این چیه پس ؟
تاپیک دومی که گفتید باید حتما انجام بدم ؟ یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چیه پس ؟
تاپیک دومی که گفتید باید حتما انجام بدم ؟ یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آموزشی که شما لینکش را گذاشتی مربوط به فریمور 6.39pr0-b6 هست.از این آموزش هم میتونی بری اما به صورت موقت هست و بعد از هر باز خاموش شدن دستگاه باید یک برنامه را اجرا کنی تا دستگاه دوباره کپی خور بشه.
تاپیک دوم هم که گذاشتم چون فریمور که شما الان روی دستگاهت هست 5.50gen-2 هست ممکنه ارور 9.90 بده که باید با آموزش زیر از این ارور رد بشی.
خوب الان کدوم کپی خور دایم هست ؟؟ و بدون مشکل هست ؟
داخل چند پست قبل که گفتم.شما از فریمور 6.39me2 استفاده کن به صورت دایم هست.الان روی دستگاه خودم هست و تا الان هم مشکل خاصی باهاش نداشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو چجوری میشه توی psp ریخت
Music Unlimited powered by Qriocity™ version 1.01
میشه ریخت اصلا ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو چی
اینم میشه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی پیش نمیاد ؟
Last edited by hessam2006; 05-08-2011 at 17:36.
سلام
من psp 3000 دارم.رمش رو فرمت کردم حالا می خواک کپی خورش کنم.می خوام از این آموزش استفاده کنم:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5949500&postcount=913
ورژن دائم برای 3000 هستش یا همین 6.35 رو بریزم؟در کل الان بهترین ورژنی که می تونم کپی خورش کنم کدومه؟
Last edited by mohammad_87; 05-08-2011 at 18:24.
هر 2 تا برنامه ایکه گفتی به صورت پیش فرض روی فریمور 6.39 نصب هست و احتیاج به نصب کردن ندارن.
این تاپیک فقط برای بحث درباره کپی خور کردن psp هست لطفا سوالات متفرقه و عمومی را در تاپیک زیر بپرس.
سلام
به نظر من شما به فریمور زیر آپدیت کن.
سلام علی جان چند ماه پیش psp اسلیم من بریک شد ( ورژن 6.39ME-2 ریختم)
روشی برای انبریک کردن دستگاه نیامده؟
مدل pspات چی بوده که 6.39 ریختی روش؟باید 1000یا 2000 ورژن 1و2 میبود
مدل 2000 بود
اینم اسکرین شات از مشخصات خدا بیامرز
راهی نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)