تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 117 از 482 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان داتکی ببخشید راجع به چی می خواین اعتراض کنین؟ ، من چند صفحه رفتم عقب بازم سر در نیوردم چی شده ؟
    میشه یکی به من توضیح بده اینا باز چه خراب کاری ای کردن ؟ جریان از چه قراره ؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها خبر تازه ای از این داتک نشده هنوز؟؟؟؟برای کاربرای جدید همچنان دارن همان چند کاربره رو اجبار می کنن؟
    پ ن
    این قطعی های یک ساعته داستانش چیه؟( تو ipw )
    همیشه این مدل از خبرها پیش شماست
    Last edited by nikaan; 04-05-2009 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان داتکی ببخشید راجع به چی می خواین اعتراض کنین؟ ، من چند صفحه رفتم عقب بازم سر در نیوردم چی شده ؟
    میشه یکی به من توضیح بده اینا باز چه خراب کاری ای کردن ؟ جریان از چه قراره ؟

این رو از یه پست در صفحه ی 110 کپی کردم:

اخرین اخبار از وضعیت adsl داتک:
    خوب امروز رفته بودم داتک برای قرارداد سرویس در دو مرکز مخابراتی جدید برای سرویس ها فقط چند کاربره می دن و تک کاربره ارائه نمی شه ( حتی برای 128 )در ضمینه اطلاعات بیشتر بخش customercare هم گفتن که سیاست قیمت گذاری جدید شرکت هست که به تمام کاربرای جدید سرویس چند کاربره بدهد و دیگر سرویس تک کاربره رو حذف می کنه .همچنین اعلام کردن در فاز بعدی برای تمام مشترکین سابق این شرکت هم سرویس هاشون تبدیل به چند کاربره میشه ( با اطلاع رسانی قبل از تمدید ) و گفتن که این کار در شروف انجام است.

4. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها خبر تازه ای از این داتک نشده هنوز؟؟؟؟برای کاربرای جدید همچنان دارن همان چند کاربره رو اجبار می کنن؟
    پ ن
    این قطعی های یک ساعته داستانش چیه؟( تو ipw )
    والا برای من هم اس ام اس دادن که قراره از ساعت 6 صبح فردا به مدت سه ساعت قطع بشه.هر دفعه میگن میخواییم قطع کنیم و اخر سر قطع نمیشه

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این رو از یه پست در صفحه ی 110 کپی کردم:

خوب امروز رفته بودم داتک برای قرارداد سرویس در دو مرکز مخابراتی جدید برای سرویس ها فقط چند کاربره می دن و تک کاربره ارائه نمی شه ( حتی برای 128 )در ضمینه اطلاعات بیشتر بخش customercare هم گفتن که سیاست قیمت گذاری جدید شرکت هست که به تمام کاربرای جدید سرویس چند کاربره بدهد و دیگر سرویس تک کاربره رو حذف می کنه .همچنین اعلام کردن در فاز بعدی برای تمام مشترکین سابق این شرکت هم سرویس هاشون تبدیل به چند کاربره میشه ( با اطلاع رسانی قبل از تمدید ) و گفتن که این کار در شروف انجام است.
    مرسی.
    یعنی ما قدیمی ها تک کاربره هستیم ؟ ( نزدیک دو سال پیش گرفتم ) . تفاوت تک کاربره و چند کاربره چیه ؟ سرعتشونه ؟؟ یعنی به طور مثال سرعت دانلود سرویس 128 چند کاربره چند کیلوبایت بر ثانیه است ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی.
    یعنی ما قدیمی ها تک کاربره هستیم ؟ ( نزدیک دو سال پیش گرفتم ) . تفاوت تک کاربره و چند کاربره چیه ؟ سرعتشونه ؟؟ یعنی به طور مثال سرعت دانلود سرویس 128 چند کاربره چند کیلوبایت بر ثانیه است ؟
    برادر فعلا شما اعتراض نامه رو بفرست که در چند صفحه پیش تا برات توضیح بدم
    اره دوست من ما تک کاربره هستیم که داتک به زور میخواد بکنه چند کاربره و با قیمتی دو برابر و میزان دانلودتم فقط چند کیلو بایت افزایش میابد
    به عنوان مثال در سرویس 512 در تک کاربره سرعت دانلود 50 و در چند کاربره سرعت دانلود نهایتا 55 هست اما میزان پول تک کاربره برای اشتراک 50 هزار تومن و در چند کاربره 100 هزار تومن هست
    من که فکر نمیکنم از این شرکت اشتراک بگیرم اما اگه دوست دارید که تک کاربره جمع نشه نامه اعتراض رو براشون بفرستید

راستی بچه اگه الان به شرکت بگم که اینترنتم رو قطع کنن این یه ماهی که از اشتراکم مونده رو پولشو بهم میدن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره دوست من ما تک کاربره هستیم که داتک به زور میخواد بکنه چند کاربره و با قیمتی دو برابر و میزان دانلودتم فقط چند کیلو بایت افزایش میابد
    به عنوان مثال در سرویس 512 در تک کاربره سرعت دانلود 50 و در چند کاربره سرعت دانلود نهایتا 55 هست اما میزان پول تک کاربره برای اشتراک 50 هزار تومن و در چند کاربره 100 هزار تومن هست
    من که فکر نمیکنم از این شرکت اشتراک بگیرم اما اگه دوست دارید که تک کاربره جمع نشه نامه اعتراض رو براشون بفرستید

راستی بچه ها اگه الان به شرکت بگم که اینترنتم رو قطع کنن این یه ماهی که از اشتراکم مونده رو پولشو بهم میدن؟
    سلام

عمرا بهت برگردونن(پول رفته باز ناید به جیبت ،غم بخور!!)

البته شوخی کردم ولی جدی بگم بازم فکر می کنم قبول نکنن چون قرارداد بستی!

حالا که می خوای بری سپنتا یه لطفی کن، اگه ازت پرسیدن چرا می خوای بری ،بگو بخاطر اینکه می خواین گرون

کنین و دیگه صرفه نداره تا لا اقل اینجوری بترسن و بفهمن که مشتری هاشونو واقعا از دست میدن
    Last edited by nikaan; 05-05-2009 at 14:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

راستی بچه اگه الان به شرکت بگم که اینترنتم رو قطع کنن این یه ماهی که از اشتراکم مونده رو پولشو بهم میدن؟
    اینو بفرستم ؟ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به چه آدرسی ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینو بفرستم ؟ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به چه آدرسی ؟
    در ضمینه شکایت و انتقاد هم تا به این لحظه گفتن که دو روش در اختیار کاربر گذاشتن
    یکی استفاده از فکس برای فرستادن متن شکایت به شماره 81688720
    و دیگری ایمیل زدن به بخش مورد نظر
    کد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب فکر کنم تر و خشک داریم با هم اماده سوختن می شیم ....اگر متن های اعتراضمون رو زودتر اماده نکنیم و نفرستیم باید اماده شوک قیمت ها در اینده نزدیک برای تمام کاربرهای سابق باشیم( جدید ها که رسما سوختن رفت پی کارش).
    منم در حال اماده کردن متن هستم تا ببینم چه می شود .شما را نمی دانم ولی ترجیح می دم حداقل با دلایل منطقی مناسب نبود قیمت هاشون رو بگم.
    الان هم که با این وضعیت در حال برنامه ریزی اینده هستم که ببینم کدوم شرکت دیگر در منطقه مخابراتی من با وضعیت کاری فعلی و قیمت مناسب بازخورد مناسب میده( حیف که من نزدیک 4 سال صبر الکی کردم...همش سوخت).
    بچه ها فقط خشم خودتون رو اینجا خالی نکنین ....تلفن شرکت داتک در خدمت شماست در این مواقع
    متن شکایت هم در صفه حدود 111 وجود داره بگردی پیداش میکنی

11. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستی دوستان شمامیدونید که چند روز طول میکشه تا داتک خط من ازاد کنه و از رانژه در بیاد؟
    اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه
    برام مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •