باشی از لحاظ عصبی آروم باشی. در طول درمان جوش خواب کافی خیلــی
خیلی اهمیت داره که این خودش کمک میکنه اعصاب شما آروم بشه و همچنین پوست شما استراحت کنه.
روزی دو سه بار صورتت رو با آب و ژل ملایم ( ملایم ph خنثی ) بشور.. سونا حتمن برو و همچنان که داخل سونا
هستی پوست صورتت رو ماساژ بده. ویتامین A مصرف کن مثل اسفناج ، هویج ، کاهو یا قرص.
جای گرم باعث میشه وضعیت جوشهای شما به فاز فعال تر تغییر پیدا کنن. پس فعلن از مصرف چیزی که باعث
میشه شما گرمتون بشه خودداری کنید. از مواد آرایشی استفاده نکن . ورزش حتمن حتمن انجام بده.
مواد گرمی رو باید بهتر بشناسی خیلی چیزهارو شما همینطوری میخوری و نمیدونی که آیا گرمیـه یا سردیـــه.
یک سرچ کوچیک در مورد مواد غذایی گرم و سرد بزن.
برو عطاری یک شیشه عرق کاسنی بگیر ( یکی از سردیهای قوی که خیلی اثربخشه ) البته خود کاسنی خیلی
قویتره ولی بعید میدونم بتونی بخوری خیلی تلخه.
آلبالو ، هندوانه ، گوجه فرنگی ، ترش مزه ها مثلن لواشک ترش ، قره قروت ، دوغ ترش برات خیلی خوبه.
البته اگه به غذاهای گرم سازگار هستیـــد ، در مصــرف سردیجات ملاحظه کنید چون ممکنه باعث افت فشارتون
بشه و اصطلاحن سردیتون بشه.
درپایان بازم میگم : آرام و صبور باشیـــد.
درود بر دوستان مخصوصا آقا امین گل
یه سوال : وقتی میریم حموم یا میخوایم صورت را با آب بشوریم ، آب خیلی سرد برای صورت و پوست صورت مفیده یا آب ولرم ؟!
سلام عزیزم.
آب خیلی سرد یا آب داغ برای شستشوی صورت توصیه نمیشه بنا به دلایلی. بهترین آب برای شستشوی صورت آب ولرم هستش.
آب خیلی گرم به پوست آسیب میزنه و میتونه به قرمزی صورت منجر بشه - آب سرد هم چربی هارو پاک نمیکنه. بهتریـــن آب، ولـرم
هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)